Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

açılıyorum malvarlığımı açıklıyorum sizde açıklayın

Wazzz

Öne çıkan mesajlar

PII PCim var evde buna baalı 55 ekran vestelim var.
Akustik gitarım var. 80 küsur divxim var. 4 Ferrari 1 porsche 1 corvette 1 BMW 1/18 model arabam var. 20 küsur 1/43 model arabam var. Çeşitli ülkelerden gelmiş Ferrari ile ilgili eşyalar var ufak tefek. Yurtta bıraktıım şansa toplanmış AMD athlon xp bilgisayarım var. Bikaç bütünlemem var. Salak ingilizce hocasının verdii devamsızlıktan kalma demek olan f1'im var. Bilgisayarıma bağlı bi subwoofer ve buna bağlı 8 müzikseti hoparlörüm var. bi yığın cd var. artık eskimiş kıyafetlerim var. tavanımda posterlerim var (artık bunlar da eskidi). arkadaşlarım var. 1 michael jackson - thriller plağım var (ufakken dinlerdim ninni niyetine artık plakçaları patlattıım için ve plak otoyol haritası olduğu için sadece görüntü...) bi sürü otomotiv dergilerim var. eski bilgisayar/oyun dergilerim var. artık çalışmayan bi direksiyonum var bilgisayar için. fikirlerim var. sıkıntılarım var. umutlarım var. photoshop bilgim var. bankada öğrenci kredisinden kalan param var. bikaç bozukluğum var. ailem var. odamın balkonu var eheh.

çulsuz olduumu sanıyodum ama zenginmişim yaw :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...