Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

relic slot

ses

Öne çıkan mesajlar

1.10 patchinden gelen son haberlere göre blizzard; paladin,shaman ve druid class'larına bi kıyak geçip kullanılmayan range weapon slotunun yerine , ek özellikleri olan , trinket yada ring benzeri eşyaların takılabileceği bir slot koyacağını açıklamış...
bakalım fark yaratacakmı :d
ilgili forum----->http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=837558
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu itemlerin hiç birinden bi iş cıkmaz bu itemlere sahip olmak için hiç kasmam kendimi
hatta ah de satılsa 1g ye yine almam abi
belki bazılarınız bana katılmıcak ama bu itemlerin gercek lvl i 10 dur arkadaslar
2 stam 2 agi veya 2 str verse daha iyi olurdu bence

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 11:16 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mardox cok yanlıs düsünüyorsun linke bakmadan cıkıpta burada ciddiye alınmayı bekleme
ona bakarsan bende bow kullanıyorum ama pala ve shaman arkadaslara bu sekilde düsünerek haksızlık ediyosun

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 11:09 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e gerizekali bunlar
eyonix'in o yazdigi seyler gelirse oyuna baska bir dengesizlik daha gelir, adamlar hala shaman buffliyorlar var mi böyle bi salaklik ya
reencarnation yeteri kadar komedi bir özellikken bir de 10 dakka indiren cikletten esya cikariyorlar.

az buz stat verse hadi tamam da, bu ne ya

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 11:30 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

....

keşke yargılamadan mesajımı bir daha okusaydınız.
mesajım yanlış anlaşılmış relic spotu destekliyorum ben de haksızlık olarak görüyorum onların range slotunun boş olmasını...

gerisini sildim :)

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 11:48 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pardon hala shaman bufflıolar derken hangi haladan bahsediosun reeenkarnasyonu da abarttınız ya hll olsun şey kadar hp şey kada manayla resleniosun 1 saat cd war (talentla 40 dk ama ona talent werenin aklını yerim ben ) bi de onu 10 dk düşüren item çıkınca ofgmdhghnb diosunuz arkadaşlar yapmayın bi de hala shaman bufflıolar diolar yaa kim ne zaman bufflamış bizi hangi patch de bufflanmışız da hala diosunuz shadow priesta huntera warlock a kimse bişi demio ooooo shamanın reenkarnasyonu 10 dk düştü buffa bak beee denio ayıp arkadaşlar biraz insaf yani
Sosyal ağlarda paylaş

accık mana accık hple reslenion reslenen adama bi daa çak gebersin warlocka bişi demion da (%60 felan dolu mana da healde) shamana mı dion reenkarnasyon sadece seni ayağa kaldırır o kadar yolu yürüme die sen corpse run yapıp gelsen benden 3 kat daa fazla manan hp n olur soulstone la yarışamaz bile tek güzelli ss ye göre yapmayı unuttum derdi olmamasıdır tabii karşılıındada 20s bayılırsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...