Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 çocuk için üzüldüm ama bu kadar gülmemiştim uzun zamandır:d karnım ağrıdı ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 o diilde bu maze şakasını bende yemiştim harbi tırstım haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yazık ya :( ben bunda gülüncek birşey bulamıyorum. Utanmadan bide kameraya çekmiş, +%&^!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hehe.biliodum bunu.ama site şu an kapalı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ehehe öldürüyo gülmekten ama ayıp tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 euheuhsuheusahukshkaushıausgjasldgılsadgşlsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ppfffazuhauhauhauhauahuahhahh amuamuhauahhahsadafsadafsadafsadafsedefsedef yarıldım öldüm maffoldum yaa :d allah razı olsun o insandan kardeşime gece 11de yapmassam bu şakayı şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 5. izleyişim ve her izleyişimde daha büyük etki yapıyo gözümden o kadar çok yaş geldi ki aileden biri ölse bu kadar ağlamam :d ben iptalim yokum artık ölsemde gam yemem ama sörf yerim çok pis göz yaşı döktüm yarılmaktan... güncelleme: 12. izleyişten sonra çocuğun o şirin surata bakarken içim acıdı birden ya hkkaten yazık :( [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 18:55 tarihinde, kanix tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şimdi çocuktan çocuğa da değişir, tatlı iyi niyetli bir çocuksa üzüldüm yazık olmuş. ama baş belası kafa şişiren yaramaz bir çocuksa çok iyi ders olmuş derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 puhaha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 monitore dogru girisiyo ya en cok orasi bomba helal olsun cesur cocukmus valla hatta iki kere saldiriyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 gözlerden yaş gelecek kadar gülecek ne var ben onu anlamadım . 7 8 yaşında bi çocuk çığlık atıp buna o iğrenç oyunu yapan üvey babasının bacaklarına sarılıyor . buna gülen komiktir . yazık çocuğa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 eger ki ben bu videoyu izledigimde yuzumde bir tebessum beliriyor guluyor isem bu bana gore komiktir icerigi ne olursa olsun,buna gulen komiktir diye ucu baskalarina dokunacak laflar etmeden once ikikere dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 buna güleni düşündüğüm zaman da benim yüzümde bir tebessüm beliriyor ise bana göre komiksinizdir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 buna gulen komiktirden bana gore komiksize bir gecis yaptigin icin tesekkurler senin fikirlerin seni baglar ;) saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 buna gülen komiktir = benim fikrim bu yüzden bana göre de komiksiniz . laf kalabalığına lüzum yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bence buna gülenin komik olduğunu düşünerek ona gülen kişinin komik olmasıyla beraber komik olduğunu düşündüğü şeye gülen kişiye komik olmayan şeye gülen kişi komiktir düşüncesini savunan kişi komik olduğunu söylerse, bence o kişi komiktir.laf tenhalığına da lüzum yok.varsa neden msj atıyosun forum başlığına.post kasma...artistlik de yapma.ayrıca çocuğun da allah belasını versin inşallah daha kötü şeylerle korkutulur, öz babası ölsün başına da o üvey babası olan "chad" kalsın inşallah. [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 20:16 tarihinde, kanix tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hiç komik değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 artizim ben kanix , lütfen acı bana engel olamıyorum çok kötü değil mi ? lütfen yardım et senin süper zekana muhtaç bir beden olarak yalvarıyorum bana yardım . bi git lütfen haddini aşmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ben de yemiştim onu.. komik ama kim ne derse desin yarıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 açılsa iidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bende bunu buldum , biraz daha abartmis bunu yapan http://www.fazed.org/video/view/?id=103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 xaenin'in ayarlarının bağımlısı haline geliyorum yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hatta bunuda buldum http://www.fazed.org/video/view/?id=45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar