Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 axedice said: Noyzura said: Tutku enerjimi alan etkisi yapacak şekilde serbest bıraktım Sanırım imza yapıcam lütfen "tırnak içinde"yap o zaman telif hakları asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 AHAHA 9/10 WOULD READ AGAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 © ye ® ye her zaman saygılıyız ne demek Yalnız şeyi merak ediyorum madem yatakta iki kişisiniz, neden tutku enerjini tek bir hedefe yoğunlaştırmak yerine AoE olarak yolladın? Öbür türlü daha etkili olmaz mıydı? Yoksa kızın bu kadar yoğun bir tutku seline dayanamayacağını mı düşündün? Bide bu hikaye lezbiyen goth chick ve kız arkadaşını nasıl seve seve heteroseksüel yaptım yolunda ilerliyordur umarım, peçetelerimi el kremimi falan hep hazırladım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Noyan AoE skill kasacağına critical tutku kasacaktın abi, hata sende. Önce defansını düşürecektin ardından dayayacaktın critical tutkuyu bak belini doğrultabiliyo mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 AHAHAHAH. Sen nasil bi hayvansin, belini dogrultabiliyo mu ne lan?! sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 :D sıcak hikaye birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 axedice said: © ye ® ye her zaman saygılıyız ne demek Yalnız şeyi merak ediyorum madem yatakta iki kişisiniz, neden tutku enerjini tek bir hedefe yoğunlaştırmak yerine AoE olarak yolladın? Öbür türlü daha etkili olmaz mıydı? Yoksa kızın bu kadar yoğun bir tutku seline dayanamayacağını mı düşündün? Bide bu hikaye lezbiyen goth chick ve kız arkadaşını nasıl seve seve heteroseksüel yaptım yolunda ilerliyordur umarım, peçetelerimi el kremimi falan hep hazırladım bekliyorum. Güzel soru. enerji manipülasyonunu kontrollü bir şekilde ilk pratik ettiğim zamanlar, enerjimin yoğunluğundan dolayı sanki bir çamur topuymuş gibi etrafımdan süzülüp sonra yerlerden sürüne sürüne hedefe doğru gidiyordu ve o şekilde hedefe doğru giderken aoe etki yapıyordu. bu etkinin single target olayından farklı sağladığı güzel bir etki var o da şu. Niyetimi direk zihnine girdiğimde mesaj çok clean bir şekilde girer ama bu çamur kıvamında enerjiyi dışarıdan içeriye sokarken enerji çok hoş bir önsevişme hissiyatı yaratır çünkü hedefin üzerinde etherik bir okşama hissi verir. bu esnada bu kızla ilgili pek fazla ilgi çekici bir durum yok. ama sakın bırakma kremi ve peçeteyi daha güzel bir hikaye var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Theridone said: Noyan AoE skill kasacağına critical tutku kasacaktın abi, hata sende. Önce defansını düşürecektin ardından dayayacaktın critical tutkuyu bak belini doğrultabiliyo mu. ben gereğinden fazla iyi kalpliyim ya öyle karşı koyanlara zorlamak bana göre değil.hatta ağır rocker zamanlarımda bile bar tuvaletlerinde yaşı tutmayan lolitaları "daha güzel bir ilk yaşa sana daha çok yakışan bir şekilde" diye yollamışlıklarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 adam hem ninja hem white knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 şu enerji muhabetini biraz daha açar mısın okudum ama bir şey anlayamadım, çok karışık yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 forgiver said: şu enerji muhabetini biraz daha açar mısın okudum ama bir şey anlayamadım, çok karışık yazmışsın tabi farklı bir metefordan anlatmayı deneyim. beni ıslak bir sünger olarak düşün ve enerji'yi de içimdeki su gibi. ben enerjimi salarken kendimi sıkıyorum ve enerji su gibi benim etrafımdan yere doğru süzülürken o süzülen suyun salınan halinide kontrol edebiliyorum. fakat bu suya benzettiğim yoğun enerjiyi havada hareket ettiremediğimden yerde sürünerek ilerleyen birşeymiş gibi hareket ettirebiliyordum . ve bu su sürekli süngerle temas halinde yani benim bedenimden ulaşmak istediğim hedefe kadar sürekli su var. enerji parçası benden kopup ayrı bir şekilde ilerlemiyor sürekli benimle bağlantı halinde. mesela ben A noktasındayım hedefim ise B noktasında. Su kıvamında saldığım enerji yoğunluğu benden B noktasında olan hedefe ulaşırken aradaki mesafenin zemininde bir su hattı oluşturuyor . yerden sürünerek ilerliyor ve hedefin bedenine tırmanıp sarmalamaya başlıyor. BU da hedefi bir hoş ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sürttürdüm demiyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Saeros said: sürttürdüm demiyo da ASDHJGDSFHJSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 asdgadsaj ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 adam ninjalığı kamp gazinosunda yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 afedersiniz kamp gazinosu ne demek acaba. benim türkçe çok iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 yaz kamplarini biliyon mu oradaki gazinoya kamp gazinosu diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bir sonraki ttnet updatede paticik de ip değişikliği isteyecek böyle giderse, haydi hayırlısı. Ninja falan diyonuz da bizim esas Ninja-San'a ne oldu? Gözükmüyor sanki pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Raincloud said: Bir sonraki ttnet updatede paticik de ip değişikliği isteyecek böyle giderse, haydi hayırlısı. Ninja falan diyonuz da bizim esas Ninja-San'a ne oldu? Gözükmüyor sanki pek. mailleşiyoruz onunla iyi keyifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 8 sayfa konusulmus ama ben baslikta error veriyorum. Sevgilinin escinsel oldugunu ögrenemezsin ki. En fazla bisexüel olur. Aksi halde ya sevgili degilsinizdir yada sen escinselsin. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Hatunu baska bi hatunla bassam kay kenara ben de geliyorum derim tabiki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 düzelene kadar mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 di said: Hatunu baska bi hatunla bassam kay kenara ben de geliyorum derim tabiki de. ahahah aynen yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Noyzura said: axedice said: © ye ® ye her zaman saygılıyız ne demek Yalnız şeyi merak ediyorum madem yatakta iki kişisiniz, neden tutku enerjini tek bir hedefe yoğunlaştırmak yerine AoE olarak yolladın? Öbür türlü daha etkili olmaz mıydı? Yoksa kızın bu kadar yoğun bir tutku seline dayanamayacağını mı düşündün? Bide bu hikaye lezbiyen goth chick ve kız arkadaşını nasıl seve seve heteroseksüel yaptım yolunda ilerliyordur umarım, peçetelerimi el kremimi falan hep hazırladım bekliyorum. Güzel soru. enerji manipülasyonunu kontrollü bir şekilde ilk pratik ettiğim zamanlar, enerjimin yoğunluğundan dolayı sanki bir çamur topuymuş gibi etrafımdan süzülüp sonra yerlerden sürüne sürüne hedefe doğru gidiyordu ve o şekilde hedefe doğru giderken aoe etki yapıyordu. bu etkinin single target olayından farklı sağladığı güzel bir etki var o da şu. Niyetimi direk zihnine girdiğimde mesaj çok clean bir şekilde girer ama bu çamur kıvamında enerjiyi dışarıdan içeriye sokarken enerji çok hoş bir önsevişme hissiyatı yaratır çünkü hedefin üzerinde etherik bir okşama hissi verir. bu esnada bu kızla ilgili pek fazla ilgi çekici bir durum yok. ama sakın bırakma kremi ve peçeteyi daha güzel bir hikaye var ben sana aptal demek istiyorum gerçekten. iznin var ise diyeceğim. önce kibarca soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar