Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter ve mail zırh

karakedi

Öne çıkan mesajlar

dediğim gibi, bu world of warcraft, kendine has bir oyun.

sizin dediğiniz olay, yani hunter gibi bir sınıfın leather giymesi, çoğu kişinin de bileceği gibi, d&d'ye dayanır.
ancak unutmamak gerekir ki, d&d'de primary healer class (wow'daki karşılığı priest oluyor) cleric'tir ve shield + full plate giyer. o zamanda, wow çok dengesiz oluyor.

wow'u başka oyunlar ile karşılaştırmak, gerek oynanış biçimi, gerek hikayesi veya gerek kuralları olsun büyük yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

hunterlara ranged execute ve raptor strikedan başka özelliklerde istiyoruz..

ayrıca bazı oyunlarda ranged sınıflar dibindeki moba bile ranged vurabilirken wowda target too close olayı var :)) bende mail olmasını biraz garipsiyorum ama lazım altı üstü 3700 armor falan var işte benim hunterda :/
Sosyal ağlarda paylaş

ben hunter olarak peti çok nadir kullanırım ölürsede ahh petim yattı die üzülmem pvpde naparsam kendim yaparım :)) pet her zaman pasif roguelara ve priestlara kullanırım gerisinde çoook az kullanırım beastmaster hunterda zaten sen vuruyosun pet kesiyo yani özel yetenek e hiiiççç gerek yok sal peti sen aimed at ölsün ahah :))
Sosyal ağlarda paylaş

hunterın mail giymesini geçin de wc3'te staff ve cloth giyen şamanlar nasıl mail + kalkan kullanıyor onu anlatın önce. gangren'e katılıyorum çünkü oyunda klasik frp kurallarına uymayan tonla şey var. fear yiyen paladinden başlar turn undead yemeyen undead'e kadar gider, hunterın maili devede kulak..
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle betalar dahil yaklaşık 1 senedir hunter oynuyorum.
hunterın niye maili giydiğini şöyle açıklayayım.

bundan önceki yorumlardaki d&d benzetmelerine katılmıyorum, bu wow başka bir dünya buranın kuralları farklı. karakter archer değil hunter.(d&dye girersek priesten başlar shamandan devam ederiz :p) hunter mail armor giyiyor çünkü (betalarda oynadaysanız hunterın sadece leather giyebildiği zamanları bilirsiniz). leather giyen hunter diğer melee classlara (rogue/warrior/shaman/paladin) karsı vanish/stealth/blind/evasion/gouge vs. si olmayan bir rogue gibidir, buna ek olarak rogue gibi meleede bulunduğu süre içinde karşısındaki rakibi tehtid edecek skilleri mevcut değildir. bu yüzden hunterın melee alanda bulunduğu zaman olabildiğince hayatta kalması ve melee alandan cıkması lazımdır ve mail armor bunun için bir araçtır.

pvpye duel açısından bakarsan hunter roguea göre avantajlıdır çünkü tetiktedir, trap, flare, trinket hazırdır. ancak outdoor pvp ve bglerde rogueların çokda geride başladıgını söyleyemem.çünkü beklenmedik anda saldırır. iyi bir rogue her hunterı, iyi bir hunter her rogueu kesebilir. tabii zamanlama ve şansta etkili bir faktördür. bunlar benim görüşlerim...

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 18:01 tarihinde, Aililath tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

forsaken yemez diye bir olay yok. betada yiyor, sonradan değiştiriyorlar. oyunun lore'u mu değişti versiyonlar arasında? hayır. gameplay dengesi > lore olduğu için hunter mail giyiyor ve daha bir sürü saçma şeyler mevcut oyunda..

hunterın mail giymesi bana yaramıyor pek tabii ama nedenini biliyorum. diablo 2'de de amazonlar mail kıvamında zırhlar giyebiliyorlardı ranged physical'da yoğunlaşan bir sınıf olarak..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...