-Nae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yine aynı server icinde mi olacak? exp olanda olmayanda? yoksa her serverin expli ve expsizimi olacak? [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 13:02 tarihinde, -Nae tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 said: yahu atlamadan dayanamayacaığm, ne mage buffı allahaşkına, kafasına iki tane aimed crit yiyip seke seke kaçan, sonra da dönüp fn+dead zone kombosuyla çatır çatır hunter kesen mage var oyunda, insafınız kurusun o hunter her kimse; l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 valla hunterın tekinden 6k aimed 3k auto yemiş bir mage olarak diğer classlar ciddi nerf yemeden yada mageler plate giymeye başlamadan önce :d mage oynamanın bir anlamını görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hunterdan 6k aimed yemen için cıplak oturuyor olman lazım ki bu durumda sadece as attıgı için şanslı sayılırsın :) hele 3k auto imkansız kısacası ufak at biraz inandırıcı olsun :) [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 14:51 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 raistlinthewiz, söz konusu hunter benimde, l2p den öte, scatter shot - wyvern sting tercihini değerlendir demek lazım o huntera. ha yine de memnunum ws imden, scatter yerine bunu aldığım için beni pişman eden tek classta mage zaten pvpde, pve faydasını saymıyorum bile. ha diyorsan ki "hunterın dead zoneuna girip kendisini sabitleyen mageden kurtulmak için scatter shot dışı opsiyonları da mevcut, havadan ukalalık yapmıorum", o zaman ben de öğreneyim mümkünse, minnettar kalırım =] edit: trinket dediğimiz nesnenin cdı var, bir sonraki mesajdan önce not düşeyim de, ne olur ne olmaz kılım hem horde hem frost magelere, budur ehe [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 14:59 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 valla pvp cok yapmıyorum ama casterların tam cast ortasında iken fd yapınca çok kıl olduklarını biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ne yalan söyleyeyim denemedim abi, ama allahaşkına 3 sn kaybettirsen ne olur adama, kaybettirmesen ne olur o mübarek frostboltlar öyle bir critliyor ki bir tane atsa yetecek zaten, eh sen kurtulana kadar da uzaktan taş atarak öldürür adam, benim trapim bu kadar uzun tutmuyor yav =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 availability: preorder released: 14th jul 2006 retail price: £19.99 sendit's price: £17.99 buun görmediniz sanırım. bui preorder ve altında yazan tarihe bakılırsa temmuz oratlarında ya da sonlarında hayata geçecek bc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 al işte taaa temmuza çıkıyo abowwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eheh başta mageler olmak üzere hunterlar oldukça güçlü insaf denen bir şey var.2 vuruşta(frostbolt) 4.5k hp li warrior alan mage var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 14 temmuş benim dogum gunum ^^ supeeer bedawaya getircem expansionu desenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 said: kılım hem horde hem frost magelere, budur ehe :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben burda canlı örnek tek vuruşta mage alan hunter var ahah :) duelde full epic mage 2 vuruş yattı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 absolut valla inanma bende hala inanamıyorum cloth giyen bir adamın zaten çıplaktan ne farkı var :) uzun zaman geçti hatırladığım adamın utanmasa suratını bile mora boyayacak kadar uçuk ekipmanlı olduğu ve rank 13 filan olduğu duel yapalım dedik önce ben polly cast edemeden auto ile aldı ikincisinde gereksiz bir aimed atayım dedi 2/3 si boşa gitti inan bana kötü bir rüya gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 oy oy, peki şöyle bir düzeltme apıyorum hemen; "kılım hem horde hem frost hem male magelere" kurtarabildim mi dory? yoksa ırk ayrımına gideyim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hehe bu sefer oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 said: yahu atlamadan dayanamayacaığm, ne mage buffı allahaşkına, kafasına iki tane aimed crit yiyip seke seke kaçan, sonra da dönüp fn+dead zone kombosuyla çatır çatır hunter kesen mage var oyunda, insafınız kurusun ha diyorsan ki "hunterın dead zoneuna girip kendisini sabitleyen mageden kurtulmak için scatter shot dışı opsiyonları da mevcut, havadan ukalalık yapmıorum", o zaman ben de öğreneyim mümkünse, minnettar kalırım =] anlamadıgım nokta su senın critler 700-800 mu vuruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben hiç bi zaman 2 aimed atmam max 1 aimed 1 multi atarım oda zaten adam ölüye çıkar ve mage in hunteri kesmesi olanaksız gibi serverda beni kesen mage 1-2 tane onlarda lag varsa kesebiliyo öle kolay deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 raist; benim aimedlerim casterlara 1-1,5k critliyor maalesef henüz, ekipman sayesinde arttırmayı umuyorum taze 60 bir hunter olarak. scatter shot dışı bir önerin yoksa ben gidip oynamayı öğreneyim yine. dolis; ben de genelde aimed+multi+ss atarım kesintisiz gittiği için, ama arada aimedi son anda yiyip kaçan oldu mu yeniden başa dönüyor kombo =] o ssi veya kalabalığa bağlı olarak concussivei eklemeden de olmuyor, aimed + multi critlese bile kaçabilirliği var allahın casterının. bir iki mesajı birleştirmişim bu arada, ayırıp yeniden gözden geçirince gereksiz sert olduğunu farkettim ilk cevabımın, edit o yüzden. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 22:43 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 5k pyro critleyen mage var ne imkansizi. 5k pyroyu yiyip ustune ignatten surune surune gebertiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 abi senin aimed kaç saniye, pyro instant =). bide su cloth giyiyorlar zayıflar olayına gıcıgım rogue ların armorların az,ama dodge-parry falan var priestler efsane zaten bi innerfire atıosun armor oluyor mail =)).sta buffda var. magelerinde armor arttıran buyulerı var gani gani veriyor. ee biz druidler nolcaz,caster formda ne dodge var ne parry. tamam buff guzel,ama herbişeyden verdiği için güzel armor vermiyorki. biz gene en az armorlu class oluyoruz sanırım denemedim tabi ama en azından denk falanızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 e usenme de direbearform yap. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 dostum sen druid oynamıorsun sanırım su an guildimdeki tum druidlerind 13k+ armorı var lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 heeh caster formu dıyorum ben ya. healer bi druidsen sıçtın yani düşünsene, "ulan bir regrowth atim ole olim bari" çat 2 ok yerdesin.noldu amcanın biri uzaktan aimed soktu =) [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:29 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 olumune abartiyosun suark. sonsuza kadar bear form'da durmuyosun; uzerindeki adamlar dusmuyosa geciyosun, tutunabilmek icin. su innerfire'la mail olan armor'i bi denesene merak ettim ben cok :). arkadaslar, herkes bu kadar mi sikayetci olabilir sinifindan. birakin ya; oyununuzu oynayin. buraya gelip aglayip da iki gaz verince hemen ben dunyayi keserim moduna giren cok oldu. onun icin siz yol yakinken donun bu sevdadan. onceki post'larda bi kac arkadas mage'e buff mi olur ya demis; patch'lerle siniflara buff gelmiyor, siniflar yeniden duzenleniyor, bazi seyler nerf bazi seyler de buff'laniyor. eminim sizler de farkindasiniz ama gozunuzden kacmis olacak. ayrica sendit gibi internetten satis yapilan siteler genelde fiyat farkini kapatirlar. yani eger oyunun satis fiyati yukselirse, sizinle iletisime geceler postalamadan once, eger farki odemeyi kabul ederseniz yollarlar, yoksa iptal ederler siparisi. veya eger daha ucuz olursa oyun; aradaki farki kredi kartiniza yatirirlar. bu nedenle cok fazla suphe etmeyin. (tabi disclaimer'i ve bilimum karinca duasi gibi yerleri c/p yapip okumakta da yarar var) ha 14 euro'yu oraya baglamis oluyosunuz sadece. [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:55 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar