Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 arkadaslar bana pvp addonsları lazım class warlock bıldıgınız guzel pvp addonu varsa ısmını yazarsanız sevınırım arattım ama aradıgımı bulamadım konularda acıldıysa topıc daha oceden kusura bakmayın tesekkurker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yokmu beyler sole rank kasan pvp den anlayan 2 3 caster arkadasımız addonslarını yazsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 scrolling combat text and buff timers =) edit: smileydeki d harfi hep kucuk d oluo forumun şeysi yüzünden. parantez kullandım [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 08:19 tarihinde, pandaalf tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 buff timers ne yaw? wow da interface optionsda var seçenek show buff durations (ingilizce yazdım die kızacaklara türkçe seçenek verim :d .. hmm veremedim buff ın türkçesini bilmiyorum :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 buff timer şey, mesela bi adama hamstring atıyosun adamın uzerindeki hamstring sayı olarak değil bar şeklidne gözüküyo, özellikle stunlock yapan roguelar cok kullanıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 buff: a beneficial spell that is cast on a unit, making it more powerful. bir üniteye yapılan, onun daha güçlü olmasını sağlayan yararlı büyü. curse de buffın tam tersi oluyor zaten. türkçe karşılığı yok veya ben bilmiyorum, show buff timers.bu sana yapılan buffların süresini görmeni sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 warlocklar için tek başına necrosis yeter heralde. onun dışında zaten başka neye ihtiyacın var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ccwatch yarayabılır charm dı fear dı derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 curse direkt lanet/lanetlemek demek benim kullandıklarım (mage) -scroll combat text -titan bar (honor dahil) -honor in percent (honor bar yüzdeli) -ap-pom-pyro makrosu (1-2 gün içindeki bi makro başlığında nasıl olduğunu yazmıştım) -cooldown counter bi de eğer honor farma yeni başladıysan yani büyülerin tuşlarını radikal biçimde değiştirebilecek cesarete sahipsen ki ben alıştım değiştiremiyorum. sana sam_mage_keybindings'i tavsiye ederim, spellbook'un içine tul atıyabiliyor, yani illa dışarı çıkarmana action barları kullanmana gerek yok. bütün uileri: ui.worldofwar.net adresinde bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aslında hazır keybindinglerde kullanıslı olsada ciddi pvpyi dusunen bir adam ıcın en iyisi kendi bindinglerini olusturmak. ben su anda default bir wowa oturdugumda oynayamıorum; kısaca ozetlemem gerekirse; main action barımı e ve q tusları degistiriyor (sidestep iptal) baslangıcta offensive spellerim mevcut ve e'ye bastıgımda defensive & utitly spellerim geliyor (q ile geri donus yapıorum) bu bahsettıgım barda 12 button mevcut tuslar sırasıyla 1 2 3 4 5 6 r t y f g h ayrıca birde heal potumu vs az kullandıgım spelleri koydugum ust bar var ki bundada tuslar ctrl+1 ctrl+2 ... ctrl+6 ctrl+r ... ctrl+h die gitmekte. bunun dısında baya bı extra bind degısıklıgım var ornegın x backview. su eski sslerımden biri bakarsanız bindinglerimi daha ıyı anlayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende genelde 5e kadar kullanabiliyorum kısayolları :) o yüzden biraz degistirdim onlar dısında f1-f2-f3-f4-f5 ve ctrl+1 ctrl+2 falan var bide harflerden kullandıklarım var e ve q gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Shift, Ctrl ve Alt + 1 2 3 4 5 Özellikle Alt gayet kullanışlı, tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 1-8 q e f1-f5 yetiyor da artiyor, zaten sadece flash heal(3), renew(2) ve shield(5) i kullaniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 he bıde soylemeyı unutmusum; a4 8k mouse aldım ozel wowa.. 2 normal click + 2 wheel + 4 progralanabilir tus var. bu 4 tusa sunları koydum; mount - dismount blink bandaj mana shield cok ise yarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benim klavyede tuş kalmadı pot u bile tuşla içiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ui.worldofwar.net var burda güzel modlar ara bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 1. ui sitesi 2. ui sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sen ne kadar addon alirsan al, sana saglayacagi seyler combat log'dan oteye gecmez. ayrica bilgisayari yavaslatir. onun icin tavsiye addon'dan cok, mevcut tuslarin kullanimi. arkadas mesela anlatmis, bar'lari cabuk degistirmek icin e q kullaniyomus. bazilari 8 9 'u q e yapar, bazilari ctrl+mouse1,2,3,4 yapar... yapar da yapar yani. maksat erisimin cabuk olmasi. tamam pvp addon'suz bazen zor oluyo, eksik kaliyo bazi seyleri ama onemli olan karakteri hakkiyla kullanmaksa, istedigin kadar addon al; sana kullanim kolayligi saglayan cok azdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bi de sey diicem, boyle insanlardan addon falan istiyosunuz guzel ama bi noktadan sonra insanlar bunlari kendilerine saklayacaklardir; bunu da hesaba katin. yani bilgiyi tabii ki paylasmak esastir ancak ugrasip addon yazanlardan tutun da, onu buna baglayan ya da degistirerek kullanan insanlar; farkli addon'lari birlestirip bu is icin zaman harcayan insanlar digerleri de ugrassin diyip koymayabilirler. yardim amaciyla iki uc sey soolenir ama devamini da insanlarin kendileri kesfetmeleri beklenir. bence deneyerek bulmak en guzeli. yani acip bi addon sitesini istediginiz bi seyi aratirken digerlerine de goz atarsaniz, biraz da neyi neyle birlestirirsem iyi olur diye dusunurseniz emin olun cok kullanisli seyler cikacaktir. hem de kendi yaptiginiz bi sey olacagindan kullanma konusunda zorluk cekmezsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar