Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pvp addon's

Outlaws06

Öne çıkan mesajlar

buff: a beneficial spell that is cast on a unit, making it more powerful.

bir üniteye yapılan, onun daha güçlü olmasını sağlayan yararlı büyü.

curse de buffın tam tersi oluyor zaten.

türkçe karşılığı yok veya ben bilmiyorum, show buff timers.bu sana yapılan buffların süresini görmeni sağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

curse direkt lanet/lanetlemek demek

benim kullandıklarım (mage)
-scroll combat text
-titan bar (honor dahil)
-honor in percent (honor bar yüzdeli)
-ap-pom-pyro makrosu (1-2 gün içindeki bi makro başlığında nasıl olduğunu yazmıştım)
-cooldown counter
bi de eğer honor farma yeni başladıysan yani büyülerin tuşlarını radikal biçimde değiştirebilecek cesarete sahipsen ki ben alıştım değiştiremiyorum.
sana sam_mage_keybindings'i tavsiye ederim, spellbook'un içine tul atıyabiliyor, yani illa dışarı çıkarmana action barları kullanmana gerek yok.
bütün uileri: ui.worldofwar.net adresinde bulabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

aslında hazır keybindinglerde kullanıslı olsada ciddi pvpyi dusunen bir adam ıcın en iyisi kendi bindinglerini olusturmak. ben su anda default bir wowa oturdugumda oynayamıorum; kısaca ozetlemem gerekirse;
main action barımı e ve q tusları degistiriyor (sidestep iptal)
baslangıcta offensive spellerim mevcut ve e'ye bastıgımda defensive & utitly spellerim geliyor (q ile geri donus yapıorum)

bu bahsettıgım barda 12 button mevcut
tuslar sırasıyla 1 2 3 4 5 6 r t y f g h
ayrıca birde heal potumu vs az kullandıgım spelleri koydugum ust bar var ki bundada tuslar
ctrl+1 ctrl+2 ... ctrl+6 ctrl+r ... ctrl+h die gitmekte.

bunun dısında baya bı extra bind degısıklıgım var ornegın x backview.

su eski sslerımden biri bakarsanız bindinglerimi daha ıyı anlayabilirsiniz

Sosyal ağlarda paylaş

sen ne kadar addon alirsan al, sana saglayacagi seyler combat log'dan oteye gecmez. ayrica bilgisayari yavaslatir. onun icin tavsiye addon'dan cok, mevcut tuslarin kullanimi. arkadas mesela anlatmis, bar'lari cabuk degistirmek icin e q kullaniyomus. bazilari 8 9 'u q e yapar, bazilari ctrl+mouse1,2,3,4 yapar... yapar da yapar yani. maksat erisimin cabuk olmasi. tamam pvp addon'suz bazen zor oluyo, eksik kaliyo bazi seyleri ama onemli olan karakteri hakkiyla kullanmaksa, istedigin kadar addon al; sana kullanim kolayligi saglayan cok azdir.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de sey diicem, boyle insanlardan addon falan istiyosunuz guzel ama bi noktadan sonra insanlar bunlari kendilerine saklayacaklardir; bunu da hesaba katin. yani bilgiyi tabii ki paylasmak esastir ancak ugrasip addon yazanlardan tutun da, onu buna baglayan ya da degistirerek kullanan insanlar; farkli addon'lari birlestirip bu is icin zaman harcayan insanlar digerleri de ugrassin diyip koymayabilirler. yardim amaciyla iki uc sey soolenir ama devamini da insanlarin kendileri kesfetmeleri beklenir. bence deneyerek bulmak en guzeli. yani acip bi addon sitesini istediginiz bi seyi aratirken digerlerine de goz atarsaniz, biraz da neyi neyle birlestirirsem iyi olur diye dusunurseniz emin olun cok kullanisli seyler cikacaktir. hem de kendi yaptiginiz bi sey olacagindan kullanma konusunda zorluk cekmezsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...