Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 adam öldürmek istio ondan işte.. ama hastasıyım mahone un. en kral adam ordaki asdfgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Aa dogru bak hic o acidan dusunmemistim hehe : ) Tabi canim. Zaten Mahone diye adim olsun 1 trilyon borcum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 agent mahone fbi. tip de psikopat bir durgunluk böyle, burrows falan hikaye abi. unuttum o gardın ayağını nası ... ti, rıdvan mübarek. tam psikopat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 2. sezon bitecek ama tabi paranın sesi tatlıdır bellide olmaz böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 başlıo yarın cnbc-e de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 [spo]c-note'a yazık ya. acıdım. ama geçti. esas mesela benim gözümde sucre, diğer türlü michael zaten kaçar bi yoldanda, sucre+tbag+brad=gg. bakalım n'olacak.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 [spo]aLEX MAHONE FTW Yemişim maykılı filan , mahone un üstüne karakter yok dizide.Tbagın geçmişini,anlattıgında kadına evlenme teklıf ettıgınde bana sormus gıbı kabul etcektım serefsızım.O kadar etkılı anlattı yanı. Patoşikde öldü , bradley gibi gençleride hapiste görmek isteriz.Kellerman kestaneyi çizdircek kesin orada.18 ı de cekelım torente gelmis. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Yalnız Linc in 2.sezonun başındaki kıyafetler süper.Hasta oldum adamın giyiniş tarzına o gömlekten almam lazım =) ama benım vucutta iyi gitmez ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Adamlar senaryonun hikayenin dibine vururken bizim dangalaklar hala saçma sapan ağa dizileri, birbirinin benzeri biri bile, komik olmayan sitcom özentisi iğrençlikler yapadursunlar... 2.18 ne heyecan fırtınasıydı öyle kardeşim! Yok bir de konuyu öyle bir yerde kestiler ki.. dubakalımnoolucakhaftaya deyiverdim bir çırpıda. bir süre de son sahne de C-nota takıldı kaldı gözüm. Valla playerı kapatmayı bile herhalde 10sn sonra akıl edebildim. Bir de 19 bölüm tanıtımlarında "son 4 bölüm" ibaresi var ki bu doğru mu? Ben -tv.com'da sanırım- bir yerlerde 3.sezonun geleceğini okumuştum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 merak ettiğim bişey var neden her bölümde Logo farklı oluyor bu nedir ? Mesela bi fox29 çıkıyor bi fox25 daha sonra global çıkıyor veya TVE çıkıyor paso logo değişiyor bu nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 11. bölüme geldim yetişiyorum size =) bu arada ben cnbc-e izleyemiyorum.Bugun GUNAYDIN ekinde okudum S2 yeni başlıyor mahone kaçakları basına verıyor falan yazıyordu ? Sezon 2 kaçıncı bölümdeki cnbc-e geriden mi geliyor.Amerikayla aynı anda yayınlanmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Yayinlamiyor tabi ki, geriden geliyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 yarın başlıyo cnbc-e de falan diyince şüpheye düştüm bende. bu arada sakalla ilgili söylemlerimi geri alıyorum. Michael köse değilmiş sakalları pıt pıt çıktı meğerse kaçalı 48 saat olmus bana gunler gecti gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 18 iyidi de bitiyor 2. sezon yaw gecen sene bu kadar erken mi bitmisti ? 4 bolum kaldi sunun surasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 6haftası var daha 24 bölüm sezon. Ama ne olur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Yok son 4 bolum diyor promoda. 22 olucak, gecen sezon gibi. [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 21:58 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Aslansın Cnbc-e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 3. sezon var imi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 3. sezon olmıcak diye biliyorum ben sadece 2 sezonluk bir dizi değilmi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Olmasin zaten boku cikar, cok guzel tadinda birakirlar 4 bolum sora biterse, efsane dizi olarka kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Ben olucak diye duydum. 13. bölümdeyim ve şunu anladım ki. Herkesin oynayacak bi kartı mutlaka var.Ne kadar sıkışırsan sıkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 3. sezon var [spo]hatta micheal hapise geri donuyor[/spo] [ Mesaj 02 March 2007, Friday - 20:38 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 bende 3.sezonda artık kaçmayacaklarını ve başkanı düşürmeye çalışacaklarını falan duymuştum. gerçi daha önümdeki 5 bölümü izlemedim başkanla bişey oldumu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 @jakabo: kaynak neresi? başka bilgi de var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 oha artık lan, papaya sığınsınlar harbi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar