Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Meriç, sarı saçlı bi kız olabilir mi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yok walla adam gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 okul kıyafetim war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 dağ gibi yapılcak ödevim var bide çişim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 şerefimden başka bişeyim yok daaayyyyt ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 PII PCim var evde buna baalı 55 ekran vestelim var. Akustik gitarım var. 80 küsur divxim var. 4 Ferrari 1 porsche 1 corvette 1 BMW 1/18 model arabam var. 20 küsur 1/43 model arabam var. Çeşitli ülkelerden gelmiş Ferrari ile ilgili eşyalar var ufak tefek. Yurtta bıraktıım şansa toplanmış AMD athlon xp bilgisayarım var. Bikaç bütünlemem var. Salak ingilizce hocasının verdii devamsızlıktan kalma demek olan f1'im var. Bilgisayarıma bağlı bi subwoofer ve buna bağlı 8 müzikseti hoparlörüm var. bi yığın cd var. artık eskimiş kıyafetlerim var. tavanımda posterlerim var (artık bunlar da eskidi). arkadaşlarım var. 1 michael jackson - thriller plağım var (ufakken dinlerdim ninni niyetine artık plakçaları patlattıım için ve plak otoyol haritası olduğu için sadece görüntü...) bi sürü otomotiv dergilerim var. eski bilgisayar/oyun dergilerim var. artık çalışmayan bi direksiyonum var bilgisayar için. fikirlerim var. sıkıntılarım var. umutlarım var. photoshop bilgim var. bankada öğrenci kredisinden kalan param var. bikaç bozukluğum var. ailem var. odamın balkonu var eheh. çulsuz olduumu sanıyodum ama zenginmişim yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bit tanrım var bir gitarım:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 creative mp3 player im var pc im var, telefonum var :) bana yeticek kadar param var, iki tane FF dersim var bunlardan daha önemlisi çok iyi bir dostum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 -cep telfn (nokya 6630) -stres var -kız arkadaşım var -toplama bi bilgisayar -terliklerim var... biraz daaa varda onlar ufak tefek şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 9'' nails Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bi telefonum var 6600 bi foto makinam var bi bilgisayarım var bi car readerim var bi şapkam var üç beş kotla t-shirt var bi ev var bi ana bi baba bide askım var :P başkada bi boq yoooooooooookkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 içimde bir his var tarifisiz.. yanlısım warsa düzeltin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bi tek gençliğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paticik hesabım var. pc'm gitar'm gözlüğüm var 2.5 no miyop 2.25 astimat samsung e250 4 kere servise gitmiş telefonum.Bi de 6 aylık pet şişe suyum var izsudan dolduruyom boşaltıyom paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Disease said: bi tek gençliğim varvay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 6 lira 50 kuruş param var, bissürü elbisem var, bissürü ayakkabım var, saatim var, telefonum var, bissürü parfümüm var, 2 paket kemıl softum var, sevgilim var, bilgisayarım var... durumum fena değilmiş lan aslında^^ yaşanır ki böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 etrafımda çok malvar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 25cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Kalemim var 0.5 ama uç yok. fakirim. yarın bir kırtasiyeye gidip kalemlerin birinin içindeki ucu çalacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 olup da vermeyenin başına gelecekleri yüksek sesl haykır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 soulberry'nin son iki postunun patideki diğer kızlara örnek olmasını istiyorum. görün de örnek alın. saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hangisini sayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ip kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 soulberry said: olup da vermeyenin başına gelecekleri yüksek sesl haykır. http://forum.paticik.com/read.php?62,3032583,page=1 zamanında böyle bir topicim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar