Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçe-beşiktaş

aytimania

Öne çıkan mesajlar

arada cok buyuk bir fark var. birini seyirci yapiyor, digerini yonetim.
besiktas seyircisinin savunulacak bir tarafi yok. sonucta esim ile maca gidemiyorum, savunacak halim yok. ancak statlarda kufur konusunda atip tutan bir yonetimin karsi takima it demesine yaraticilik denilemez.

edit: laf kacmis, eternala gereksiz hakaret etmisiz arada sildim.

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 20:14 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw maraton tribününde herkesin eline bir karton dagıtıyorlar maç başlayıncada o kartonlar havaya kaldırılıyor.aziz yıldırım gidip tek tek o kartonlarımı toplasın veya toplatsın akıl mantık almıyor ya.
ayrıca bu tip süpriz organizasyonlar her maç öncesi olur kadıköyde.
"baba ocagına hoş geldiniz" pankartını indirten aziz yıldırım o organizasyona da izin vermezdi haberi olsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Birine durup dururken esprili dille it demem.
Biri bir kelimenin içinden kelime türeterek esprili dille laf söylemek digeri yalın bi sekilde küfür etmek.
İkinsı arasındaki farkı ayırt edemiyomusun arkadaş.
Biz durup dururken oraya siyah beyaz İT diye pankart açsaydık he o zaman senin dedigin olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel;
"baba ocagına hoş geldiniz" maraton tribününün iskeletine asılan dev bir pankarttı.maç başlamadan önce kaç tane görevli hayatı pahasına o pankartı indirmek için çaba gösterdi.pankartın indirilmesi için emir verende aziz yıldırımdı.

bu olay ise maraton tribününde 5000 kişinin eline verilen kartonlarla organize edilen bir olay.pankart deil bu herkesin elinde tek tek karton var.o kartonların o sırada toplatılmasına imkan yoktu anlatmak istedigim o.

ha aziz yıldırımın bu organizasyondan maç başlamadan önce haberi varmıydı dersen?
bence yoktu , çünkü başkan artık eskisi kadar herşeye karışmıyor.bu organizasyondan haberi olanlar ilhan ekşioğlu , stat müdürü ve fenerbahçeli taraftarlardı.aziz yıldırım içinde hoş bir süpriz oldu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bence adam rezil oldu bu bir. gördüğü anda indirilmesi için anons yaptırabilir ve de binlerce polise emir verebilirdi indirtmeleri için. o ilk pankart da tribüne asılmışsa dev pankartın asılışını nasıl görmezler yani. nasıl haberi olmaz insanın, sanki herkesin oraya tırmanıp bişeyler asma yetkisi var. izin verilmiş de asmış. hatta bence bilerek astırtıyo küfrünü ediyo, sonra da indirtip şov yapıyo. bu sonuncu komplo teorisi oldu ama neyse :)

sonuçta her koşulda sorumlu kişilerin yıldırıma iletmesi lazım stattaki her durumu. fenerbahçe camiası bu kadar konuştuktan sonra büyük bir ayıp etti ya da büyük bir hata yaptı ama sonuçta küfre karşı duruşlarındaki bu bozulma duyduğum saygıyı azalttı
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel boşwer abi takma..fenerliler le ağız dalaşına girilmez..onlar hep 1 numara her şeye vercek bi cvpları war..ben bıktım abi artık..yok aziz in haberi yokmuş yok bilmemne..fenerbahçe bi camia sa bu camia da yapılan herşeyin sorumlulunu almak zorundadır..yok aziz yaptı yok stat müdürü yaptı..hiç farketmez..sonuçta koskoca stadda o pankart açıldı ve fenerbahçe başkanın söyledii söz yenildi..
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de kendi başkanınızı rezil ediyosunuz ki haberi olmaması mantıksal açıdan pek mümkün değil. ayıp değil mi o kadar biz küfretmiyoruz diye zırvalayıp sonra böyle pankart açmak. onlar ne mal olduklarını biliyolar da küfretmeyiz demiyolar. büyük konuşmak her zaman risklidir. bu riski aldıysa aziz, sonuçlarına da katlanacak
Sosyal ağlarda paylaş

bonjonun dili gerekli yerinden cikip yine ortalarda bos bos cümleler kurdurmaya baslamis kendisine hayret ettim. beraberlikte kisa sürdü tabi yenilselerdi 1 hafta konusamazdi suraya giripte..

bonjo ciddi bicimde küfür etmek istiyorum sana..yeter artik ya.. allahim karincaya 500 bin sinir hücreli beyin verirken bonjoya niye 10 bin hücreyle sinirli kaldin ki?
Sosyal ağlarda paylaş

türkceyi kullanmayi ögrendigimizde tekrar muhattap olalim bonjocum

resarj diil desarj o zaten..

neyse kafanin calismadigini varsayarak bu mesajini cevaplamiyorum..

hee orda burda yeniyosunuz herkesi görüyoruz simdide gsyi yeniceklermis he he öyle bonjocum sen takil ben geliiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...