Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lan terbiyesizlik yapma!

reyou

Öne çıkan mesajlar

abso adam provakotor.. provakotor değilim (tok oluyorum) adam provakotor (aç) bu şekilde mi ilerliyor senin deyimin?
herifin işi gücü yok bu tip saçmalıklar yapıyor.. belki de işi gücü bu tip saçmalıklar yapmak, birileri tarafından bu tip şeyler yapması için besleniyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

adam orda ne provakate etti? hakkı olan ve odenecegi soylenen ururunun parasını sordu. kufur mu etti hakaret mi etti? ama karsılıgından hakaret yedi bir ton da sopa yedi.
seninde canın yanmış olsa odenecegi soylenen ama odenmeyen paran yuzunden emin ol gerekirse o adamın yaptıgını yaparsın yaparım yaparız.
Sosyal ağlarda paylaş

provakatör deyip adamı hasta etmeyin.peki burdur mitinginde ekonomik şartların düzeldiğinden, enflasyonun düştüğünden, sanayicinin yüzünün güldüğünden bahseden rte'a "peki bizim pancar ne olacak?" diyen ve "bırak pancarı şehirli ol biraz ne bağırıyorsun?" diyerek cevap alan köylü kadınıda mı provakatördü?
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu arkadaşlar isterse adam CIA'in provokasyon bölümü başkanı olsun. Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı şu anda. Dile kolay böyle bir sorumluluğa sahip olmak. Bu mudur yani, açız diyen adama hadi al ananı git demek midir bu makamın hakkı? Sokaktaki herhangi bir kişiyle bir mi tutuyorsunuz siz bu adamı? Bir mi tutulması lazım yani? Provokatörse provokatör karşısındaki, o provokatörse Recep Tayyip Erdoğan da başbakan, hiç bir şekilde kimse justify edemez "al ananı git buradan" gibi bir lafın türkiyenin en büyük makamlarından birinden çıkmasını.
Sosyal ağlarda paylaş

bak şunları belirteyim ondan sonra kafanıza göre hasta olmaya devam edersiniz
1- yukarda yazdığım gibi herif daha önce kameralar önüne çeşitli şekillerde çıkmış yeri geldiğinde esnaf, yeri geldiğince çiftçi, yeri geldiğinde popstar olmuş bir kadrolu provakotor bana göre.. ha doğruları söylüyor olabilir. ama doğruları söylemenin farklı yolları vardır.. a demek var a demek var.
2-tayyip erdoganın zaten adama o şekilde karşılık vermesinin yanlış olduğunu, taşıdığı ünvanın lan kelimesini bırakın be kelimesini bile sarf edecek kadar düşük bir ünvan olmadığını daha once yazdim!!!!
3-tayyipi ben de sevmiyorum, ancak herifin provakotor olduğunu göremiycek kadar da gözümü nefret bürümemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

8. sayfanın başına bakarsanız benim fikirlerim hakkında kısa bir özet bulabilirsiniz. kesinlikle tayyip lan demekle ananaı al git demekle haklı çünkü herif provakotor demiyorum..
herif de yanlış tayip de diye özetliyorum.. biri bir provakotor diğeri ise nerde ne laf edeceğini bilmeyen, kendi yerini ünvanını unutan bir densiz diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

o adam ne esnaf olarak ne popstar olarak eylem yapmış.mersinde bir narenciye üreticisi.rte nin yardakçı televizyonlarında bu şekilde lanse edilmiş sizde yemişsiniz.
7 kere eylem yapmış deniyor ama hepside siyasetçilere gayetde haklı olarak çiftçinin halini anlatmak istemiş.gerisi yalan.tv de ne dese inanacaksınız be! hem konu adamın provakator olup olmaması değil.ortalıgı bulandırmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

ne bulandırması fistan ne saçmalıyorsun yine? ne yardakçı televizyonu ntv rte yalakası mı oldu?? herifin 3 ayrı bu şekilde gayet saygısızca protestosu olduğunu, genellikle kameralar önünde hayvanlıklar yapmayı tercih eden bir bünye olduğunu görmezlikten gelirsen sen de vakit gazetesinin tayip yobazlığının tam karşı komşusu anti tayip yobazlığı yapmış olursun. .
2 densizin karşılaşmasında lan ve al ananı git gibi lafların çıkması normal bu ülkede. efendi gibi derdini anlatanlar da var bu ülkede. ülkedeki tek çiftçi o mu yani şimdi? hiç mi adam gibi derdini belirten çiftçiler yok başbakana?
provakotor demiyelim o zaman o herife, dengesiz bir protestocu diyelim aralarındaki çizgi çok ince ama.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası adam gayet normal olarak derdini anlatıyor başbakanına. bence bundan daha doğal birşey yok. ne kufur ediyor nede bişi diyor. ama rtenin cevabı basbakana yakısmayan ve halkına verdigi degeri gosteren bir cevap bence. yarın obur gun ogrencilerde protesto ettiginde ne cevap alacaklarına guzel bir ornek veya memurlar. ama onlarda provakator memur olurlar bir anda degil mi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

4. kez tekrar ediyorum fistan bak sayı ile 4 yazı ile dört.
adam da başbakan sıfatını hiç haketmediğini gösteren tayyeap de densiz. ikisi de yerinde hareket etmesini bilmiyorlar. tayeap zaten başbakanlığa yakışmadığını çoktan kanıtlamıştı herifin amacının ne olursa olsun, bu ülkenin başbakanın ağzından bu tip lafların çıkaramaması lazım... sen bir başbakansın sanayi de bir demir doğramıcısı değilsin ki adam gibi ağzına be bile almayan demir doğramacıları da vardır bu ülkede.
anlamıyorum aynı fikirleri savunuyoruz sadece tek farkım o herifin de masum olmadığını belirtmek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...