ses Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 1.10 patchinden gelen son haberlere göre blizzard; paladin,shaman ve druid class'larına bi kıyak geçip kullanılmayan range weapon slotunun yerine , ek özellikleri olan , trinket yada ring benzeri eşyaların takılabileceği bir slot koyacağını açıklamış... bakalım fark yaratacakmı :d ilgili forum----->http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=837558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 eğer relic'ler +5 stam, +7 str gibi olucaksa pek bir fark beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 büyük olasılıkla öğle olur,aynı rogue'ların fazla ok kullanmayıpta oklardaki +10 agi farkından yararlanması gibi...çok fark yaratıcağını sanmam ama boş slotla gezmektende iyidir kanımca:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ranged spelleri iptal etsinler o zaman, ne demek bu simdi? ben de warrior olarak kendimi heal edemiyorum bana ne vericekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 okumadan atlamak yerine bir göz gezdirseydin reliclerin ranged dmg kapasitesinin olmadığını görürdün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 büyütülecek bir şey yok sadece yanlış anlama aşka gelmeyin plx :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 o değilde ben bi video yapcam .video yapmadan bu oyunu bırakırsam bana da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ne o ööle gereksiz itemmi olur olmasa daa iidi en azından adam gibi item werirler die umudumuz wardı sadecedruidinki ii gibi gözüküo pala nın we shamanın itemleri çok salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 abi bu itemlerin hiç birinden bi iş cıkmaz bu itemlere sahip olmak için hiç kasmam kendimi hatta ah de satılsa 1g ye yine almam abi belki bazılarınız bana katılmıcak ama bu itemlerin gercek lvl i 10 dur arkadaslar 2 stam 2 agi veya 2 str verse daha iyi olurdu bence [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 11:16 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 druidinki okadarda kotu değil. rejuvun 21 saniye olduğunu düşünürsek, fazladan 70 hp heallıyor :p. bu az gozukebilir, ama sonucta +heal eşyalar gibi işliyor ve boş bi yere rejuv için +70 to heal hiçde fena değil hatta güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ahah hemen bi aglayan cikmis. bence yerinde bir karar hic yoktan yine de +5 +7 stat onlarin da hakki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 suark bari sen yapma be abi sadaka gibi item bu ya eğer blizz buna kıyak diyosa sacmalık abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 mardox cok yanlıs düsünüyorsun linke bakmadan cıkıpta burada ciddiye alınmayı bekleme ona bakarsan bende bow kullanıyorum ama pala ve shaman arkadaslara bu sekilde düsünerek haksızlık ediyosun [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 11:09 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 pardon hangi stat abicim sen linke tıklayıp itemlere baksana ne ağlamasından ne statından söz ediosun yaa seviyesiz insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 iyi de bunlar örnek olarak verilmiş sadece. bunların instance dropu epic olanları fln da vardır büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 e gerizekali bunlar eyonix'in o yazdigi seyler gelirse oyuna baska bir dengesizlik daha gelir, adamlar hala shaman buffliyorlar var mi böyle bi salaklik ya reencarnation yeteri kadar komedi bir özellikken bir de 10 dakka indiren cikletten esya cikariyorlar. az buz stat verse hadi tamam da, bu ne ya [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 11:30 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 .... keşke yargılamadan mesajımı bir daha okusaydınız. mesajım yanlış anlaşılmış relic spotu destekliyorum ben de haksızlık olarak görüyorum onların range slotunun boş olmasını... gerisini sildim :) [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 11:48 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bencede abi gereksiz gibi bazı şeyler shaman olayına aklım ermez ama en azından diğerlerine stat falan verseler daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 pardon hala shaman bufflıolar derken hangi haladan bahsediosun reeenkarnasyonu da abarttınız ya hll olsun şey kadar hp şey kada manayla resleniosun 1 saat cd war (talentla 40 dk ama ona talent werenin aklını yerim ben ) bi de onu 10 dk düşüren item çıkınca ofgmdhghnb diosunuz arkadaşlar yapmayın bi de hala shaman bufflıolar diolar yaa kim ne zaman bufflamış bizi hangi patch de bufflanmışız da hala diosunuz shadow priesta huntera warlock a kimse bişi demio ooooo shamanın reenkarnasyonu 10 dk düştü buffa bak beee denio ayıp arkadaşlar biraz insaf yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 mardox mesajı artık değiştiremiyorum ben olayı gec farkettim ayrıca bi yanlıs anlasılma bende bloodthirst de yanlıs anladık yada yanlıs yorumladın olayı sen [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 11:42 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ana harbiden pardon ama hakaret etmeye direk dalma (cidden gömemişim) naapiim hala ofgmhkdar shamana buff gelio yine tarzı şetler görmekten çok sıkıldım *utangaç yüz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 oto soulstonelu paladinsiniz abi, daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 accık mana accık hple reslenion reslenen adama bi daa çak gebersin warlocka bişi demion da (%60 felan dolu mana da healde) shamana mı dion reenkarnasyon sadece seni ayağa kaldırır o kadar yolu yürüme die sen corpse run yapıp gelsen benden 3 kat daa fazla manan hp n olur soulstone la yarışamaz bile tek güzelli ss ye göre yapmayı unuttum derdi olmamasıdır tabii karşılıındada 20s bayılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 20s niye, regli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 o accık hp accık mana dediğinle neler yapılabilir dostum? kafa kafaya gidipte seni indiren birini tekrar canlanıp öldürebilme şansın oluyor... level 60 olan birinin accık hp si ne kadardır acaba söylermisin? 50-100 falan mı :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar