AthleT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Alper Fen - I doğru mu olm =) Bak yapacaz ona göre ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ehu yok bunu istemem valla, bi gazla heveslendim ama indirmiyorum;) [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 18:54 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sorular dogruda cevapları bilmiyorum kendim çektim dedim ya benm cevaplara guvenmeyin sallamasyon hepsi yanımdaki herif burnunu çekip duruodu küfür etcektim 30dk zor dayandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dory ztn gereken kopyayı aldın,burda ben almam fln diyip artislik yapma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ehu deme oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dory full cekecek aldigi kopyalarla sonrada gelip dicek ki ben kopya cekmedim gaza gelmi$tim =) yemezher janim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 silin başlığı, yarın tüm pati halkı full çekince patlamasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 said: Legbra says: piş Legbra says: karşında fdd türkiye sınavı birincisi duruyor Legbra just sent you a Nudge! Legbra just sent you a Nudge! taz says: ben niye göremiom Legbra says: ben ben Legbra says: :D taz says: hadi lan taz says: sondan 1. mi Legbra says: baba sınav sorularını Legbra says: patiye koydular Legbra says: sınav yarın taz says: azhuazuhhuaz ya böle tipler seviniyo inşallah faketir sorular zuhauhz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sahte logların alemi yok, önümde hazır cevaplı optik kağıdı olsa elimi sürmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 zajauhzauoazha yalanlar diz boyu yaaaaaa ay hiç gülceğim yoktu akşam akşam :d neyse linki silin de legbra kazansın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Silin threadi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Bu thread gerekli fdd yöneticilerine gönderildi.. Hepiniz sınavdan men edileceksiniz. Mat1 çok kolaydı bu arada ben bi 230 falan çakarım herhalde.. Mat2'yi kasmayın hiç zaten yapamazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 said: legbra says: piş legbra says: karşında fdd türkiye sınavı birincisi duruyor legbra just sent you a nudge! legbra just sent you a nudge! taz says: ben niye göremiom legbra says: ben ben legbra says: :d taz says: hadi lan taz says: sondan 1. mi legbra says: baba sınav sorularını legbra says: patiye koydular legbra says: sınav yarın taz says: azhuazuhhuaz ya böle tipler seviniyo inşallah faketir sorular zuhauhz hahaha süpermiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Süperdi harikaydı hehehyyy :) Tr 1 ve 2. si olduk telloşla :P Sınav çok kolaydı yaa :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 geometriden full çıkardım. mutluyum. ikinci de 8/6 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 noldu lan harbi aynı sorular mı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ee nasıldı sınavınız*? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 fen-2 ve sosyal-1'de batırmasam daa süper olcaktı da şimdi 270 civarı say-1, 235 civarı say-2 var. aynı tas aynı hamam... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bakmasamda yapardim =) $aka bi yana saol lan alper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar