Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski şeyleri yeniden görmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vikings ve Heide'nin yeniden başladığını görünce aklıma geldi paylaşmak istedim;
Eskiden seyrettiğimiz/oynadağımız şeylerin geri dönmesini çok seviyoruz ama fark ettimki bu onların güzel olmasından değil.. anılarımız olmasından..
Nası yani?
Şöyleki geçen gün "Kenderleme" için nfs2se'yi aldım bil.ciden.. e haliyle oyniyim dedim.
(ben:abi bu oyun bıraz eskımedı mı?
bil.ci:*bıraz duraksadıktan sonra)*bazı younlar hıc eskımez
ben:hea o dogru zatı hıc bı nfs ye degısmemde..)
neyse yukledık.. oyunun grafıklerı gorunce bı şoke oldum zaten ulan bu grafikler daha guzeldı olamaz boyle polıgon polıgon.. sonr aoynabılırlık fln derken.. (gaza gelıp benım dıreksıyonu fln taktım calısmadı o ayrı) hatırladımkı harbıden grafıklerı bolyedı ve ben bu grafıklere bu oynanabılırgıe fln ragmen, yarıs oynunlarını sevmeme ragmen delı gıbı zevk alıyodum
"ullaaan bu psıtte cam sınekler yapıdu"
"hep su ortaya toslardım.. ulan gene tosladım"

aynı sey nınja kaplumbaglar fln ıcınde gerceklestı.. cocuklugum kahramanı cızgı fılm baya baya uyduruk gelıyodu ama gende hergun seyredıyodum (ne zmn hatırlamıyom galıba gecen sene okuldan dondukten sonra flndı)

neyse umarım demek ıstedıgımı anlatabılmısımdır..
not:yaw cnbc-e ne diye heidi yi satın alırsın kı ben nefret ederıdım o cızgı fılm.den baska cızgı fılmmı yok..[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Mesaj tarihi:
*! Vakit ayırıp okuyacaklara çok teşekkürler*

yeni oyunlar grafikleri felan hep daha kaliteli yaptıkları için (of be cümleye bak)
eski oyunlar gözümüze daha dandik gelebiliyor.
Ama benim için her zaman aynılar. Eski kafa birisiyim ben ondan olabilir.
Bir Prince'i, bir golden axe'i ben 7 yaşındayken (12 sene önce, yani şu an 19 yaşındayım, 3 sene sonra 21 olucam...) nasıl algılıyorsam, şimdi de aynı şekilde algılıyorum. Eski kafalık yüzünden.
Bu yüzden morrowind, doom 3 gibi oyunları oynarken ağzım açık dolaşıyorum.
Hatta Quake 3'te jump pad'e bakmaktan hep ölüyorüm, o derece yani anlıycanız...

"Zaman mı değişti yoksa ben mi" diye düşünüyorum bazen...
Tabii saçma bir cümle gibi geliyor sonra vazgeçiyorum.

Aklıma takılan birşey var. Eskiden hiperaktif miydim gerçekten (yaramaz çocuklara, vurdumduymaz insanlara deniyor artık hiperaktif, gençler arasında. Ama tıbbi teriminden bahsediyorum). Hani annem öyle derdi de inanmazdım. Acaba gerçekten hiperaktif idim, o zamanlar refleksler daha mı iyiydi?
Duyumuma göre PC, hiperaktifliği nötrleştiriyorlarmış. Acaba gerçekten bu da var da, benim refleksler o yüzden mi azaldı? Bu kadar uzatıp demeye çalıştığım ama beceremediğim şey şu: "Şimdi eski oyunları oynayamıyorum. Ama eskiden (küçükken ufacıkken içi dolu turşucukken) o oyunları çok daha iyi oynardım gibi geliyor bana"

Niye o eski oyunları bu kadar kötü oynuyorum bilemiyorum..
-------------

Prince, Super Frog felan dedik. Eskiden grafikleri bana nasıl geliyorsa, şimdi de öyle geliyor dedik. Eskiden ne kadar zevk veriyorsa şimdi de o kadar veriyor dedik. Tamam şimdiki grafikler oyuna çok daha ısınmanı sağlıyor ama o eski oyunları her oynuyuşumda o eski duygularım yeniden ortaya çıkıyor oyunlardan aynı zevki alıyorum..

Çizgi filmler de aynı durumda bence. Tamam büyüdüm artık daha kaliteli senaryolar ilgimi çekiyor. Ama mesela Voltron'ın senaryosu her zaman kaliteli olacaktır benim için...
*! Şuraya kadar yazdığım şaçmalıklara vakit ayırıp okuyanlara binlerce teşekkürler, öpücükler, smileyler bilhassa selamlar...*[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Mesaj tarihi:
ne opmesı abı.. ya karımıyız bız :P eheh kemal sunal replıgı

prınce of persıa bız prens derdık ılk oyunumdur.. ne anılar var ulan.. akla gelıyo..
golden axe de ne sevdıgım oyun fln dı zamanında..

ulan sırf su anıları tekrar hatırlmak ıcın oynarım yanı.. gene ...[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Mesaj tarihi:
hatırlıyorum, wolfenstein i asla bitiremezdim son bölümdeki canavar beni çok korkuturdu çünkü 3-4 yaşındaydım galiba... :)[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
hani kaptan magara adamı geliyooooooorrrrrr diyordu ya anılarım vardır onla ilgili gecen gordum kanal 7 de huzunlendim onu demek istedim demin
Mesaj tarihi:
çizgifilm olarak:

yahu şeker kız candy diye bir şey vardı. ben küçükkene müptelasıydım onun, kaçırmazdım. acaip de sürükleyiciydi eheh.
onu da versinler. heidi de güzeldir ama bir yerden sonra boku cıkıyor. tekerlekli sandalyedeki kızın köye gelmesinden sonra cılkı çıkmıştı resmen.
Mesaj tarihi:
transformers hoca. coook uzun sure oldu gormiyeli.
optimus prime olunce ne bicim aglamistim ufak halimle :(

en iyi oyunlar amigadaydi. Amigadan > PC ye gecis cok zor oldu, yani insanin ici fena oluyodu. Pc de ilk catacomb denen wolfenstein tarzi fps oynamistim.

Asil onemli amiga oyunlari,

Crazy Cars, Barbarian, Moonstone, Fright Night (ne korkardim bu oyundan), Vampire Empire, Zool, Walker... Oyunlar bazen (aslinda cogu zaman) bozulurdu, disketi taktiktan sonra, dit dit dit.... diiiit, diye ses gelir disket tutan el yine cikardi, bende kafami duvarlara vurmaya basladim.

Ahh ah[hline]Can't rain all the time.
Mesaj tarihi:
Ben her zaman derim, eski oyunlar hic bir zaman gecilemezler diye. Cunku bir efsaneler vardir, bir klasikler vardir, bir de super oyunlar vardir. Yeni oyunlar istedikleri kadar super olsunlar, bir Doom 3 asla Doom 1 in, WOlf 3d nin oyununa erisemez. Cunku Wolf 3d sizi aniden firlayan polygonlarla degil, bir kosede bekleyen sond erece basit hareket eden bir anzi askeri ile korkutur.

NFS2SE ye gercekten ben yeni cikan oyuunlarin yetisebileceigni sanmam, simdi grafikler istedigin kadar kotu gorunsun, basinda harcadigin saatleri dusun. Belki de biz bazi seylerden en cok etkilenecegimiz caglarda oynadigimiz icin hala o kadar etkilenmisizdir.

O Heidi olayina ufak bi aciklama, CNBC-e artik yeni ufuklara aciliyor duzgun bir sekilde, ve okullaindan donuste evde cizgi film izlemek isteyenler sadece biz degiliz :) DUnyada tek bi tane cinsiyet olmadigini unutmayalim.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Mesaj tarihi:
he-man... and the master of the universe!
i am adam, prince of eternia,
defender of the secrets of castle greyskull.
this is kringer, my fearless friend.
fabulous, secret powers were revealed to me the day i held aloft my magic sword and said: "by the power of greyskull!"
he-man, he-man...
i have the power!
kringer became the mighty battlecat and i became he-man, the most powerful man in the universe!
only three others share this secret...
our friends the sorceress, man-at-arms, and orko.
together we defend castle greyskull...

bunu kim unutabilir ki? Halt etmiş beyblade bunun aynında[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin
Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki:
ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa)

frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne
[b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır

Mesaj tarihi:
vikings hangi kanalda başlıyor ?[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Mesaj tarihi:
benim ilk oyunum operation wolf'dur,bazen delirip hemşireleri vururdum ehu
kick off,siyah beyaz moda alıp düzeltememiştim ağlamıştım,4 tane farklı renkte takım vardı,birini seçip oynuyodum,ama yinede ağzıın suyu akıyodu,

sonra biraz büyüdüm ve ateri salonlarına müptela oldum,oturduğum sokakta benim gibi oyun oynayan 1 çocuk vardı,en iyi dostum olmuştu,sabahtan akşama kadar birbirimizn evinde kalır atari oynardık,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi,arkadaşımla ateri saolnunda giderdik her gün,hep şapka giyerdim ateri salonuna giderken,kasaya gider 20 jeton alırdık,hepsini şapkama doldurup deli gibi punisher oynardık,ben hep nick fury olurdum,ehe,
sonra segamega drive 2 alındı arkadaşıma,deli gibi ona odaklandık,yıllar sonra bana önce psx,sonra pc alını,hala o arkadaşımla çok iyi dosttuk,

sonra net cafe,cs geldi,hatırlarım ilk oynadığımda ne half life'ı nede csd'yi beğenmiştim,ama delta force'nin hastası olmuştum,sabah akşam delta force oynardık,sonra beta 6 ile cs'ye başladık,yıllarca deavam ettik,şimdi burdayım,hayatımın %50'si bilgisayar,internet,ayrıca o arkadaşımla 2 yıl önce küstük,gidip ülkü ocağına girmişti,mahellenin zibidileri ile arkadaş olmuştu,sigaraya,biraya başlamıştı

eskiden oyunlardan daha fazla zek alıyordum,ingilizce bilmiyordum oyundaki konuşmalırı kendime göre çevirirdim,bir oyunu her oynadığımda oyunun hikayesi benim için değişirdi.....

eskiden oyunlardan daha fazla zevk alıyodum...[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 06 September 2003 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...