Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hayatımın hatalarından bırını yapıp gecen hafta persembe bıdolu dan alsıevrıs yaptım parayı daha sıparısımı verır vermez cektıler 2 ıs gunu ıcınde gelcıek vesaıre vesaıre pazartesı oldu tık yok sıaprısım hala yenı sıparıs gozukuyor telefonları ne zaman arasanız mesgul dusursenız bıle bekletıp bekeltıp kapatıyorlar ınternetten mesaj attım nerde urunum dıye efendım stokta yokmus 9 gun sonra gelcıekmıs ıstersek ıptal edebılırmısız ama ıade 7 gun ıcınde yapılcıakmıs haydaaaaaaaa stokta olmıyan urunu bana satıyorlar bıde dırek param ıcekıyorlar neyse aradım bunanrın musterı hızmetlerını 2 gun once ugras ugras buldum bana sıparısın ıptal edıldıgı ıptalle ılgılı maıl ın gelıcegını soyledı gene tık yok bıda aradım ugrasarak bulduk bana sıaprısı ıptal edemedıkelrını cunkı urun yetkılısıyle konustukalrında urunden depoda arkada bı kac tane bulduklarını ve persembe kargoya verılıcegını soyledıler okok dedık persembe tık yok bugun oldu gene tık yok haydaaaaa parayı tırınk dıye cektıler ama dedım bu ıste bır bıtyenıgı var ve bıraz arastırdımkı son haftada yakalsık 50 sıkayet gelmıs bidoluyla ılgılı sırf sıkayetvar.com a http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=detial&cono=989 cogunun nıntelıgı aynı ve fırma aralık ayından berı musterı hızmetlerı adına bırsey yapmıyor ıstatıstıklere bakarsanız herkezede aynı bahane urun stokta yok 7 gun bekleyın ıptal veya urunden bı tane bulduk 2 gun ıcınde kargoya verılıcek bır hısımla aradım dedım ne oldu bızım sıparıs aldıgım cevap tuyler urepertcıydı "ben urun sorumlusuyla konsutum urununuzden depo gerısınde bulmuslar salı gunu kargoya verılcıek" dedım papaz aynı pılavı ıkı defa yemez ıptal edın bunu dıo ıptal edıldı maıl gelıcek dedım onuda yollamıyorsunuz ben bu sıaprısın ıptalıyle beraber paramın derhal ıadesını ıstıyorum yoksa ısı gucu bırakıp ugrasırım yok ıptal olucak flan dedıler hala tık yok beklıyorum eger haftasonunu gecırırlerse pazartesı hala ıadem elımde olmassa hukukı yollara basvurucam dusunun sıparısı verır vermez urun ellerınde olmadıgı halde parayı trınk alıyorlar kı bu ara ehrkeze yaptıkalrı bu hıc dusunuyormusunuz bu aldıkalrı paralara ne oluyor haksız kazanc dırek herkezden ortalama 250 mılyon alsa kı amınım en az 60-70 kısı var su anda bu durumda 16bın ytl gıbı bı rakam gelır elıne kı benım verdıgım mınumum deger cogu kısıde sıparısı verıdkten sonra takıp etmıyor veya acele etmıyor gunluk bu sekılde ne akdar haksız kazanc saglıyolar allah bılır urun yok dıyıp oyala paraları topla parayı ıslet budur tıcaret anlayısı ıste eger paranıza deger verıyorsanız bu soygunculardan bır sey alamadan once 2 degıl en az 10 defa dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 online alışveriş yapıcaksanız kredi kartlı olmamasına dikkat edin.ben kapıdan ödeme şeklinde yapıyorum.hiçbir sorun da olmuyor. ayrıca parayı bi kere çekmişler, ürünü de "yolladık" olarak göstermesinler sonra. kötü tabi, geçmiş olsun diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eski bascuda değil mi bunlar? benim de başıma bir dert gelmişti, 300-400 milyon verip bir cep telefonu almıştım, gelen telefon hem problemliydi, hem de memnun olmamıştım. tüketici haklarına göre değiştirme hakkım olmasına rağmen reddedilmişti, sebebi ise kutunun açılmış olması :D kutuyu açmadan nasıl denerim problemi olduğunu anlarım dedim, dinletemedim. telefonu bir kere gönderdim onlara, reddedip geri gelmesi 10 gün sürdü, telefonda bağırındıktan sonra bir daha yollayın bize dediler, bir 10 gün daha beklemek istemediğim için gittim 10 günlük kullanılmamıs telefonu 2. el fiyatına sattım. AMAN UZAK DURUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 vay bea neler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ayalrdır japonyadan getırtmedıgım sey kalamdı yanı ama tek bır sorun yasamadım nerdeyse onlıne alısverısten kacmak cozum degıl kaldıkı b usıtelerı cezbedıcı yapan kredı kartına taksıt ımkanalrı ama burası turkıye oldugundan ıste yapabılıyorlar boyle en mantıklısı sıkayetvar.com gıbı tuketıcı sıtelerınden alısverısten once kontrol yapmak ve arastırmak dıyıcemde bıdolu.com baskuda ıken ıyıydı daha once co kalısverısımız avrdı hıc sorun yasamadık sımdı yenı cıktı bu olay kaldıkı bıdolu ınternet alısverısınde gecen senenın ldıerımı ne secılmıstı ona guvendık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben bascudadan bu yaz alışveriş yapmıştım herşey sağlam gelmişti valla. demek ki oluyor arada böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gecmis olsun. bu arada adamlarin yaptigi sozlesme kanun disi. kanun: cayma hakkı madde 8 — tüketici; mal satısına iliskin mesafeli sözlesmelerde, teslim aldıgı tarihten itibaren yedi gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözlesmeden cayma hakkına sahiptir. hizmet sunumuna iliskin mesafeli sözlesmelerde ise, bu süre sözlesmenin imzalandıgı tarihte baslar. sözlesmede, hizmetin ifasının 7 günlük süre dolmadan yapılması kararlastırılmıssa, tüketici ifanın baslayacagı tarihe kadar cayma hakkını kullanabilir. cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar satıcı veya saglayıcıya aittir. bidolu: genel olarak satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satılabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren yedi ( 7 ) günlük süre içinde neden belirterek iade edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bıdolu comdan daha once benımde cok alsıevrısım avrdı bascudayken mısal bı arkadasımın en az 5-6 mılyarlık alısverısı var sorunsuz olay aralıkta baslıyor dıkkat edın sıkayetvar dakı grafıge aralıga akdar 50 sıkayet geldıyse 50 sıde cozulmus atıyorum aralıkta 50 ye 35 lere ınmıs ocakta 50 ye 20 lere dusmus bu ay ıse 50 ye 1-2 lerde surunuyor yanı derecelı bır dusus var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 rahatsiz adamlar herseyi dusunmusler, 7 gun icinde iade hakkini veriyor ama mesela bana gelen telefon urununun ustunde kendilerinin yaptigi ikinci bir şeffaf ambalaj ve üstünde bu ambalaj açıldığı takdirde iade dışıdır yazısı vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 genelde bu tür yerler stokta gösterim distribitörden tedarik etme amacıyla kullanıcılara ürünleri ulaştırmaya çalışırlar malları pek ellerinde tutmazlar yani anlıyacağınız mesela geçenlerde hepsiburada.com dan bluetooth kit siparişi verdim 5 gün oldu bi ses yok halen tedarik sürecinde diyor fakan ondan aldığım foto makinesi 4 günde gelmişti.dün iptal ettim o verdiğim bluetooth siparişini bugün ama halen bankaya param yatmadı para almaya gelince hemen alıyolar ama geri yollayınca o iş çelişkide kalıyo :( [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 15:33 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu konuda hepsiburada.com dan daha rezil bir şirket tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bidolu.com'dan şimdiye kadar en az 4 milyarlık alışveriş yaptım(kamera,donanım vs.) en az 18-19 adet siparişle.hiçbirinde sorun yaşamadım.hatta bi gün sabah verdiğim sipariş ertesi gün akşam elime ulaştı(antalya) ama son zamanlarda şikayet almaya başladıysa vardır bi bit yeniği düşünmekte gerekli. hepsiburada.com, estore.com, ideefixe.com'da diğer sorun yaşamadığım alışveriş siteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 2 hafta önce yanı 1 şubat'ta weblebi.com 'dan ekran kartı şiparişi verdim.neyse işte kar yağdı vs. diye bekledik ama 8 iş günü geçtikten sonra (ki 4 normal dün dersek 12 gün beklemiş oluyorum) mail attım neymiş stoklarda yokmuş.ya hediye çeki yapalim dediler ya da para iade.para iadesi dedim aradan 4 gün geçti bir şey yok ben deli oldum dün sabah mail attım baya sert uslupla öğlen ben okuldayken evi aramışlar cumartesi günü paranız iade edilecek. internet'ten alışverişe güvenirdim ve hala güveniyorum ama artık türkiye'den kitap dışında asla almayacağım.babam benim başımın etini yedi gel arayalım alma internetten kazıklıyorlar milleti vs. "sen bilmiyorsun ,herşeyde bir şey arıyorsun " diye terslemiştim bu haber geldi adam üzüleceğine yüzü güldü :) haklısın dedim gittim buradaki bilgisayarcıya şipariş verdim :d türkiye'den bir daha asla almam (kitap dışında) . sendit.com'dan bir dolu oyun vs. aldım ve hep 15. gün geldi gecikme bile olmadı.adamlar gerçekten temiz çalışıyorlar. dp: ayrıca babamın dediğine göre ve çoğu kişi diyiyor bunu bu tür siteler mesela bir parça fiyatı düşürüyor stokta 1 tane var diyelim 10 tane şipariş alıyor.parayı çekiyor faize yatırıyor.stokta yok,şu zaman iade edeceğiz derken adamlar oradan para kazanıyor. olabilir tabii ama onun faizi ne getirecekse :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yalniz ben size teknir birseyden bahsedeyim. Simdi kredi kartinizdan para cekildiginde. Ayni gun icinde sistemde gorursunuz. Ama kredi kartiniza iade edilen parayi minumum 7-10 gun icinde gorursunuz. Kredi karti calisma sistemi bole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sahsen sıstemler ıflan pek ılgılendırmıyor allahın japonalrından alıyorum adamlar urunlerını sıaprısı verdıgın anda sneın ıcın cıkarıyorlar paketlıyorlar eksık urunun varsa 2 ay beklıyorlar ve kargoya vermeden bes kurus para cekmıyorlar turkıyede sozde vatandası mtarafından bu kazıgı yemek hepsınden daha agır bısey arıyoru mtelefona cıkmıyorlar cıksalar oyalaıyorlar habıre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ideefixe.com dan dvd/cd/kitap aldım, hepsi en fazla 1 hafta içinde geldi, gayet ürün çeşitliliği olan ve güvenilir bi site, o tarz ihtiyaçlarınızda tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ürün yelpazesi olarak en iyisi weblebi ama bir daha almam oradan ayrıca evet viktor sana katılıyorum ingıltere'den yani sendit.com 'dan şiparişi veriyorum.şipariş onayı + shipping 2-3 gün sürüyor ve sana attıkları mailde kartınızdan bu kadar para çekilmiştir bla bla şeklinde mesaj atıyor.adamlar kargoya verirken parayı çekiyorlar bizimkiler direk çekiyor stok yok bla bla yerim lan bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hem bir dakika madem stoklarda yok mail at ! paranızı geri iade edelim mi yoksa hediye çeki mi yapalım şeklinde mail at niye bizim küfretmemizi bekliyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Şimdi baktımda 27 tane alışveriş yapmışım bidolu dan yani bascuda dan hiçbir sorun çıkmadı daha hatta geç gelen bile olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bunu sölediğin ii oldu bişi almayı düşünüodum böylece vazgeçtim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bidoludan bissürü sey aldım hiçte böyle bi sorun olmamıstı valla deişik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dıyorumya bıdolu.com dan sorunsuz bende co ksıaprıs ettım ama son 1-2 aydır boyle devam edıyorlar ya kapatıp gıdıcekelr ayda bıyerlere buyuk borcları var kapatmak ıcın boyle yapıyorlar arkadasla sahte maıl attık ne olup ne bıtıyor dıye gelen cevap fıx urununuz stokta yoktur 23 unde gelıcek sımdı bana butun verılen sıaprıslerın dırek 23 unde gelcıegını soyluyoalrsa yemem ben bunu nokıa da phılıps de creatıve de 23 unde getırıo hıcbır urunde stokta yok bak allahın ısıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bidolu.com güneş taner'in miydi neydi birisinin işte. borcu sebebiyle el konulmuş bir şirket. yukarıdakini yazmıştım. ekşisözlükten bulduğum yazıyı aşağıya paste ediyorum. --------------------------- tasarruf mevduat sigorta fonu (tmsf), bank banka hissedarları ile bağlantılı şirketlerin yönetimine ve sahipliğine el koymasına olanak sağlayan 5020 sayılı yasayı, bu kez ünlü bir siyasetçi için kullandı. anap döneminin parlak ve etkili bakanı güneş taner ve oğlu kamil taner'e ait alışveriş sitesini (www. bidolu.com) işleten tank internet a.ş'nin yönetimi, tmsf'ye geçti. tmsf, söz konusu şirkete, uzan ailesi ile bağlantısını dikkate alarak sessiz bir operasyonla el koydu. el konulan şirket, aylık 2 trilyon liralık cirosuyla türkiye'nin en büyük elektronik alışveriş sitesiydi. bağlantı nereden? tmsf, el koyma işlemini, tank internet a.ş. ile uzanlar'ın ortak olduğu bir başka internet şirketi (filpark) arasındaki organik bağı dikkate alarak gerçekleştirdi. yapılan araştırmaya göre, baskuda isimli alışveriş sitesini işleten filpark'ın yüzde 80'i kamil taner'e aitti. geri kalan hisseler işe (yüzde 20) uzan ailesi'yle bağlantılı şirketler (standart telekom, rumeli holding) ile bazı şahısların üzerinde görünüyordu. internet sitelerinin isim hakları ise doğrudan rumeli holding'e aitti. kayıtlara göre rumeli holding isim hakkını kullanması için filpark'a 2006'ya kadar yetki vermişti. imar bankaşı'na el konulmasının ardından, 11 ağustos 2003 tarihinde, filpark, internet sitelerinin isim hakkını, ortakları arasında uzan ve taner ailesi'nin yer almadığı tank internet as'ye devretti. www.baskuda.com sitesi ise www.bidolu.com ismine dönüştürüldü. güneş taner'in oğlu ve gelini ise bidolu.com sitesinde maaşlı yönetici oldu. tmsf, www.bidolu.com sitesine servis sağlayıcı hizmetini veren rt.net kayıtlarını incelediğinde ise önemli bir ipucu yakaladı. kayıtlara göre, internet sitesi güneş taner'in idari sorumluluğunda yayınlanıyordu. bu bağlantı el koymanın "hukuki gerekçesini" oluşturdu. tmsf'den edinilen bilgiye göre, söz konusu internet sitesinin 2004 yılı cirosu 25 milyon doların üzerinde. anap iktidarları döneminde bankalardan da (hazine'den sorumlu olduğundan) sorumlu devlet bakanı olan güneş taner, siyasi yaşamı boyunca uzan ailesi'ne olan yakınlığıyla tanınıyordu. siyasi yaşamı sona erdiğinde uzan şirketlerinde danışmanlık görevi yaptığı da bilinen taner'in, zamanında imar bankası'nın etkin olarak denetlenmemesindeki rolü sorgulanmıştı. [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 03:19 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yanlıs bılgı bence bıdoludan herseyı aldım hıc sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ürün stokda yoksa iş poka sarıyo arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar