Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bl'dan türk muhabbetleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sallayın türkçe konuşun hatta kızarsanız ana avrat küfredin orgimmar general chat adınıda orgimmar kıraathanesi olarak deiştirin
Not: istediğiniz buysa dvm edin ama ben ööle bi ortamda oynamak istemem açıkçası
Mesaj tarihi:
Bazen insan arıyo bir türk görsemde birşeyler sölese general chatte. Bizde yok öle adamlar. Denemek için bl de char açtım bi tane, "burda hiç türk varmı?" yazdım alt alta 20 tane "eet ben türküm ne olmuştu" cevabı geldi mutlu oldum kendi serverıma döndüm :)
Mesaj tarihi:
abi iide o zaman nicklerinizi türkçe koyun( ana harbiden yaw bnmde şimdi aklıma geldi nie ben nickimi türk iismi koymadım ki neyse bi daakiler türk adı olur) neyse takılın kafanıza göre bnm bi ark war adamın nicki turk hemen belli oluo turk olduu :D
Mesaj tarihi:
"emre" var mesela:D < o kadar para verip emre diye char açmak sanvjhmd>
ben general chatte anlamadıgım bir dilde konusuldugunda rahatsız oluyorum, ortak bi dil var sonucta, ayrıca hasretlik gibi tanımlamıssınız "arıyor insan" diye, oyun oynuyoruz alamanyaya işci gitmedik:P
Mesaj tarihi:
Bizim serverda belki bugune kadar 3 veya 4 kez görmüşümdür ingilizce dışında yazı yazanı. Ve direk herkes tarafından uyarılır ve devam ederse toplu ignore olur yani bazı konularda serverca katıyız :)
Mesaj tarihi:
"abi o resmin neresine güleceeme krr weremedim altı ayrı bi dert üstü ayrı :P"

Hadi wow da Anladım türkçe konuşmak yada kendi ana lisanında konuşmak bir şekilde tepki alıyor %90 oranında herkes ingilizce konuşuyor peki burda neden türkçe konuşmuyorsunuz onu merak ediyorum sonucta burası biz türkler için acılan bir forum

Türkçede (W) harfi yoktur örnek veremedim olacak , Türkçede yine Krr diye bir kelime yoktur biri tercüme etsin arkadaş ne demek istemiş .
Mesaj tarihi:
said:
Bizim serverda belki bugune kadar 3 veya 4 kez görmüşümdür ingilizce dışında yazı yazanı

yok be euhe yagiz cani sikildikca EN BUYUK BESIKTAS!!!! diye bagiriyor ifte lol
Mesaj tarihi:
:) o bende ignored o yüzden görmüyorum.
Yell demiyorum zaten general chati diyorum.

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 13:18 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
krr = karar sen slm mbr nbr yazınca bişi olmuo da ben krr yazınca mı oluo sen bana msg yazarkene yandakilerin neden B (bold = kalın) U (underline = altı çiizili) olduunu açıkla söz bende sana w yu açıklıcam
  • Yeni Oluştur...