Prawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @ramsesii : sen nasıl liseli kız istersin? penth gibi ben de seni gay biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya o önceleri normaldi, izmirde kız bulamayınca öyle oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 auzhazuahzuahzuahzuahuhuhzuahzuahzuahzuahzuahzuhzauzhuazazazauzahu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 prawler, cümleyi kurusun biraz sakat olmus :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 benim bi arkadaşım, kız arkına liseli kombinasyonu yaptır kısmını uygulamış memnun kalmış en ideali budur sanırım, hayalinizdeki kızı aramak yerine, sahip oldunuz kızı hayalinizdekine benzetin ne konuştum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 wild ne yaptın ya alt yapıdan sporcu yetiştimiyoruz ehueh yakında başlar "manita paf takımı" :p -ben isfendiyar lisesi manita paf da yetiştirildim gibi cümleler aslında bu mantıkla ilkokuldan da "manita yıldız takımı" fln hatta biraz dah kasarsak "3 kişilik manita çay takımı" bile çıkar.. (bkz: triple penetration'a ivedik yaklaşımlar) bu arada manita lafı neden güzledir çünkü manitu ya benzer hatta ulu manita kavramı geliştirilmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şimdi alan alıyor ama 1 sene sonra ben yapıcam aynı şeyi , bi şey diyemiyorum götürün anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 abi bu nedir ya, liseden mezun olup liseli kız düşürmek ehe dışardan daha garip oluyor canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 http://carcino.gen.nz/images/image.phpi/0f3ce35d/pr0nbanner.jpg?cb=1115204527 [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 22:46 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @pravler=@ramsesii : sen nasıl liseli kız istersin? penth gibi ben de seni gay biliyordum. pent ?? nasıl yani ohaaa ( o ) o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aynen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ayıp ediyosunuz gençler ben gay falan değilim.izmir'de bu kadar kızın arasında gay olacak halim yok!liseli kız istiyorum ben abi böyle...off tazecik-körpecik olur onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 penth gibi derken, penth'in bildigi gibi ben de biliyordum anlaminda söyledi beühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu topici açan bu işten anlamayan biri sanırım.manita diyerek o iş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eet anlamiyorum bu isten =(( anneci takildim bunca yil sonunda boyle oldum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hmm ünililere çalışıyorsa ben bu uğrayayım civar liselere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bizim dershaneye liseli kızlar geliyor ögleden sonra geçende etüte kaldıgımda gördüm ciddende liseliler ünili veya bizim gibi dershanede takılan zavallılalara bakıyorlar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 büyüyünce anlarlar anyayı konyayı hehe lisedeyken hepsi kendınden buyuge bakarlar cunku onlar olgun erkeklerı sevıyorlar :d. sevsinler bakalım bigunde onları severler.hoş sevenler çıkıyo da abisi sonra alayını vuruo heahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ahh körpecik liseliler...sevgiye ilgiye çölde açan bir gül goncası gibi açlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dela kararını ver artık milf mi co-ed mi..ona göre haber vericez bangbus şöförü abilerimize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 khalad bold yazma * sırıtır * [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 13:38 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 gay olduğunu inkar mı ediyosun penth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 uff ne salakça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yemeyin milleti işte :d[ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 22:21 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar