HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 selamlar. bir md'm var sharp md-mt180 modeli. yıllardır kullanıyordum ve sorun çıkardı ilk defa. sağ kulaklığıma ses gidiyor, sol taraftakine gitmiyor artık. ( kulaklıktan değil sorun, yeni değiştirdim ve her 2 kulaklıkta da aynı sorun oldu. ) sharp'ın bayisi var mı türkiye'de biliyor musunuz? internetten araştırıp bulabildiğim tek bayii, fotokopi makineleri ile ilgileniyor sadece. ya da bu sorunu çözebilecek bir yer fln bileniniz var mı? herşeyi geçtim, md fiyatları nedir bu aralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaw md'ler tarihe karışmadımı yaw... bence tamiri boşver git bi mp3 player al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 abi. hiç kusura bakmayın da md neydi? unuttum le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bi sürü servis var olmaz olur mu? ist anadolu yakasıiçin zeynep kamild'de , avrupa yakası için beşiktaşta var... nerd olsuğunu yazsaydın bari. yalnız çko para isteyecekler hazır ol! aynı sorun bende de vardı, 150mi ne istediler yaptırmadım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ya bana md demeyin kardeşim aldık zamanında paraya kıyıp bi sene sonra yere düştü bozuldu, 300'e(ozmnlar ne paraydı ama ehe) aldığım alet için 200 istediler.. lanet sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 selam, sharp avrupa ile irtibata geçersen sana yardımcı olurlar. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sharp avrupa'ya nasıl ulaşabilirim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 selam, http://www.sharp-eu.com/ adresi işini görür sanırım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 md tarihemi karıştı zuahahha 1gb lık veri diskleri çıktı aynı zamanda mp3 de çalabiliyor bu hem yeni bişey değil yaklaşık 2 sene olucak nerdeyse,radyosu nu falan saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 söylemeyi unuttum bendede kontrol cihazı bozuldu aynı probleme sahibim problemi kontrol cihazını söküp direk kulaklığı md ye bağladım [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 14:25 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 selam, md bence biraz zor tarihe karışır. eğer kaset hala varlığı sürdürüyorsa, md hayli hayli sürdürebilir diye düşünüyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hi-md almaya karar verdim, md bence mükemmel bir olay, hi'ını deniyeceğiz bir de :) eğer gerçekten internetten araştırdığım gibiyse ipod,mp3player,discman vs hepsi yalan olur gözümde :) yardımlarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 selam, sony mz-rh910 modeli gayet hoş bir cihaz. özellikle kayıpsız sıkıştırma desteğinin olması ayrı bir hoşluk :) hi-md medya fiyatlarını bilen var mı? ve sony player fiyatlarını? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aynı sharp modeli bende de var ve malesef çalışmıyor :( sharp bayii de bulamamıştım açıkçası, yatıyo öyle evde cihaz. md'si bozuk olup tamir ettirebilen buraya bi msj atarsa ben de özenir uğraşırım belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tek pille çalışan mavi bir sony net md'im vardı, her gün dinlememe rağmen bir ay giderdi pili. net md'ler yeni çıkmıştı o sıralar. çok güzel aletti ama 80 kere yere düşürünce bozuldu tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 md de o ses kalitesi oldukca bir yere karismaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 selam, karar verildi. asker dönüşü 1 tane hi-md modellerden edinilecek :) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 almassan hata zaten :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Dediğim yerler tamir edebilir, yetkili servisler çünbkü, edemeyecekleri şeyleri de eden bi yere gönderir (daha da yetkili) sonra alır sana verirler. MDnin tarihe karışması olayına gelince, Kendisi özellikle hi-md tak/çıkar ortamların kralıdır, kişisel olark da çok sediğim bi ortamdır , player/recorderları da diğer aletlerden 10 kat fazla teknoloji barındırırlar amaaa aynı boyutta (ve fiyatta) 20, 40 hatta 60gb veri taşımak müzik dinlemek hatta klip film izlemek gibi bi imkan varsa MD çoktan tarih olmuş demektir. Hi-MDler yanlış bilmiyorsam 1 ya da 1.2gb kadar veri depolayabiliyorlar. Yazma hızları da yavaş. 500milyon gibi bi fiyata satılıyorlarsa para vermek anlamsız. edit: İlla da alacam diyosanız hala bu işi bırakmadıysa Sharp ya da panasonicbulmaya çalışın. Sharp kraldır, sony yalandır. [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 15:46 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Sharp graldır evet :D sony plastik parçası [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 18:07 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bende 2 tane net md vardı. 1 tanesini amerikadan 100 dolara getirttim lens i bozuldu 100 lira istediler burda yenisini aldım oda iyi durumda deil..md ses kalitesini extra yaşatmadı bana o bakımdan bu kadar sorunlu bi alet almam artık ama sony e güvenim devam ediyor onun için gittim bi NW-E507 aldım.inanılmaz pil ömrüyle ufacık alet şaşırtyor beni ses kaliteside oldukça iyi işallah bunun da başına bişey gelmezde uzun ömürler kullanılır.. yannız merak ettiğim bişi var bu NW-E507 bitek b.sayardan şarj olabiliyor.USB yerinden yani..peki USB adapter tarzı bişi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar