Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

healing items

Fin

Öne çıkan mesajlar

bu konuda yardım almak istiyorum priestim elimde benediction staff var son bi kaç gundur laga rağmen pvp yapmaya basladım party healerım staff gayet güzel ama "i'm healer kill me first" gibi bir izlenim veriyor savas sırasında tüm atakların %70'i direk bana geliyor,elimde bir tanede aurastone hammer var büyük ihtimal onu kullanmaya baslayacagım off hand olarak ne almalıyım benediction'un açıgını kapatabilecek
şimdiden teşekkur ederim
Sosyal ağlarda paylaş

priest isen ve hele de holy isen herkesin ilk dalacagı hedef olamkatan baska secenek yok. geride durup surekli shield icinde ona buna heal atıcan ve heallediklerinin seni gozledigini umucan :) yani benediction sadece yzaktan secilmeni etkiler ama seni bir kere taglayan herkes direk sana dalar :)
bu konuda en temizi hunter :) kimse dalmıyor aman bana bulaşmasın diyip baskasına dalıyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

olay partinle cok alakali. ilk olarak partindeki adamlari heal'lamak icin oyle aciga cikmaman lazim, kuytu bi yerde heali atican. dahasi adamlarin seni bulmasi durumunda warrior'in isini birakip seni kurtarmasi lazim. holy bile olsan anathema'yi kullan +20 stam her zaman deger. ayricana +heal olarak degil de her esyan stam olsun. int'in dussun, regen dussun, +heal dussun ama stam yuksek olsun.

elinde o staff olmasa da sana dalacaklar, onun icin kasma. yanniz soyle bi durum var yukarida da soyledigim gibi, eger partideki adamlarin esyalari seninkilere oranla kotuyse o zaman bosuna ugrasmis olursun. warrior dedigin adam 3 vurusta indirmesi lazim; rogue'un healer'lari surekli rahatsiz etmesi lazim... buna karsilik senin de surekli decurse etmen lazim.. ayricana bi de shaman olursa adam dmg'dan cok support olarak oynasin; yeri geldiginde dmg versin. aynisi paladin icin de gecerli. boylece insanlar ortada onu gorduklerinde heal'i atanin o oldugunu sanacaklardir (evet, o kadar aptallar), senin yasama sureni uzatir, ayrica sen adami healla kurtarabilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...