tashmoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bole vıdeoların arkasında calan musıklerı capture edıp wmp yada mp3 olarak almamıza yarayan bı program bılenınız warmı.bısuru hıghlıght vıdeom war fona cok gusel muzıkler koyuyolar ,ısımlerınıde bılmıyorum bulamıyorumda tek yolu vıdeodan almak yokmudur bole bı program? yada dırek mpeg den mp3 e convert eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 virtualdub ile sesi önce wav olarak kaydedip, sonra başka bi program kullanarak mp3'e çevirebilirsin. bi arkadaş sormuştu ve geniş geniş açıklamıştım. bi buliym yollayacam linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 audiograbber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 virtualdub en iyisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 winampda out_lame.dll işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 evt, kojiroh bana açıklamıştın. virtual dub işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ııııı... argh. bılemıycem walla. wıdeo da neymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 "wma/mp3 recorder" videodan mp3 ve wma formatında ses kaydedebilirsin sadece bu i$ için yapılmı$ bknz:indirr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ya ben bunu indirdim virtual dub ı ama nasıl kullanıcam biri yardımcı olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar