Lethious Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 istanbullu olsamda antalya derim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yasamak icin izmir ama hem calisip cok para kazanmak hemde yasamak isterseniz istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 istanbul varken ufak yerlesim birimlerini sehir kategorisinde anmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 istanbul'un bir bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 şüphesiz elazığ... ama şaka 1 yana bununla beraber istanbul-ankara yı da seviyorum ama nedendir bilinmez ben izmir'i sevemedim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben ankarayı tek gecerim yasamak için. ama kısa sureli eglence falan ise herhalde istanbul veya guney sehirlerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 cevap erzincan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 gez dünyayı gör konya'yı ama yine de istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tabikide herkes yaşadığı şehri söyleyecek :) bana göre ankara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 istanbul ondan sonra antalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 istanbul abi sormak bile yanlış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 pardon ozmn :((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 istnbl diynler, kalbmi kırıosnz.. :(((88 en büük ismr :))))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 antalya ve istanbulu ayıramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 gittiğim şehirleri yorumliyim...istanbulda yaşıyorum bu arada.. tekirdağ..kumbağ haricinde harbiden hiç bi olayı yok o da sezonluk zaten..... ordu...burası çok boş ama doğu karadenizde diğer şehirlere göre nispeten daha canlı trabzon...tek kelimeyle sanayi mahallesi...ötesi yok.. rize...şehirle orman iç içe...insanların aşırı yobazlığı hakkaten şehre yansımış..feci boğuyor.. tatil beldeleri didim datça vs. gayet iyi ama sezonluk yerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bence diyarbakır abi ben gittim gayet guzel ve size sole solim gercekten kucuk paris orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ya antalya dedıkya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 diyarbakır çok güzel olabilirde çok kalabalık bi şehir imajı var akıllarda...bi de hükümet tarafından yapılan zorunlu göçler vs. kötü olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 artvin..yeşili sevene tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tartışmasız izmir. varmı kordon gibi mekan? varmı kordon çimlerinde içip uzun eşşek oynamak gibisi? varmı kıbrıs şehitleri caddesi gibisi? logos gibi mekan nerde( gerçi sıçtı son gunlerde) her neyse izmir direk. oturup kordonda çimlerde içkini yudumlayıp gun batımı izlemek gibi bir zevk başka bi şehirde yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 izmir her şekil istanbulun kopyası artı istanbul türkiyenin degil turkiye istanbulun ..)) long live istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 @dwinz: istanbul-moda sahiline bir gitmeni tavsiye ederim o zaman istanbul'un dünyada bir eşi yoktur sayılı kentlerdendir tartışılmaz bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 istanbul bence, yaşamasını bilirsen. hatta düzgün insanların elinde dünyada ilk 3 e girebilcek potansiyel var. bursayı çok severim ama insanlarını değiştirirsek. ha bi de ankara değil : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bazılarının dünya'nın en güzel şehri olarak belirttiği istanbul, türkiye'nin en güzel şehri değilse, bu tanımdan türkiye'nin dünyada olmadığını mı çıkarıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar