pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bide ilk mesajda hayvana mail armorla yakllaşılması denmiş de, hayvan bu ne anlasın üstündeki armorun cinsini. biraz et verdinmi zaten hemene kaynaşma moduna geçio. önemli olan armor deil içindeki yürektir felsefesine sahip wow hayvanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bence bu konu bir hunterin maili ninjalamasindan acilmis olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mail zaten hunterın neden ninjalasın ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bir alliance mensubu olarak mailime uzanan eli kırarım, budur. horde hunterlar biraz daha anlayışlı olmak zorunda olabilirler, beni bağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dediğim gibi, bu world of warcraft, kendine has bir oyun. sizin dediğiniz olay, yani hunter gibi bir sınıfın leather giymesi, çoğu kişinin de bileceği gibi, d&d'ye dayanır. ancak unutmamak gerekir ki, d&d'de primary healer class (wow'daki karşılığı priest oluyor) cleric'tir ve shield + full plate giyer. o zamanda, wow çok dengesiz oluyor. wow'u başka oyunlar ile karşılaştırmak, gerek oynanış biçimi, gerek hikayesi veya gerek kuralları olsun büyük yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hunterlara ranged execute ve raptor strikedan başka özelliklerde istiyoruz.. ayrıca bazı oyunlarda ranged sınıflar dibindeki moba bile ranged vurabilirken wowda target too close olayı var :)) bende mail olmasını biraz garipsiyorum ama lazım altı üstü 3700 armor falan var işte benim hunterda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hunter'in mail giymesi duel ortaminda herhalde en cok rogue'lari delirtiyordur. warrior icin elinde shield tasiyamadigindan mailmis clothmus leathermis cok da farketmiyor. mage lock priest'in zaten isi yok armorla. ama gariban rogue'lar uyuz oluyordur. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hunterken marka gerek yokki.adama direk peti yolla,gorunmez olsa bile buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 targetlayamazken yollayamazsın o yuzden once adamı targeta alıp sonra yollaman lazım ama zaten targete aldınmı direk dotu bas gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 absolut sorun su... rogue = vanish, blind. ama hunter'a vanish de atamiyorsun. blind+stealth de yapamiyorsun. tabii cok saglam roguesan 1 stunlockta harciyorsan adami zaten sorun yok. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 daha yukarda dedigim gibi rogue isen huntera ilk dalan olman lazım yoksa kafadan 1-0 yenik başlıyor rogue pvpye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aslinda bir seye daha dikkat cekmek lazim. bu hunterlarin petlerinden yakiniyoruz ama pve yapip da item edinmek isteyen kac tane beast master hunter var ki? wrathsiz pet de pek ccable =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 var bazı hunterlar direk melee dalıyor cok gülüyorum flare,hm varken rogue'un hunterı kesmesi imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben hunter olarak peti çok nadir kullanırım ölürsede ahh petim yattı die üzülmem pvpde naparsam kendim yaparım :)) pet her zaman pasif roguelara ve priestlara kullanırım gerisinde çoook az kullanırım beastmaster hunterda zaten sen vuruyosun pet kesiyo yani özel yetenek e hiiiççç gerek yok sal peti sen aimed at ölsün ahah :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hunterın mail giymesini geçin de wc3'te staff ve cloth giyen şamanlar nasıl mail + kalkan kullanıyor onu anlatın önce. gangren'e katılıyorum çünkü oyunda klasik frp kurallarına uymayan tonla şey var. fear yiyen paladinden başlar turn undead yemeyen undead'e kadar gider, hunterın maili devede kulak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kahrolsun shamanlar ozetle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 undead var undead var scourge yer, forsaken yemez o da güzel bi mantiga baglanabilir de d&d ile baglantiliyoruz her seyi senin de dedigin gibi, hata ordan cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sam'i bir lock fena chain feara baglamis belli =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 öncelikle betalar dahil yaklaşık 1 senedir hunter oynuyorum. hunterın niye maili giydiğini şöyle açıklayayım. bundan önceki yorumlardaki d&d benzetmelerine katılmıyorum, bu wow başka bir dünya buranın kuralları farklı. karakter archer değil hunter.(d&dye girersek priesten başlar shamandan devam ederiz :p) hunter mail armor giyiyor çünkü (betalarda oynadaysanız hunterın sadece leather giyebildiği zamanları bilirsiniz). leather giyen hunter diğer melee classlara (rogue/warrior/shaman/paladin) karsı vanish/stealth/blind/evasion/gouge vs. si olmayan bir rogue gibidir, buna ek olarak rogue gibi meleede bulunduğu süre içinde karşısındaki rakibi tehtid edecek skilleri mevcut değildir. bu yüzden hunterın melee alanda bulunduğu zaman olabildiğince hayatta kalması ve melee alandan cıkması lazımdır ve mail armor bunun için bir araçtır. pvpye duel açısından bakarsan hunter roguea göre avantajlıdır çünkü tetiktedir, trap, flare, trinket hazırdır. ancak outdoor pvp ve bglerde rogueların çokda geride başladıgını söyleyemem.çünkü beklenmedik anda saldırır. iyi bir rogue her hunterı, iyi bir hunter her rogueu kesebilir. tabii zamanlama ve şansta etkili bir faktördür. bunlar benim görüşlerim... [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 18:01 tarihinde, Aililath tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gnome female warrior tauren'in ciftcisini bile oldurememeli ona bakarsan. ama 2.8k civari ms vuruyor wissy. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 forsaken yemez diye bir olay yok. betada yiyor, sonradan değiştiriyorlar. oyunun lore'u mu değişti versiyonlar arasında? hayır. gameplay dengesi > lore olduğu için hunter mail giyiyor ve daha bir sürü saçma şeyler mevcut oyunda.. hunterın mail giymesi bana yaramıyor pek tabii ama nedenini biliyorum. diablo 2'de de amazonlar mail kıvamında zırhlar giyebiliyorlardı ranged physical'da yoğunlaşan bir sınıf olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 loot dengesi icin olmus iste. cok acik... rogue hunter olayi biraz sogutulmus. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dokunmayın hunter'a.. zar zor geçiniyoruz zaten mage'lerin, lock'ların arasında; ne bilim pala'ya shammy'ye falan sataşın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hatta başlamışken hunter sevmeyenler dernegi açalım özellikle ne hunterlar =) shadow melt + aim shot + multi shot = genelde yattara :) nasıl yiyon bunları derseniz o kalabalıkta bi tane şirin elfin kenarda saklandıgına dikkat etmiyorsun genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hunter' a laf yok plz, hunter ftw hepiniz n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar