Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beseech

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

arama yaptim , kimsenin bu süper grup hakkinda topic acmadigini görünce ben acayim dedim bi tane..
ilk albümleri olan From a Bleeding Heart 'i dinledim sadece .
digerlerini de en kisa zamanda dinlicem(gris'i bekliyoruz)(evet bi de grissie'ye tesekkür ediyoruz nankörlük etmeden , bizi bu grupla tanistirdigi icin. thnxjnms)
Grup isvecli ve türü gothic metal .
siz nasil buluyorsunuz bu grubu ?
dinlemeyenlere dinlemelerini önerebilirim sadece.
http://www.beseech.net/
http://en.wikipedia.org/wiki/Beseech

bi de resim koyalim söyle

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 15:25 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir]

Mesaj tarihi:
bişey değil jnms =)
öneri 3-5 şarkı şeyedeyim bende:
shadowscape, rainbowman, velvet erotica, in her arms, ee daha gelmedi şimdi liste altımda değil ave gelince daha yazarım :P
bu arada spidee'nin ikametgahından griswold bildirdi. adamın accundan girmişim ehe.

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:01 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
şarkıları beğendiğin için dinle vanil yakışıklı çocuklar var diye değil :D bak ben dinlediğim her grubu önce güzel kız varmı diye googleda resim arıyo muyum? ayıp, çık çık.

gidin gaymetal dinleyin siz himden :D
Mesaj tarihi:
albumlerden:
(1998) beseech - ...from a bleeding heart
(2000) beseech - black emotions
(2002) beseech - souls highway
(2004) beseech - drama
(2005) beseech - sunless days

ve ayrıca
beseech - between the lines
beseech - bitch
beseech - innerlane
beseech - manmade dreams

videolarını indirdim, ehu guzel oldu:)
Mesaj tarihi:
yakışıklı vokalli grup aranıyorsa norther denenebilir, vokali elf mübarek (kızlar için özel mesajdır, şahsım norther vokaline -adını unuttum şimdi- herhangi bir sempati beslememektedir. ha adam iyi böğürüyor orası ayrı, bide cob etkisinden az çıktılar o iyi bişi ama şarkı isimleri felaket :p)
Mesaj tarihi:
Sol en öndeki abimin arkasında duran adam birazcık ''ay of yetaaar yaaa'' tarzında çıkmış . önemli olan müzik cinsel tercih değil pek tabi . dinleyelim .
Mesaj tarihi:
bende de , ville valo gaydir diyenlere ku$um aydin ve boys anilar ile birlikte mükemmel bir gece gecirtebilme kabiliyeti var.(bkz: baby join me in bed)
xaenin ortaligi atese verdikten sonra , atesli bi gece fena olmaz mesela (di mi? aman yatislara gelmeyelim)
(e evet , ville valo'ya laf ettirmedim simdiye kadar ettirmem de yaayt!) (ha evet bi de dopik kaydi sanki biraz )

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 19:49 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...