Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Olabildigince.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Röh hala tatil istiyorlar. ( pzt den beri okula gidiyodur, sinirlidir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yarın okula mı gitcez yoksa???eyvah eyvah iide alışmıştık yan gelip yatmaya hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Okulaa gitmeek istemiyorrummmm.. Ya istanbul'dada hiç tatil olmuyor yarın okul var :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yarın beden dersimiz var ya. Yarın gidelim cuma ederiz tatil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 nesse yrn sadece 6 saatcik...oha nassı kalkıcam yedi buçukta yaa..:( edebyat var...fransızca var!!! ingilzce var!! off! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hadi bakiim tıpış tıpış okula (bu lafı bana derlerdi de dövesim gelirdi diyeni). Tatili herkes sever ama, bardaan dolu kısmı kadar boş kısmını da görmek lazım. Gereğinden fazla tatil yapıldı, bi sürü program alt üst oldu. Hem zat.. OF! Keşke tatil olsa da yarın dershaneye gitmek zorunda kalmasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Yeter olmasın zaten tatil matil. Okula gidelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 of ya 7 de kalkılırmı be bare 10da falan olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hahayt 3 hafta tatilim üni. rulz TIPIŞ TIPIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞşş hadi bakalım liseliler HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 gitmek istemiyorum çünkü öss konularında geriyim..tatil en çok bize yarıyor bırakın tatil olsun hatta öss tarihi ileri atılsın...bize de yazık lise 2 konularını 1 yıl boyunca sallamadık şimdi ise 1 yılda 3 yılın konusunu işliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Oh bu gün siz yattınız yarında ben yatacağım nihoho! Bugünkü sınavdan kaldım ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 6 ocaktan beri tatilim. okulum haftaya açılıyor ama ilk hafta gitmeyeceğim. anlayacağınız 1 ay 14gün olacak tatilim. ama yetiryor mu? yetmiyorrrr :PpP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gittik paşa paşa okulumuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Geçen kar konusunda görüşümü belirtmiştim ve aynen tutmuştu hatırlayan ilgilenenler vardır belki o konuyla.. Şimdi bir haber daha vereyim Cumartesi akşama doğru hatta gece de olabilir başlayacak olan kar yağışı Pazar ve Pazartesi hatta bonustan belki Salı günü de etkisini devam ettirebilir. Ben size haftaya pazartesi tatil diyorum şimdiden sevinin yani o kadar eminim .. Salıyı bilemem ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Haftasonu dersaneler tatil olsun ona bile razıyım.1 ay aradan sonra ilk defa 2 gün üstüste okula gidicem yarın.Çok koyucak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar