RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 =))) patiler sevdiginize hediye olarak ne aldınız bakalım (bknz: 1kamyongül) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 valla ben babayı aldım.çünkü sevgilim yok:)muhahaaha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 para verdim ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hayatımı vermısım yetmezmı :) fistan ii etmişin bide beni gör:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hardter yetmedi verdiin bana:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 @fistan hauahua =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kar yağıyo :( kekstra aldım bende kendime :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kendimi seviyorum bira+nargile yaptım güzel geldi... biraz bunalım birazda neşeli birgündü aslında bugünün saçma bir gün oldugunu düşünüyorum ancak ne biliyim farklıda bir havası yok değil özellikle çilekli kalp şeklindeki pastayı görünce bir garip oldu içim [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 17:19 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 senenin başında duygularımı açtığım bi kız vardı. olmadı. kız son zamanlarda çok yakın davranıyor bana, zaten hiçbi zaman da yakın davranmayı kesmemişti ama, ne bileyim işte. senenin başında ders sırasında bana yazdığı bi not vardı. garbage - only happy when it rains şarkısından alıntı: i'm only happy when it rains i'm only happy when it's complicated! diye. ben de cevap vermiştim, "pure your misery" diye, altına da eklemiştim "pure diye mi yazılıyodu ya =)" diye. "pour =)" yazıp göndermişti o da. o zamandan beri defterimin arasında durur. bugün çıkardım, geçen gün "may" kelimesiyle ilgili bir not yazmıştı bana. daha doğrusu içinde "may" geçen. ben de bu eski kağıttaki nota "may =)" ekledim verdim geri. şaşırdı, güldü, "bu benim yazım" dedi, teşekkür etti. süper düşünceliyim işte. =p ama eğer beraber olsaydık, muhtemelen ilk gün bi çiçek alır, kurutur, bugün verirdim. o da başka zamana artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kalbi olmayanların giremeyeceği bi bölüm açılsın. biz üzülüyoz böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 anasını alsın gitsin, yok bişey vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 valla ben de "lan" dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 biz karşılıklı hedıye almama kararı aldık. zaten ben üşengeç o üşengeç max bu olabilirdi :d dün arkadaşla kadıköyü sabahtan akşama kadar gezerek, kız arkadaşına yandan çaklı çanta, ve çantayı açtığında küçük bi jst olarakda çin stress toplarından aldık. (benim fikrimdi duyrulur :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hmm, valla biz geçen sene hediye almamayı kararlaştırdığımızda sevgililer gününden 1 hafta sonra ayrılmıştık. bilemicem. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 eh alttan kkthxby çıkarırım bende. :) (yanlış anlayan fesat arkadaşlar için edit; alttan aparkat çıkarmak anlamında thxby) ya zaten klasiktir. hediye alma sen bana ne gerek var aeaaaa falan denir. ama istemem yan cebime koydur onun anlamı. (: [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 19:16 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 :)) çin stres topu da guzelmis hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 led zeppelin plaklarımdan birini verdim baya baya sevindi ( plakları dayımdan ayıklamakla ne iyi etmişim zmnında) baya sevindi tabi bna yine bildiği halde hiç sevmediğim bir kazak almış mecbur giyiniyorum şimdi insanın aklından geçmiyorda değil acaba oda sevmediğimi bildiği halde led zeppelin plağı verdi die aklından geçirmişmidir die birde yemek yaptım kendi ellerimle makarna şarap combo stili mutluyum huzurluyum ama yinede aklıma acaba makarnamı beğendimi die düşünmüyor değilim kısacası çelişkilerle dolu sallamadan bir gün daa geçirdim [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 19:59 tarihinde, paparnoz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 varlığı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bunu aldım çok beğendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 benettondan pembe çiçekli bi giysi aldım ilkbaharlık bişe oda bana levi's tan hırka bozması bişe almışşşşşş bana milan forması alcak varmıııııııııııııı ? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ben marks&spencerdan banyo köpüğü tarzı bişiyle eltırnak kremi aldım evet sevgilim erkek kulağa çok garip ve feminen geliyor aldıklarım ama düşündümki onun bakımına benden fazla dikkat etcek kimse yok kendisi çok ilgisizdir bu konularda sonra kocaman iki katlı çikolatalı çilekli muzlu kivili bir pasta yaptım 5 saat sürdü yapmak ama çok beğendi =d ailecek beğendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ben de giysi aldım, bir de www.zeynepatil.com aldım aeh :) bu arada pasta güzeldi cidden. [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 22:20 tarihinde, metboy tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 @madcat o hediyeyi beğenmeyecek kız var mıdır acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 @havok; saygılar abi süpersin :d asduhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar