Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir kac kendini bilmez yüzünden...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ee selam.
demin, okul cikisinda , baya bir kalabalik vardi haliyle. okulda birsey unuttugumu farkedip , duraktan okula dogru yürüyordum. neyse birden gangsta kilikli ,14-15 yasindaki bebeler toplulugunun geldigini farkettim.
tam yanlarindan gecerken ,cocuklardan tekinin beni kast'i bir sekilde itmesiyle beraber ana caddeye savruldum. önüne firladigim araba fren yapti . soför de noluyoruz gibilerinden biseyler söyledi ve cekti gitti. sinirlendim acaip bi sekilde , naaptigini saniyorsun sen gerizekalimisin seklinde bagirdim.
sonrada, eblek eblek suratima bakti , kimse sesini cikarmadi gittiler. bir kac saniye farkla su anda hastanede yatiyor olabilirdim .aslinda cocugun karsisina gecip , daha beterini yapmam lazimdi.
böle kendini bilmez , düsüncesiz salaklar yüzünden , ezilebilirdim. ölebilirdim ya da sakat kalabilirdim. hayir emrah moduna gecip acindirmiyorum kendimi su an ama sinirim bozuldu felaket bir sekilde. bu tür yaratiklar yüzünden bi sürü kaza oluyor hergün!!
argh!! yüzünü hatirlayabilsem cocugun , bulup temiz bi tane yumruk atmak istiyorum suratina. kasten yaptigi bariz bir sekilde ortadaydi. yola yayilmis ,bi sekilde yürüyordu zaten. cünkü almanyadaki gangster (yov cek dis avt) kilikli tipler hep böyle, altlarinda bol pantolon , dötlerinde bez varmis gibi yürüyorlar ! e taabi cool olacaklar ya milleti ite-kaka yürüyorlar, bu kadar saygisizlar!!
Mesaj tarihi:
"allahından bulsun" gibi umutsuz bir nefret cümlesi cok yetersiz kalır evet. o cocuk hakkında söyleyebilecegim en kibar şey banlanmama sebep olur. ama asıl suc ailelerinde bunların. umarım aynı şey onun da başına gelir ve kurtulamaz.

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 15:39 tarihinde, Mix tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
düsünmedim degil , yaniyorum zaten bi tane suratina patlatmadigima ama su var ki, ben ona gecirseydim arkadaslari da bana gecirirdi. gangsta bunlar, hafife alinmaz. bi de bu cüsseyle zor olurdu biraz o :)
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun =[

tatsızmış olay, üzüldüm. dikkat edin lütfen böyle yaratıklara, üzmeyin bizi.

sürü halinde gezen hayvan türleri arasında en nefret ettiğim bunlar. neyse ki genelde sürü mensupları rahatça insandan ayrılabiliyor 5-10 metre mesafeden bakınca, yaklaşmayın mümkün mertebe ne olur ne olmaz.
Mesaj tarihi:
@redogski:yoktu maalesef o an. da zaten , öyle kavgaci tipler degiliz hic birimiz. biraz kasardi diye tahmin ediyorum.

@nefr:yeterince uzak duruyordum. zaten bu tipler , kavga yokken yaratan tipler. kavgalari , ''ey man ,tipe bak ehüüüee'' diyip kurbanin kafalarina bi tane gecirmeleri gibi olaylardan basliyor genelde heh.

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 15:59 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
şahsen bana yapılmış bir şey olsa kafasının öbür tarafı için dua ederdi yerdim o çocuğu :)
istemediğim halde ayakkabı boyası için 20 ytl (boya bile değil spor ayakkabıyı temizleme) isteyen eleman bilir beni :p
Mesaj tarihi:
bende öyle tiplere aşırı alerjim var.dövüş sanatı bilsem hepsini jackie chan gibi haşata çevirirdim.ama vanille en doğrusunu yapmışın eğer vursaydın onlarda seni bitirebilirlerdi.böylelerinden uzak durmak lazım...
Mesaj tarihi:
dünyayı değiştireceğimi söylemiyorum,
ama sizi temin ederim ki
dünyayı değiştirecek kişilere
ilham kaynağı olacağım.
o yüzden başınızı dik tutun.
yapmanız gerekeni yapın.
o zaman sizin gönlünüzde
yeniden doğacağım.

2pac ressurection 2003.
  • Yeni Oluştur...