Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nası yani ya???

Suark

Öne çıkan mesajlar

raistlinthewiz, söz konusu hunter benimde, l2p den öte, scatter shot - wyvern sting tercihini değerlendir demek lazım o huntera.

ha yine de memnunum ws imden, scatter yerine bunu aldığım için beni pişman eden tek classta mage zaten pvpde, pve faydasını saymıyorum bile.

ha diyorsan ki "hunterın dead zoneuna girip kendisini sabitleyen mageden kurtulmak için scatter shot dışı opsiyonları da mevcut, havadan ukalalık yapmıorum", o zaman ben de öğreneyim mümkünse, minnettar kalırım =]

edit: trinket dediğimiz nesnenin cdı var, bir sonraki mesajdan önce not düşeyim de, ne olur ne olmaz

kılım hem horde hem frost magelere, budur ehe

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 14:59 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ne yalan söyleyeyim denemedim abi, ama allahaşkına 3 sn kaybettirsen ne olur adama, kaybettirmesen ne olur

o mübarek frostboltlar öyle bir critliyor ki bir tane atsa yetecek zaten, eh sen kurtulana kadar da uzaktan taş atarak öldürür adam, benim trapim bu kadar uzun tutmuyor yav =P
Sosyal ağlarda paylaş

absolut valla inanma bende hala inanamıyorum cloth giyen bir adamın zaten çıplaktan ne farkı var :) uzun zaman geçti hatırladığım adamın utanmasa suratını bile mora boyayacak kadar uçuk ekipmanlı olduğu ve rank 13 filan olduğu

duel yapalım dedik önce ben polly cast edemeden auto ile aldı
ikincisinde gereksiz bir aimed atayım dedi 2/3 si boşa gitti inan bana kötü bir rüya gibi geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yahu atlamadan dayanamayacaığm, ne mage buffı allahaşkına, kafasına iki tane aimed crit yiyip seke seke kaçan, sonra da dönüp fn+dead zone kombosuyla çatır çatır hunter kesen mage var oyunda, insafınız kurusun

ha diyorsan ki "hunterın dead zoneuna girip kendisini sabitleyen mageden kurtulmak için scatter shot dışı opsiyonları da mevcut, havadan ukalalık yapmıorum", o zaman ben de öğreneyim mümkünse, minnettar kalırım =]

anlamadıgım nokta su senın critler 700-800 mu vuruyor?
Sosyal ağlarda paylaş

raist; benim aimedlerim casterlara 1-1,5k critliyor maalesef henüz, ekipman sayesinde arttırmayı umuyorum taze 60 bir hunter olarak. scatter shot dışı bir önerin yoksa ben gidip oynamayı öğreneyim yine.

dolis; ben de genelde aimed+multi+ss atarım kesintisiz gittiği için, ama arada aimedi son anda yiyip kaçan oldu mu yeniden başa dönüyor kombo =]

o ssi veya kalabalığa bağlı olarak concussivei eklemeden de olmuyor, aimed + multi critlese bile kaçabilirliği var allahın casterının.

bir iki mesajı birleştirmişim bu arada, ayırıp yeniden gözden geçirince gereksiz sert olduğunu farkettim ilk cevabımın, edit o yüzden.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 22:43 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi senin aimed kaç saniye,
pyro instant =).

bide su cloth giyiyorlar zayıflar olayına gıcıgım

rogue ların armorların az,ama dodge-parry falan var
priestler efsane zaten bi innerfire atıosun armor oluyor mail =)).sta buffda var.
magelerinde armor arttıran buyulerı var gani gani veriyor.

ee biz druidler nolcaz,caster formda ne dodge var ne parry.
tamam buff guzel,ama herbişeyden verdiği için güzel armor vermiyorki.
biz gene en az armorlu class oluyoruz sanırım
denemedim tabi ama en azından denk falanızdır
Sosyal ağlarda paylaş

heeh caster formu dıyorum ben ya.
healer bi druidsen sıçtın yani

düşünsene,
"ulan bir regrowth atim ole olim bari"
çat 2 ok yerdesin.noldu amcanın biri uzaktan aimed soktu =)

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:29 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

olumune abartiyosun suark. sonsuza kadar bear form'da durmuyosun; uzerindeki adamlar dusmuyosa geciyosun, tutunabilmek icin. su innerfire'la mail olan armor'i bi denesene merak ettim ben cok :).

arkadaslar, herkes bu kadar mi sikayetci olabilir sinifindan. birakin ya; oyununuzu oynayin. buraya gelip aglayip da iki gaz verince hemen ben dunyayi keserim moduna giren cok oldu. onun icin siz yol yakinken donun bu sevdadan.

onceki post'larda bi kac arkadas mage'e buff mi olur ya demis; patch'lerle siniflara buff gelmiyor, siniflar yeniden duzenleniyor, bazi seyler nerf bazi seyler de buff'laniyor. eminim sizler de farkindasiniz ama gozunuzden kacmis olacak.

ayrica sendit gibi internetten satis yapilan siteler genelde fiyat farkini kapatirlar. yani eger oyunun satis fiyati yukselirse, sizinle iletisime geceler postalamadan once, eger farki odemeyi kabul ederseniz yollarlar, yoksa iptal ederler siparisi. veya eger daha ucuz olursa oyun; aradaki farki kredi kartiniza yatirirlar. bu nedenle cok fazla suphe etmeyin. (tabi disclaimer'i ve bilimum karinca duasi gibi yerleri c/p yapip okumakta da yarar var) ha 14 euro'yu oraya baglamis oluyosunuz sadece.

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:55 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...