Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

md sorunu

HalbadaR

Öne çıkan mesajlar

selamlar. bir md'm var sharp md-mt180 modeli. yıllardır kullanıyordum ve sorun çıkardı ilk defa. sağ kulaklığıma ses gidiyor, sol taraftakine gitmiyor artık. ( kulaklıktan değil sorun, yeni değiştirdim ve her 2 kulaklıkta da aynı sorun oldu. )

sharp'ın bayisi var mı türkiye'de biliyor musunuz? internetten araştırıp bulabildiğim tek bayii, fotokopi makineleri ile ilgileniyor sadece.

ya da bu sorunu çözebilecek bir yer fln bileniniz var mı?

herşeyi geçtim, md fiyatları nedir bu aralar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim yerler tamir edebilir, yetkili servisler çünbkü, edemeyecekleri şeyleri de eden bi yere gönderir (daha da yetkili) sonra alır sana verirler.

MDnin tarihe karışması olayına gelince, Kendisi özellikle hi-md tak/çıkar ortamların kralıdır, kişisel olark da çok sediğim bi ortamdır , player/recorderları da diğer aletlerden 10 kat fazla teknoloji barındırırlar amaaa aynı boyutta (ve fiyatta) 20, 40 hatta 60gb veri taşımak müzik dinlemek hatta klip film izlemek gibi bi imkan varsa MD çoktan tarih olmuş demektir.

Hi-MDler yanlış bilmiyorsam 1 ya da 1.2gb kadar veri depolayabiliyorlar. Yazma hızları da yavaş. 500milyon gibi bi fiyata satılıyorlarsa para vermek anlamsız.

edit: İlla da alacam diyosanız hala bu işi bırakmadıysa Sharp ya da panasonicbulmaya çalışın. Sharp kraldır, sony yalandır.

[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 15:46 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende 2 tane net md vardı.
1 tanesini amerikadan 100 dolara getirttim lens i bozuldu 100 lira istediler burda yenisini aldım oda iyi durumda deil..md ses kalitesini extra yaşatmadı bana o bakımdan bu kadar sorunlu bi alet almam artık ama sony e güvenim devam ediyor onun için gittim bi NW-E507 aldım.inanılmaz pil ömrüyle ufacık alet şaşırtyor beni ses kaliteside oldukça iyi işallah bunun da başına bişey gelmezde uzun ömürler kullanılır..

yannız merak ettiğim bişi var bu NW-E507 bitek b.sayardan şarj olabiliyor.USB yerinden yani..peki USB adapter tarzı bişi varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...