HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 said: almanya'nin neresinde oldugunu ögrenirsem , gitmeye calisirim diyecegim de, bu da büyük ihtimalle yalan olacak. avusturya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ah.. hic aklima gelmemisti. tamam hic olmazsa , bu sefer daha gecerli bir bahanem oldu gidememek icin. (alm.da olupta gidemiyorum triplerine girip , yalan olmayacagim hic olmazsa ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balbal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 avusturya rock piyasasına akmak lazım , feci emo hatunlar varmıs baba yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 metallica ve guns n fucking roses ha opeth de bari paylaştırsalarmış böyle 2-3 festivale 3ü bi arada insanda ters etki yapar:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evt jedi, soulclipse bomba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 soluclipse dans pisti hede hödö... :/ bende ciddi bi şey sanmıştım. şakanı sevmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 soulclipse trance festival demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evt. said: jedi; tartışma başlatmak istemiyorum ama biraz üst sınıf bi festival :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kaptan fistan sür şunu denize (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 soulclipse burnumun dibinde ama 300 ytl kardeşim biletler.sade bilet.bide orda 6-7 gün naparım ben.yicek içecek vs. ama öle bi ortamda bulunmak isterim. güneş tutulmasının dünyadan en güzel izlenebileceği bi yerde(manavgat tam, tam güneş tutulması olacak bölge çizgisininde!) yapılan bu festival kaçmaz ama tarih vs uygun değil. bi daha nerdeee, güneş tutulması türkiyeye rastlicakta bu soulclipse türkiyeye tekrar gelecek... :/ [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 22:12 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 adamlar yapiyo vallaha helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 massive attack böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bakalım şu gruplar dağılmadan bi wacken yakalayabilecek miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 29 Mart'ta degıl mı gunes tutulması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 evt 29 mart'da. soulclipse festivalide 27 mart-2 nisan arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 gulp nası bi festivaldir bu böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 soulcplise ahkkıdan bi topic acıtm kimise cvp vermemsişti cok ezikliini hissediyorum burad laf dokcenize bi elinden tutun topiimin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Gidicez diye hallettik bu festivali de 28 haziranda olan bölüm sadece korn/deftones/soulfy konserleriyse ciddi evlat acısı gibi oturacak . Var mı bilgisi olan ? Yoksa bütün o caanım gruplar şubattaki festivale mi dahildi ? Ağlamaklı oldum burda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 daha iyilerini gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 of rock'n coke'a qotsa gelmezse, canlı bomba olarak geliyorum festivale. Kastimi yapıyorsunuz kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar