Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 neredeler acaba? her başlıkta delikanlılık taslıyanlar, hakaret edenler, küfürler, amaçsız başı boş başlıklar ve yazılar.. seviye gittikçe düşmeye başladı, bilmiyorum benimle aynı fikirde olan var mı ama böyle devam ederse yakında forumun boşalacağı kanısındayım. just my 2 cents... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şu anda paticik test döneminde ve mod sistemi entegre edilmemiş tam sanırım. dolayısıyla moderatörler yok hiçbiryerde. yeri burası değil diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evet paticik.com daha uygun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 lütfen bir süre daha sabredin. inanın biz daha çok zorlanıyoruz bu sabır konusunda =] yakın zamanda normale döneceğiz, ama özellikle bu süre içerisinde bütün yük sizin üzerinizde; yazdıklarınıza ve yazılanlara dikkat edin, seviyeyi biz koruyamayız şu anda, yapması gereken ve mümkün olan sizlersiniz ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 nefr sen bekleyene kadar pati forumtr ye döndü wazgeç istersen http://forum.paticik.com/konu.php?id=172805 http://forum.paticik.com/konu.php?id=172492 http://forum.paticik.com/konu.php?id=172431&syf=5 ( başka topic lazımmı millet ana awrat birbirine girdiği ) ( bu da ko bölümünden alıntılar ) [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 17:01 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ya hakikaten cok buyuk problem war forumlarda anlamiorum acilan topic lerde herzaman tartisma yani yan yana olsalar parcaliyacaklar birbirlerini adam diyor ver adresini ozelden oteki yazior anani avradini ----------------- boyle cirkin seyler olmaya basladi iyice gusel bi sekilde kimse kimseyle fikirlerini paylasmior birisi birinin fikrini yanlis gorup asagalamaya calisior oteki adam kaldiramior baska seyler yazior 10 sayfalik kavga cikior ortaya zaten acilan topicler class vs class topicleri oldugu icin insanlarin kagit uzerinde pvpleri hoslarina gidior moderatorlerin gercekten calismasi lazim bilmiorum nasil onune gecilecek acclermi kapatilcak ne olcak ama olmaz boyle gitmez yakinda "paticikmi ? bosver lan bi ton coluk cocuk toplanmis sitede pvp yapiorlar sinir stress ortami gel biz oyunumuza bakalim yabancilardan ogreniriz ogrencegimizi"bu duruma gelcek acikcasi benim bi ton boyle dusunen arkadasim war.bisiler olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ya hakikaten cok buyuk problem war forumlarda anlamiorum acilan topic lerde herzaman tartisma yani yan yana olsalar parcaliyacaklar birbirlerini adam diyor ver adresini ozelden oteki yazior anani avradini ----------------- boyle cirkin seyler olmaya basladi iyice gusel bi sekilde kimse kimseyle fikirlerini paylasmior birisi birinin fikrini yanlis gorup asagalamaya calisior oteki adam kaldiramior baska seyler yazior 10 sayfalik kavga cikior ortaya zaten acilan topicler class vs class topicleri oldugu icin insanlarin kagit uzerinde pvpleri hoslarina gidior moderatorlerin gercekten calismasi lazim bilmiorum nasil onune gecilecek acclermi kapatilcak ne olcak ama olmaz boyle gitmez yakinda "paticikmi ? bosver lan bi ton coluk cocuk toplanmis sitede pvp yapiorlar sinir stress ortami gel biz oyunumuza bakalim yabancilardan ogreniriz ogrencegimizi"bu duruma gelcek acikcasi benim bi ton boyle dusunen arkadasim war.bisiler olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 mod'lar geri geldiginde zaten eski havasina kavusur ama simdilik biz kendimize dikkat etsek ve etmeyenleri uyarsak sanırım en dogrusu olur. küfür eden adama "yavaş arkadasım" dersin, 1 anlamaz 2 anlamaz 3.de sen de bas küfürü! ehu şaka tabi:) kısacası self-control diyorum:) [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 19:14 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 haftalardir bi kilit atamadim zaten ellerim kasiniyo, beynim uyustu, gozlerim kanlandi simdilik guc depoluyorum ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 wendigo tehditler aldığını söylemişti bana msn den. sanırım o yüzden bişey yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o başlıkları,mesajları takmadan biraz daha sabretmeliyiz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hiç sormayın.. mart başına kadar böyle takılacakmışız ne yazıkki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 otokontrol yapmak lasım aslında eğitim şart =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sevmezdim zaten modlarini buranin. ukala kendini begenmish hede hodo. meydani bosh buldum saydiriiim bende. ps: abi diyeni harbiden doverim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ne abisi direk yaslisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu bosluktan yararlanip yonetimi ele gecirebilir miyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 [italik]ne abisi direk yaslisin sen[kapayin italii] yikilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 dede mi desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 paticik'i çetelere bırakmayız! paticik milislerini harekete geçirelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 forumdan gelen tehdit kadar guzeli yok bu alemde valla. bana hede cafede buluşalım demişti biri ama aynı anda baska birileri abi bizde gelelim dovelim serefsizi biz 15 kişiyiz falan diye öm atmışlardı. yani birini tehdit ederken sonunu da düşünmek lazım sanal alemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Sonuç noldu Abso? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 mart basi demişsiniz pek de bişe kalmamıs, 8-9 gun, bunu başabiliriz ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar