Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Evet martta CNBC-E de yayına girecek olan Amerika'da baya tutulmuş bir dizi. Spoiler vermek istemiyorum o yuzden konusu,karakterlerı ıle cok duzgun bır dızı.Tabı daha 2 bolumunu ızledım ama cok sardı beni. Heyecanla bekliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 güzel bir diziye benziyor.en azından benim ilgimi çektiğini söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben pek sevmedim ama bakalım çıksın izleyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben açıcaktım bunu üşendim sonra =) harika bi diziye benziyor ama ne yazıkki ben izleyemiyeceğim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 banada hoş bi dizi olucakmıs gibi geldi ama konusunu tam oalrak bilmiyorum hapisanede falan geciyor galiba ama tam bilgim yok bilgisi olan arkadaslar anlatırlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tahminimce bu yanına gittiği adam abisi.İçeride abisine bir şey yapacaklar abisi buna söylüyor bu da yardım etmek için bankaya gidiyor 2-3 el ateş edip teslim oluyor abisinin yanina gitmek için.5 yıl yiyiyor ve abisinin yanina gidiyor.Gerisi belli Amerikan hapishanelerine taşlama yapılacak gibi bir his var içimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Hayır konu şu Abisi hapishaneye giriyor.Ve bu hapishaneden kimsenin kaçması imkansız.Abisini hapise sokanın devlet olduğu anlaşılıyor.Çocuk abisini hapisten çıkarmak için giriyor.Çünkü hapishanenın mimarı bu çocuk hapise girmeden önce hapishanenın bütün planını vücuduna dövme olarak yaptırıyor. 13 bölümlük bir dizi bu kaçış zamanını anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hmms o zaman kaliteli ve güzeldir izleyeyim :D Oz gibi hapishane dizi/filmi gelmez ya :D Kaçış olaraksa The Papillon derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Şu ana kadar 13 bölümü yayınlandı, hepsi nette bulunabilir. 1 sezon ve 22 bölüm olması planlanmış ama uzatılması düşünülmüş vesaire... Belli olmaz, ben beğendim açıkçası. Sezon uzatılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 konu aynen blackchaos un anlattıgı gıbı. Bırde adamımız inanılmaz karizmatik bir herif, yani kenan imirzalıoğlunu silebilcek bi adam =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 cok cok kaliteli bi dizi , lost 1 ay ara verdiginde izlemeye baslamistim sonra hastasi oldum tabi. 14. bolumu beklemekteyiz heyecanla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 güzel birşeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 o.c. nin yerine bunu koymuşlar, haftaya perşembe başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 fena deil,bende sardım ama lostun yerini tutamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 akillara ziyan baska bir dizi daha. lost 1 bu 2. sonumuz hayrolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 konu süpermiş be islemek lasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 merakla ve merakla ben ve ben olarakan dizinin başlamasını bekliyorum.. yarına az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bi başlıyım bakıyım yarın ucundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaslar bugun saat 21.00 da baslayacak dizi kacırmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kaçıran ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 çok az kaldı..çok büyük beklentilerm war bu diziden.bakalım inş umduumu bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 biraz hızlı gidiyor gibi ama sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 harika dizi hayran oldum ilk bolumden :) adamın karizma 1500 zaten . dese oooooo alkıs!! yapılası adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 harbiden güzel diziymiş..üsütne hapisenin çizilmesi olayına bittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar