Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu konuda yardım almak istiyorum priestim elimde benediction staff var son bi kaç gundur laga rağmen pvp yapmaya basladım party healerım staff gayet güzel ama "i'm healer kill me first" gibi bir izlenim veriyor savas sırasında tüm atakların %70'i direk bana geliyor,elimde bir tanede aurastone hammer var büyük ihtimal onu kullanmaya baslayacagım off hand olarak ne almalıyım benediction'un açıgını kapatabilecek şimdiden teşekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Aurastone alsan da aynı şey olacaktır. Bütün herkesin sana saldırmasını sağlayan şey Staff'ın değil, Priest olman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tabiki onunda etkisi vardır ama staffı gören direk çullanıyor o yüzden staffın psikolojik etkisini kaldırmak için değiştireceğim ama off hand konusunda kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 staff ben priestim diye bagırıyor. target direk oraya kayıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla ben bg asist kullanıyorum hedefler kısmında priest (staff)simgesi gördüğüme direk dalıyorum yada tabla hedefler arasında gezip priest mage arıyorum saldırıcak.özellikle trinketler+arcane power combolu frostu priestlar için saklıyorum bg lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 priest isen ve hele de holy isen herkesin ilk dalacagı hedef olamkatan baska secenek yok. geride durup surekli shield icinde ona buna heal atıcan ve heallediklerinin seni gozledigini umucan :) yani benediction sadece yzaktan secilmeni etkiler ama seni bir kere taglayan herkes direk sana dalar :) bu konuda en temizi hunter :) kimse dalmıyor aman bana bulaşmasın diyip baskasına dalıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ahah, "aman bana bulaşmasın" diyen çok oluyor ama bazen hunterlara sıyırmışlarda çıkabiliyor arada; ilk Hunter'a chargelamalar falan :)) Priest hakkında çok bir bilgim yok; ama uzun ömür diliyorum hepsine siz olmasanız bizde olmazdık :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bi kaç tane resto druid var elleyen yok bi tanede shadowdan bozma priest var ne yaptıgı belli değil ona buna mf atıyor :] (elinde elven magi+cloud stone) var elleyen yok takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla ben paladin ve druid hariç en önce hunter a charge atarım bir grup için gerçekten tehlike arz ediyor.sonrasında mage geliyor :p neden sonrasında mage geliyor?çünkü hunterı avlamak mage den daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 fazla pvp tecrübem yok wsg de bir ara takıldım hunter olarak.ilk charge edilen biziz yok böyle birşey orda mage var priest var onlara dalın gnome var ulan, gnome varken night elfe mi dalınır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tam iki taraf karşılaşmadan evvel fd'liyip shadow melt basıcan anında hehe gelenler haydaaaa nereye gitti bu derken kabus gibi çökecek tepelerine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yine de çok mantıklı değil huntera chargelayıp freeze trapin içinden balık gözlerle bakmak, herşyden önce huntera zararı yok bir kere =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hunter lara kötü gözle bakılıyor zaten barış için burdayız biz, savaşmıyoruz sevişiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hunter'lara sıyırmışlardan biri benim hehe. gördüğüm yerde dalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 @corvus hunter'lara sıyırmışlardan biri benim hehe :) heheh guzel turkcemiz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tecrübeme güvenerekten sölüyorum ki eğer agro tutmayı bilen bie warrior wars priest en fazla 1-2 kere ceker agro.ayrıca holy talentlarında bu threat i azaltmak için bişey war.(subtlety,%20 azalır)ayrıca fade gibi süper imba bişey de war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 pve de sorunu yok arkadaşın pvpde var =) yanlış anladın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 pvpde fade kullanalıım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 olay partinle cok alakali. ilk olarak partindeki adamlari heal'lamak icin oyle aciga cikmaman lazim, kuytu bi yerde heali atican. dahasi adamlarin seni bulmasi durumunda warrior'in isini birakip seni kurtarmasi lazim. holy bile olsan anathema'yi kullan +20 stam her zaman deger. ayricana +heal olarak degil de her esyan stam olsun. int'in dussun, regen dussun, +heal dussun ama stam yuksek olsun. elinde o staff olmasa da sana dalacaklar, onun icin kasma. yanniz soyle bi durum var yukarida da soyledigim gibi, eger partideki adamlarin esyalari seninkilere oranla kotuyse o zaman bosuna ugrasmis olursun. warrior dedigin adam 3 vurusta indirmesi lazim; rogue'un healer'lari surekli rahatsiz etmesi lazim... buna karsilik senin de surekli decurse etmen lazim.. ayricana bi de shaman olursa adam dmg'dan cok support olarak oynasin; yeri geldiginde dmg versin. aynisi paladin icin de gecerli. boylece insanlar ortada onu gorduklerinde heal'i atanin o oldugunu sanacaklardir (evet, o kadar aptallar), senin yasama sureni uzatir, ayrica sen adami healla kurtarabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şahsen ben anti hunterım eğer frsot shock menzilimde ise dalarım hiç acımam (tabi healer yoksa) çünkü ne mageler cast yapabilio ne priestlar heal yapabilio onlar warkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar