Mithr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 http://getfile.biz/2500 Ezikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 HAYIIIRRRRRRRRRRRRRRRR nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 pls banımıacın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Lol Yaptıkları yinede ezikçe birşey sonuçta bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hahahha eaheahhea ay süper. dur danimarkalı gibi mail atsa birisi bunlara türkiyedeyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Şakamı bunlar ya? iyice abartılar kaldırsalar tamam birde yaptıklarını koruyorlar 3. dünya savasi yakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Obarey. indernedimizide keserlermiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 şu an düzeldi. kaldırdılar mı ki acaba banı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Nedir bu. Açılmıyo da bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 nedir bu yaf ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ne olduğunu anlamadım biri SS koyarsa anlayabiliriz de şu anda yukarıdaki çok aptalca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 :Banlandınız: Kendinize,müslüman bi site bulun.Bu site müslümanlar için değil. yazıyodu. Resim süpermiş cidden =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 oho, uçmuş bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ahahah güzelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yok abi, iş smiley koyulcak boyutu aşmış. adamlar resmen dinlere göre ayırmışlar dünyayı, şizofrenik manyaklar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bugun minübüse bindim. Danimarka ürünlerinin listesi var Nokia Nivea İpana başı çekiyor. bu ürünleri boykot edelim falan diye heryerde el ilanları. Etmek lazım. nokia yı edemeyizde =) bu arada ben çok merak ediyorum karikatürü baksam günahmıdır. Ciddi türkiye yayınlamadı. yayınlamazda Lübanan yayınlamış sadece müslümanlardan ayrıca İran Danimarka ile bütün ticari ilişkilerini bitirmiş.Elçilikleri kapatıcakmışi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 la ben nokia kullanmıyorum halihazırda boykot etmiş oldum :p nivea danimarkalı mı ya? nese kullanmam zaten kozmetik hmm colgate misvak kullanıyoruz var mı ötesi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 nokia nın finlandiya olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 O boykot metinleri de sömürü bence. Oradaki firmaları yazalım ve tartışalım: mesaj: said: peygamberimize hakaret eden dannımarka ve yahudi mallarını boykot ediyoruz. eger bu boykotu sürdürürsek , yaza kadar danımarka ekonomisi 36 milyar euro zarar görecek. ümmet bilinci adına bu boykota sizde katılın... bu ürünler : nescafe,pepsı,mılka,tamek, dove ,danone ,pınar, vıvıdent, fırst, maret, nokıa,elıdor, nıvea ,ıpana , rejoıce,fruko, burger kıng , lıpton... bu markalı urunlerı ve bir alıntı daha said: mesela nokia'nin finlandiyali, burger king, pepsi ve dove'un amerikan, nivea'nin alman, milka ve nestle'nin (ki nescafe de bir nestle urunudur) isvicreli, daone'nin fransiz, lipton'un sahibi unilever'in ingiliz ve hollandali ortakligi, maret'in* marmarali hatta istanbullu ve pinar'in da izmirli! olmasigerçek danimarka ürünlerini merak edenler [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 18:56 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Off nefret ediyorum şu olaylardan, koskoca ülkelere genelleme yapıyorlar ya. Aslında olayı çıkartan birkaç kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yapmışken toptan yapalım yahu hepsi destek vermiyor mu nası olsa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bide danimarkayla yahudiliği nasıl bağdaştırdılar onuda çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 fırsattan istifade rakipleri safdışı bırakalım diyen firmaların işi olmasın sakın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 O danimarka ürünleri kolpanin önde gideni :D. Milka fln bile var danone yi koymuslar koskoca fransiz sirketi.Nokia cek yada fin lerindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 benım maile karikatür geldi. İlahi bi nedenden dolayı karikatür açılamıyor çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar