BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Açıkcası pek bi güzel özellikler eklemiş abiler, Bkz ; said: Deri değiştirme Detaylı dosya transferi Gerçek zamanlı ifadeler Windows media player entegre edebilme Animasyonlu resim gösterebilme (örneğin gif gibi) Hızlı kontak listesi yükleyebilme ve kaydırma Görüntü resmi reytingi (yuh artık) Yeni sitilde uyarı kutuları Çevrimdışı gözükürken istediğine görünüp mesaj atabilme Offline olanlara mesaj atma aparatı (Bkz. ) vs... test ettik ve sevdik.. Fakat şuan test aşamasında olduğundan ötürü sadece davetiye ile yüklenebiliyor ve davetiye sisteminde, ilk yüklemeden 48 saat geçtiğinde kişi başına 5 adet davetiye geliyor.. Bi nebze bu topic'i açmakta ki amacım ellerinde davetiye olanlar dağıtsın, ondan ona bundan buna derken forumumuz olsun babilin msn bahçesi hadi bakalım patiler : ) he bu arada msn 8.0 'ı eksik özelliklerle kullanırım diyen patilere de çözüm yok değil; http://www.tamindir.com/program/5391/MSN_Messenger_8.0_Beta.htm bu ardesten programı ve yamasını indirebilirsiniz.. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 21:39 tarihinde, BlueStar tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bıcı bıcısı ilgilendirmez ne kadar ram yer bu meret ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 benim hoşuma gitme, çok bug var, ayrıca çok fazla gereksiz özellik var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla biz 12.250k yla besliyoz abicim ha seni severse yiyebilir baya orasını bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yama dediğiniz downgrader proxy birazcık illegal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 thelegbra baba bizim her milimetre karemiz çok legalmiş gibi konuşma gözünü sevim : ) ayrıyetten bele$ programı illegal kullansan kaç yazar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gtalk rules be :) saniyesinde online olur, saçmalıklara yer vermez, hede hödö.. ama mecburuz msn kullanmaya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yahu keşke herkes gtalk kullansa süper olur =) gtalk ın ses kaliteside inanılmaz güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 1 ay öncesinde dory'nin davetiye gondermesiyle indirdim denedim.iğrenç buldum ve sildim. listede nicklerin üstüne gelince abidik gubidik butonlar çıkıyor.hızlı bi nicki seçip mesaj atamıyosun.o özellik kapanıyorsa kullanırım yoksa alışmaya çalışcam napalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bir gün "trend" gtalk a da dönecektir arkada$lar yıpratmayın kendinizi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hayır dönmez çünkü çoğu kız gmail alıcak kadar zeki değil.hotmail i zor alıyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Türk erkeklerinin de yüzde 90'ı onlara endeksli zaten.. dogru diyosun Black tutmaz bu trend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 neden benim accountumu kabul etmiyo bu turuncu msn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 davetiye istemesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 davetiye verin bana!! nerden bulucam ben 7.5 şimdi yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 blackchaos ağzından öpeyim ne güzel konuştun :D yanımda da kız vardı azıcık küfür yedin ama aahah iyi güldürdün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 black ice valla msn vakfımıza siftah atan olmadı henüz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gtalk iyi güzel de msn messenger ın in görünüşü daha hoş, daha çekici, bu yüzden pek kullanan yok gtalku (bence) . sade bir tasarımı var, ama aşırı sade. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 22:34 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 blackchaos doğru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben icq dan msn e geçişi hep anlamsız buldum. şimdi gtalka neden geçilmiyor bunu da anlamıyorum. gmail alma tutoryali yazsak olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 @Fistan ehuz, optionsdan ayarlanabiliyordu o olay, sade ve sexy olabiliyor yani ben begendim kullanıyorum, eet biraz janjanli ama hoş boyle yesil yesil, gtalk biraz daha gelişirse surekli kullanabilirim, hep açik ama listemde sadece 3 arkadasım var:) wlm'nin en guzel ozelligi de fazla göcmemesi [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 23:17 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 icq zamanında millet neden msn e geçti? çok fazla sorun oluyordu, göçmeler girememeler, mesajların gitmemesi falan. şimdi icqnun o zamanki durumunda olan msn'de de aynı sorun var çünkü o zamanki yoğunluk msne kaydı. yani yoğunluk ne taraftaysa sorun orada. gtalk a geçse bile herkes, orada da sorunlar başlayacaktır (diye tahmin ediyorum). kaldı ki gtalk ile msn in kuvarları farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gtalkta sevmedigim -daha dogrusu kendi aptallıgımdan dolayı cok işkence cektigim- bi durum var, pencerede gelen linle tıklayınca yeni sayfada açmıyor açik olanlardan birinden yonlendiriyor , 80mb album uploadun tam sonlarında bi linke atlayınca gidiveriyor herbişe:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Heeyyysss! Gtalk kullanın kampanyası başlatalım mı ? Msn i yıkalım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 link hedesini düzeltsinler once, zaten kullanıyorum da 3 kişi var listemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar