tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Beşiktaş tiganında izleyip beğendiği genc forveti aldı.Karşılığında 2 kazma Adem dursun ve veyseli verdi.Gökhan Güleç 20 yaş altı milli takımında dünya kupasında oynadı.Sonradan girip bi maçta gol atmıştı diğer maçlardada oynamıştı... benim hatırladığım kadarıyla pek göze batan bi oyuncu deildi ama genç sonuçta faydalı olabilir ama daha önemlisi takıma hiç bi yararı hatta zararı olan 2 kazmanın gitmesi.Umarız yönetim yaptığı onca yanlıştan sonra böyle doğru işlere devam eder ne diyek. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 23:20 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Adem dursun beşiktaşa ileride faydalı olabilirdi.Ademde genç değilmi ?. Yeni transferin beşiktaşta şans bulacağını sanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Versin versin iyi oldu zaten kadro çöplük 3 er 5 er takasa gitsin en iyisi azalsın biraz futbolcular. Adem dursun boş adamdı veysel tam golcü adam ama büyük takımda yapamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Veysel fena adam değldi ama bjk de başarılı olamadı. Hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 veysel de tam öğretmen tipi var gitsin iyi oldu hiç sevmezdim adem dursun iyiydi de kendi kalesine attığı golden sonra yaptığı açıklamalar sonunu getirdi kimse beşiktaş taraftarına laf diyemez oda gitmesi iyi oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bu sabah aldığım bu haber heralde 1 yıllık kar tatili haberinden fln daha ii geldi...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 İyi olmuş.Adem Dursun ikinci Alpay oldu basımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Fistan +1 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 veysel cihan artık bjk ile özdeşleşmiş bir isimdi yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bide gökhan zan kiralık verilmiş karşılığında sezon sonuna kadar...ya toramanla yan yana bi göremedim adam akıllı şunları ya.. bence çok ii bi ikili olurlar.bnm 3 yıldır en çok görmek istediğim topçu zan ama şanssızlık mı desem artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 veysel baltanın tekiydi ya iyi olmuş ama Adem Dursun'a üzüldüm.Gelecek vardı onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar