izOn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bir sayfanın yara aldığı bölgeler vardır. kelimeler param parça olduğunda cesaret edemedim kaçtım, yorulmayı denedim yorulamadım. nasil bir geceydi ve nasıl bir sabahtan üstüme kalmıştı hatırlamıyorum bilmiyorum kabuslar başlamıştı gökyüzünde, yaralar oluşmuştu kalbimde. ben yazmaktan kaçtım çırpınamadım yorulduğumda ağladım, bulamadım. kaybettiğimde bulduğum hayatım derinlerde saklanmış yol haritam. yola çıkamadım ben yine, oysa ezbere bilirdim bu şehrin sokaklarını, caddelerini. lambaların altında gölge oldum her gölgede adını aradım. koyuldum düştüm yorgun kaldım. bulaşmadığım birşey kalmıştı. bende ondan saklandım. körebe oynamayı öğreniyordum görmeyen gözlerimle oysa herhangi bir sıfatı yoktu adımın. kişisel bilgilerim ortalıkta asparagas rüyalara konu olmuş her fotoğrafın konusu ölüm her ölümün anlattığı yabancı. yabancı dediğim tanınmazlıklar arasında rol yapan kimse. dibe vurmaya meğilli yada can atan. toprak olmak istiyordum oysa çakıltaşı olmaktan başka birşey anlatmıyordu yaşamım. kısacası cehennem oldum, -sadece- kendimi ateşe attım yağmurlarda bile ıslanmaktansa her düşen yaprakta yandım. yanmaktan kül oldum küllere dumanlarım karıştı ben yangım oldum yandım. söndürmeye gerek yoktu. bir mum gibi erimeyede başlamıştım. gözlerim görmese bile kalbim hissediyordu bu acıyı, ayrılığı. :((((((( paticik e de yaşadığım acıyı yazmadan gidemem.... :( kendinize iyi bakın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 nereye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hayırdır nereye yolcusun arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ne bu ? sevgilimden ayrıldım kendimi yatırıcam . yapmayın etmeyin ya birazcık olgun düşünün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ne güzel işte, bunu da bulamayanlar var..ne demiş mevlana hamdım piştim kavruldum yandım kısık ateşte soğanlar pembeleşinceye kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 başlığa bi yok artık ali sami demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 duygusal insan aşk adamı o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 gülü sevdim dikeni battı seni sevdim sevmez olaydım . güle güle dost . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 nea? kafama sıkar giderim mi diyosun yani ? peki , sen bilirsin.hata yapiyosun , vazgec denilse de dinlemezsin sanirim. zamanin gelmediyse gitmezsin yalniz bi de o var. hi bi de , sakat kalirsin ölmezsin , tüm yasamin boyunca pisman olursun.. ona göre davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 gidince nolucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kalbimi yok edemedim kendimi yok ederim diyorsun ama yanlış yapıyorsun madem patiye yazmadan gitmedin demekki bizim sözlerimize ve fikirlerimize birazda olsa değer veriyosun,saygı duyuyorsun bu durumda sana tek tavsiyem kimse senin hayatından daha değerli değildir,hayatında belkide çok daha iyi ilişkiler olucak ama sen bunu senin sevgine değmiyecek bir kişi için yok ediceksin birşeyler yapmadan önce iyice düşün acaba o senden değerlimi eğer değerli sonucuna varırsan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 acına dayanacak gücün vardır eğer gerçekten intihar ediceksen vaktin senin için bi önemi olmamalı bir ay kafana göre takıl eğer hala intihar etmek istiyosan ozaman intihar edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 seni bu kadar intaihar edicek duruma getiren kızı merak ettim doğrusu bize derdini tam anlamıyla açmak ister misin arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok benim daha önceden böyle muhabbet yüzünden niyetim oldu yeni atlattım acıyı unut yada kalk ayağa ve onunla savaş eğer 2 hafta sonra ölmeyi hala istiyosan gel benide öldür okadar iddalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ne içtiysen ben de istiyorum ondan. çok içmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gittin yerden kart atmayi unutma sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 karalama defterine olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 nedir bu sagopa aşkı yav.. herkes türkçe rap yazmaya başladı kişisele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 olmuyo kaçamıyorum :(. olgun düşünemiyorsun demiş birisi olgunluk hergün başkalarınıda üzmek mi... ? benim durumumda herkes destek olmaya çalışıyodu ama üzülüyolardı kendimi toparlamak için çekilmiştim pek bir boka yaramadı ama eskiden iyiyim :) cevaplarınız için sağolun. bu arada sagopa yi tanimiom ama :d rap de birşey yazmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 izon ne kaçıcan olum. kaçışma seviş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar