Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefon tavsiye ???

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar telefon alıcam ben çok kararsız biriyim bi yardımcı olursanız sevinirim =)
güzel birşeyler önerin max 700 verebilirim
o yüzden k750i de çok kararsızım alsammı yoksa daha ucuz bişeymi alsam
k750i ile nokia 6260 arasında kaldım k750i çok iyi piyasa fiyatıda çok uygun ama 700 milyon vermelimiyim diye düşünüyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

500ytl civarı diyorum siz bana 1 milyarlık telefonları öneriyorsunuz =) telefona para vermek zaten çok koyuyor =)
gereksiz geliyor ama mecbur

ayrıca ben multimedya istiyorum ya tasarım harikası olupta hiçbir özelliği olmayan telefonlardan değil
samsung d600 mü alsam diye düşünüyorum ama o da pahalı sanırım 6630 alıcam
Sosyal ağlarda paylaş

nokia teknik ozellikler cok iyi ama cok kaba telefon. ericsson bana kalırsa alma, kesinlikle ilk senesinde garantiye gondereceksin cünkü dayanıksız; yani ilk başta aldigin performans gitgide düşüyor telefondan. hatta k700i bildiim herkeste sarjin cabuk tükenmesi , sarj omrunun gitgide kisalmasi, joystiginin bozulmasi, telefonun hafizasi daha 25mb'da iken yavaslama yapmasi gibi sorunlar yapmisti. bence ericssonu da alirken bi daha düsünmek lazim

motorola veya samsung hakkında fikri olan??
Sosyal ağlarda paylaş

d600 umu ablama hediye ettim cok begenmisti. gittim gecici olarak sifir k700i aldim, ericsson hic sevmezdim filan ama, ben baya begendim gecici olarak aliyim dedim ama degistirmeyi dusunmuyorum simdi.

zaten fotograf makinesi var, ahim sahim foto cekmesine gerek yok.
,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...