Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinizin eşcinsel olduğunu öğrenirseniz naparsınız ?

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

© ye ® ye her zaman saygılıyız ne demek

Yalnız şeyi merak ediyorum madem yatakta iki kişisiniz, neden tutku enerjini tek bir hedefe yoğunlaştırmak yerine AoE olarak yolladın? Öbür türlü daha etkili olmaz mıydı? Yoksa kızın bu kadar yoğun bir tutku seline dayanamayacağını mı düşündün?

Bide bu hikaye lezbiyen goth chick ve kız arkadaşını nasıl seve seve heteroseksüel yaptım yolunda ilerliyordur umarım, peçetelerimi el kremimi falan hep hazırladım bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Yalnız şeyi merak ediyorum madem yatakta iki kişisiniz, neden tutku enerjini tek bir hedefe yoğunlaştırmak yerine AoE olarak yolladın? Öbür türlü daha etkili olmaz mıydı? Yoksa kızın bu kadar yoğun bir tutku seline dayanamayacağını mı düşündün?

Bide bu hikaye lezbiyen goth chick ve kız arkadaşını nasıl seve seve heteroseksüel yaptım yolunda ilerliyordur umarım, peçetelerimi el kremimi falan hep hazırladım bekliyorum.

Güzel soru. enerji manipülasyonunu kontrollü bir şekilde ilk pratik ettiğim zamanlar, enerjimin yoğunluğundan dolayı sanki bir çamur topuymuş gibi etrafımdan süzülüp sonra yerlerden sürüne sürüne hedefe doğru gidiyordu ve o şekilde hedefe doğru giderken aoe etki yapıyordu. bu etkinin single target olayından farklı sağladığı güzel bir etki var o da şu. Niyetimi direk zihnine girdiğimde mesaj çok clean bir şekilde girer ama bu çamur kıvamında enerjiyi dışarıdan içeriye sokarken enerji çok hoş bir önsevişme hissiyatı yaratır çünkü hedefin üzerinde etherik bir okşama hissi verir.

bu esnada bu kızla ilgili pek fazla ilgi çekici bir durum yok. ama sakın bırakma kremi ve peçeteyi daha güzel bir hikaye var
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Noyan AoE skill kasacağına critical tutku kasacaktın abi, hata sende.
Önce defansını düşürecektin ardından dayayacaktın critical tutkuyu bak belini doğrultabiliyo mu.

ben gereğinden fazla iyi kalpliyim ya öyle karşı koyanlara zorlamak bana göre değil.hatta ağır rocker zamanlarımda bile bar tuvaletlerinde yaşı tutmayan lolitaları "daha güzel bir ilk yaşa sana daha çok yakışan bir şekilde" diye yollamışlıklarım var.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

şu enerji muhabetini biraz daha açar mısın
okudum ama bir şey anlayamadım, çok karışık yazmışsın

tabi farklı bir metefordan anlatmayı deneyim. beni ıslak bir sünger olarak düşün ve enerji'yi de içimdeki su gibi. ben enerjimi salarken kendimi sıkıyorum ve enerji su gibi benim etrafımdan yere doğru süzülürken o süzülen suyun salınan halinide kontrol edebiliyorum. fakat bu suya benzettiğim yoğun enerjiyi havada hareket ettiremediğimden yerde sürünerek ilerleyen birşeymiş gibi hareket ettirebiliyordum . ve bu su sürekli süngerle temas halinde yani benim bedenimden ulaşmak istediğim hedefe kadar sürekli su var. enerji parçası benden kopup ayrı bir şekilde ilerlemiyor sürekli benimle bağlantı halinde.

mesela ben A noktasındayım hedefim ise B noktasında. Su kıvamında saldığım enerji yoğunluğu benden B noktasında olan hedefe ulaşırken aradaki mesafenin zemininde bir su hattı oluşturuyor . yerden sürünerek ilerliyor ve hedefin bedenine tırmanıp sarmalamaya başlıyor. BU da hedefi bir hoş ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

axedice said:

Güzel soru. enerji manipülasyonunu kontrollü bir şekilde ilk pratik ettiğim zamanlar, enerjimin yoğunluğundan dolayı sanki bir çamur topuymuş gibi etrafımdan süzülüp sonra yerlerden sürüne sürüne hedefe doğru gidiyordu ve o şekilde hedefe doğru giderken aoe etki yapıyordu. bu etkinin single target olayından farklı sağladığı güzel bir etki var o da şu. Niyetimi direk zihnine girdiğimde mesaj çok clean bir şekilde girer ama bu çamur kıvamında enerjiyi dışarıdan içeriye sokarken enerji çok hoş bir önsevişme hissiyatı yaratır çünkü hedefin üzerinde etherik bir okşama hissi verir.

bu esnada bu kızla ilgili pek fazla ilgi çekici bir durum yok. ama sakın bırakma kremi ve peçeteyi daha güzel bir hikaye var

ben sana aptal demek istiyorum gerçekten. iznin var ise diyeceğim. önce kibarca soruyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...