Mithr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Lol Yaptıkları yinede ezikçe birşey sonuçta bence.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hahahha eaheahhea ay süper. dur danimarkalı gibi mail atsa birisi bunlara türkiyedeyim diye.
Necro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Şakamı bunlar ya? iyice abartılar kaldırsalar tamam birde yaptıklarını koruyorlar 3. dünya savasi yakın...
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 şu an düzeldi. kaldırdılar mı ki acaba banı?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ne olduğunu anlamadım biri SS koyarsa anlayabiliriz de şu anda yukarıdaki çok aptalca.
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 :Banlandınız: Kendinize,müslüman bi site bulun.Bu site müslümanlar için değil. yazıyodu. Resim süpermiş cidden =9
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yok abi, iş smiley koyulcak boyutu aşmış. adamlar resmen dinlere göre ayırmışlar dünyayı, şizofrenik manyaklar ya.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bugun minübüse bindim. Danimarka ürünlerinin listesi var Nokia Nivea İpana başı çekiyor. bu ürünleri boykot edelim falan diye heryerde el ilanları. Etmek lazım. nokia yı edemeyizde =) bu arada ben çok merak ediyorum karikatürü baksam günahmıdır. Ciddi türkiye yayınlamadı. yayınlamazda Lübanan yayınlamış sadece müslümanlardan ayrıca İran Danimarka ile bütün ticari ilişkilerini bitirmiş.Elçilikleri kapatıcakmışi
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 la ben nokia kullanmıyorum halihazırda boykot etmiş oldum :p nivea danimarkalı mı ya? nese kullanmam zaten kozmetik hmm colgate misvak kullanıyoruz var mı ötesi =))
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 O boykot metinleri de sömürü bence. Oradaki firmaları yazalım ve tartışalım: mesaj: said: peygamberimize hakaret eden dannımarka ve yahudi mallarını boykot ediyoruz. eger bu boykotu sürdürürsek , yaza kadar danımarka ekonomisi 36 milyar euro zarar görecek. ümmet bilinci adına bu boykota sizde katılın... bu ürünler : nescafe,pepsı,mılka,tamek, dove ,danone ,pınar, vıvıdent, fırst, maret, nokıa,elıdor, nıvea ,ıpana , rejoıce,fruko, burger kıng , lıpton... bu markalı urunlerı ve bir alıntı daha said: mesela nokia'nin finlandiyali, burger king, pepsi ve dove'un amerikan, nivea'nin alman, milka ve nestle'nin (ki nescafe de bir nestle urunudur) isvicreli, daone'nin fransiz, lipton'un sahibi unilever'in ingiliz ve hollandali ortakligi, maret'in* marmarali hatta istanbullu ve pinar'in da izmirli! olmasigerçek danimarka ürünlerini merak edenler [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 18:56 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Off nefret ediyorum şu olaylardan, koskoca ülkelere genelleme yapıyorlar ya. Aslında olayı çıkartan birkaç kişi.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yapmışken toptan yapalım yahu hepsi destek vermiyor mu nası olsa :S
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bide danimarkayla yahudiliği nasıl bağdaştırdılar onuda çözemedim?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 fırsattan istifade rakipleri safdışı bırakalım diyen firmaların işi olmasın sakın :P
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 O danimarka ürünleri kolpanin önde gideni :D. Milka fln bile var danone yi koymuslar koskoca fransiz sirketi.Nokia cek yada fin lerindi.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 benım maile karikatür geldi. İlahi bi nedenden dolayı karikatür açılamıyor çok ilginç
Öne çıkan mesajlar