Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 O zaman herkes kafsına göre kendi dilinde yazar general chate hiçbişi anlaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yazıyor zaten? Sizde yazmıyor mu? ben general chatte Rusça, Almanca ve daha bir sürü dilde konuşan insan gördüm. Sadece türkler yapmıyor bunları sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yapan herkezden yapmamasını ''Rica'' Ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yok olucak gibi degil bu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yapmayın nolur, İngilizce konuşun general chatte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 sallayın türkçe konuşun hatta kızarsanız ana avrat küfredin orgimmar general chat adınıda orgimmar kıraathanesi olarak deiştirin Not: istediğiniz buysa dvm edin ama ben ööle bi ortamda oynamak istemem açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 /1 Skullo's selling Arcanist Bindings, "/w Skullo" for your offers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bazen insan arıyo bir türk görsemde birşeyler sölese general chatte. Bizde yok öle adamlar. Denemek için bl de char açtım bi tane, "burda hiç türk varmı?" yazdım alt alta 20 tane "eet ben türküm ne olmuştu" cevabı geldi mutlu oldum kendi serverıma döndüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abi iide o zaman nicklerinizi türkçe koyun( ana harbiden yaw bnmde şimdi aklıma geldi nie ben nickimi türk iismi koymadım ki neyse bi daakiler türk adı olur) neyse takılın kafanıza göre bnm bi ark war adamın nicki turk hemen belli oluo turk olduu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 "emre" var mesela:D < o kadar para verip emre diye char açmak sanvjhmd> ben general chatte anlamadıgım bir dilde konusuldugunda rahatsız oluyorum, ortak bi dil var sonucta, ayrıca hasretlik gibi tanımlamıssınız "arıyor insan" diye, oyun oynuyoruz alamanyaya işci gitmedik:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bizim serverda belki bugune kadar 3 veya 4 kez görmüşümdür ingilizce dışında yazı yazanı. Ve direk herkes tarafından uyarılır ve devam ederse toplu ignore olur yani bazı konularda serverca katıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 20:31 tarihinde, Akaius tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abi o resmin neresine güleceeme krr weremedim altı ayrı bi dert üstü ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 rahmetli - undead warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 "abi o resmin neresine güleceeme krr weremedim altı ayrı bi dert üstü ayrı :P" Hadi wow da Anladım türkçe konuşmak yada kendi ana lisanında konuşmak bir şekilde tepki alıyor %90 oranında herkes ingilizce konuşuyor peki burda neden türkçe konuşmuyorsunuz onu merak ediyorum sonucta burası biz türkler için acılan bir forum Türkçede (W) harfi yoktur örnek veremedim olacak , Türkçede yine Krr diye bir kelime yoktur biri tercüme etsin arkadaş ne demek istemiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 "rahmetli - undead warlock" İŞTE BUDUR YA! HAHUAHAUAHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben de gördügümde öyle bi tepki vermsitim, bgdeydim, yere yatmistim gülmekten : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 said: Bizim serverda belki bugune kadar 3 veya 4 kez görmüşümdür ingilizce dışında yazı yazanı yok be euhe yagiz cani sikildikca EN BUYUK BESIKTAS!!!! diye bagiriyor ifte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kellepaca = Undead Warlock :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 :) o bende ignored o yüzden görmüyorum. Yell demiyorum zaten general chati diyorum. [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 13:18 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 krr = karar sen slm mbr nbr yazınca bişi olmuo da ben krr yazınca mı oluo sen bana msg yazarkene yandakilerin neden B (bold = kalın) U (underline = altı çiizili) olduunu açıkla söz bende sana w yu açıklıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bizim serverda da vardı Emre diye gnome mage, AV'de kesmesi zevkli oluyor :). Yine de favorim "Osuranboga", kendisine saygılar burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 emirs die bi adam war allylerde bnm altlar war bi de nuriabi we hayriabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ben şunu çok sevmiştim "İronforge için iftar saati" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 remzi diye paladin vardi bide zamaninda, pala remzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar