pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 nerde kalmistik bakalim yastiklar yorganlar hazir degilmi cocuklar bugunku masalimizin konusu uzaylilarin kacirdigi pati sakini hemen size kendisi anlatsin bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 uzman desteğine ihtiyacın var bence.zira biz burda vah vah demekten başka bir şey yapamayız.ha black metal dinle bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 black_angel strikes back revenge of black_angel bi de black_angel ırak vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 return of the black_angel. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ya uyudum iyi geldide .... kopmuş buralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... ben de dedim ki issiz acun kaldi mi alper tunga yatti mi mayhem yetis sana yeni sevgili var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ooffff ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 vanille bacı biraz ciddi olalım istersen durum ciddi de.kafan bastı mı canım?çünkü bıçak falan demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bıçak aha bende ciddiyim bak bıçak dedim [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 23:21 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 havok , senin bir sanalserseri olduğuna inanıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 havok ne diyorsun sen arkadasim ? geyik yapan mi var burda? ''kafan basmadan'' gelip burda cesitli ithamlarda bulunma istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 siz son zamanlarda herangi bi liseye uradınız mı :) hani büyüdük biz lise umrumuzda falan triplerine girmeyin hemen de... öğrencilerin % 90 ı çakı bıçak vs vs ler taşıyor zaten..ordaki olay da gerçekten oldu isteyen varsa kanıtlarız da yani :) çok bişi blip burnunuzu sokmayın gördüğünüz her deliğe burun gidebilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 önceki mesajlarınız da dalga geçmişsiniz işi geyiğe dökmeyin hemen demek istemiştim ama hemen dalıcak adam arıyonuz saolun!.bu arada sanalserseri de değilim(artık o neyse?).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bak bakalim ilk sayfalara , dalga mi gecmisiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Bir çeşit börek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 nicotineee, mayhem derken gelenek bozuldu. bi bayan bayrağı devraldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 evt geçmişiniz git magnum ye metal müzik dinle vs vs gibi şeyler etmişiniz tabii bunları ben söyledim siz deil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konunun akışını bozan cümleyi bulunuz . pegasus adlı arkadaşımıza ithafen yakıldı o ağıtlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hasbin god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 çocuk dertli. psikolog olacağınıza geyik yapıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 vanille türkçe ile ingilizceyi birarada kullanma istersen.sonra niye dilimiz gelişmiyo ilerlemiyo diyoruz işte böyleleri yüzünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Kelimeler kifayetsiz kalmış bulundu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 drop dead lütfen. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 23:43 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hasbin allah türkçe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar