Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lan terbiyesizlik yapma!

reyou

Öne çıkan mesajlar

provakatör denmiş durmuş adama. adam bir kere provakatör olsa, recep ona lan dediği zaman"lan mı?" diye afallamazdı, ortalığı karıştırırdı. recep o koltuğa ne hedeflerle geldi tam kestiremiyorum da, planlarının yawaş yawaş sarsıldığını çok güzel hissettiriyor. umutluyum açıkçası, gidecek yakında inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

nerowarden; medya gözü ile banttan direk izledik yani gazeteden okumadık, nelerin dendigini direkman duyduk, seviyesizliğini gördük. haa ben seçmedim, oy vermedim ama sonuçta benimde başbakanımdır ama ne yazıktırki söyledikleri bir başbakanı bırakın herhangi bir devlet memuru veya 5 yaşındaki çocuk için bile ayıp laflaf. 5 yasındaki cocugunuz bunları dese üzülürsünüz bu küfürleri nerden ögreniyor diye ama artık basbakanımız direk ana avrat yayına başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

saga sola dava acip kendini elestirenleri susturmaya calismasida baska bir ozelligi rte nin. ama yargi henuz olmemis bu ulkede sanirim.

said:
başbakan recep tayyip erdoğan'ın, ;tayyipler alemi; konulu karikatürleri yayınlayan penguen dergisi aleyhine açtığı 40 bin ytl'lik manevi tazminat davası reddedildi.

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 13:49 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şuanda haberlerde izledim o kişi başbakandan özürdiledi orda konuşma uslübunun yanlış oldugunu söyleyip özürdiledi.
ayrıca başbakanın yazısı ise şöyledi.
Polisler adamın konuşmasını engelliyordu bende yanıma çagırdım dinlemek için ancak konuşma tarzı canımı sıktı bende boş bulunup bunları söyedim dedi.

yorumlar sizlerin
Sosyal ağlarda paylaş

o adam özür dilemeseydi her konuda karşısına problem olarak çıkardı, adama dar olurdu hayat.

bundan 1232 post önce söylediğim gibi, çıkıcak rte amacım o değildi dicek konu kapancak, millet yine adamı hiçbirşey yapmamış olarak kabul edicek.

umarım soru önergeleri ve suç duyuruları bir işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...