HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ayrıyetten çikimastiko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 pardon ama siz manyakmısınız var arızamısın ? kim saldı lan seni topluma ::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 "alkışlarla yaşıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 damarlarım çatlıo keşke hepimiz kuruyarak ölsek sekkizs a-ye..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 evo :D) [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 23:46 tarihinde, evo5558 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 gür bi sesle ''Böööööuuppp'' diyorum son zamanlarda :D gereksiz yerlerde ve zamanda ''korkma bisi olmaz'' diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bızım cafede de bır hepşanen furyası aldı basını gıdıyor furya ne demek bılmıom bu da cok takıldı dılıme neyse hepshanen aklımıza gelmeyen sozler ıcın kullandıgımız bır kelime misal : -oLm malmısın nıye adama bleed vurmadın -eee ııı hepshanen - haaaaaaaa tamam oyle desene gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 siktir ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 deaaaaaaayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hepimiz ölüceeeezzz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 sayiden mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ebet tapi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bunları kankalara yapıom karşıdakinin başını okşayarak "canım sen orta 8 emi gidiyosun" "gel seni babana götürcem" "gel sana şeker vercem" yada genelde dilime dolanan "sınıfta-okulda vs de tepinen, sağa sola bişiler atanlara yapanlara) "artık sizden insan olmanızı beklemiyorum, insan taklidi yapın yeter" "senin familyan ne?" "sen hangi alemdensin monera, protoza?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 "selülit" çok sinirli bi anda sölediğinizde güzel bi anlam ifade ediyo ayrıca "gastrit" ve "astreoit" de aynı işe yarayabilir.. "hayırlı olsun seri a" favoridir..plase "kodum ona samuel anelka" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Hivüudene n havşuv heve Dö ! şaka degil. ninja kaplumbaglarin baslangicindaki şarkida böle bi laf var sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Gonuşma LEN...şahandan kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 genelde muhabbetim bu aralar şöle ben: oo şefim* naaber yaa.... karşımdaki: iidr ya ben: "en güzeli" yada; b: oo abi naaber? k: iilik yaa nolsun işte b: "muhakkak"( bu muhakkak lafını fede ile çok kullanırız) bide şey war. bunuda fede bilir. "s...iim hayatı sana bişey olmasın" *şefim: bu laf çok takıldı agzıma. sürekli bööle hitap eder oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 arani şumi dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Löl Rofıl (rofl değil) ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yok artk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Şimdi dayağın belini kırarsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Aynen lafı... Baba bu gün içelim bizde. Aynen baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 de geth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hadi ordan sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar