Diablo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Daha once almıştım çalışmamıştı şimdi canım sıkıldı dedimm şunu yukliim belki çalışır.ama gene aynı şey oldu oyunu acarken başta uyarı yazısı cıkıo ya orda donuo.napıcam ben nedir sorun bi cozemedim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 sorunun ne yazdıını felam söylede yrd edek nerde donuyo nasıl donuyo ne uyarı veriyo vb...[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bendede oluyordu o.kapatıp tekrar aç oyunu açılıt.ynai en azından bende açılıyordu.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 oyunun readme dosyasına baktın mı ? bu arada oyuna devasa bir patch çıktı, oynarken onla oynamanı tavsiye ederim.[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 readme ye bakmadım. patchi nerden bulcam?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 demin biraz daha bi ilerleme oldu o uyarı veren yeri gecti tam oyuna girecem dong die ses windowsa donuo[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 readme yi de okuma patch i de bulma biz okuruz readme yi, patch i de linkleriz[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 +1[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 http://www.beyondunreal.com/dl.php/official/licensee/postal2patch1337.exe[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 sagol bahadir arcane ben link verin demedim zaten nerde bulabilirim dedim zaten nerden indrceimi bilsem sormazdım.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 oyunu bugun bitirdim thursday de kalmıştım uzun yükleme aralarından sıkılmıştım o yüzden ara verdim ama tekrar başlıyım dedim kastım bitirdim. Society-shunning grade a-psycho olmuşum :) 1069 kişi oldurmuşum. niye söylüyorsunuz derseniz laf olsun diye soledim. arcane yeni patch te ne gibi yenilikler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 lol lol lol,o patch yüklkeme süralerini %100 azaltıyodu,vede oyunu hızlandırıyodu(performansını),yüklemen lazımda,extra game'i oynadınmı?biraz etrafa işemeye çalışta gör lol,favorim sniper rifle ile diz kapağı+üstüne işeme+benzin yeeeaaaaaah fil öldürmelesin bu arada,çok zevkli[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ulan o söylenirmi be ayıp ettin şimdi. Ben bide bu patch çıktığında oyunu oynuyordum indirmeye üşenmiştim unuttum sonra :) yüreğime oturdu be şimdi kek gibi bekledik dkalarca. Neyse extra game de neler var ayrıca paç kaç mb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ehe,patch baya büyük ama çekilir kablo ile rahat,extra gamede bazı silahlr değişik bide işeneyi dene birinin üstüne gör neoluyo[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: blackchaos, 05 September 2003 19:40 tarihinde demiş ki: arcane yeni patch te ne gibi yenilikler var? sen de bakma oyunun sitesine , nası olsa linklerler di mi ilk ve son iyiliğim bu topicteki hazırcı zihniyete http://www.paticik.com/forum/view.php?id=41040[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 sorununun ekran kartından dolayı olduğunu düşünüyorum blackchaos ben de aynen perşembede kalmıştım ben de dün bitirdim. ama benim rank bayaa kötü: 265 öldürdüüm kişi sayısı galiba. takma isim de: 'soccer mom' ühühühü[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 "soccer mom"muahhahauhahuahuahuahuzhuahuzazaazzzzz, aha rezil olmuşsun,en son saveni aç 500-600 kişi öldürde gel,ben 3800 fln öldürmüştüm,bu arada en zevkli şeylerden biride polis üniforması giymek bu arada bir bilgisayar oyununda en çok postal 2 'de gülmüşümdür *kilise saldırısı ve ertesi gün kilisedki küçük değişiklik:p *marketteki hintli kasiyer ve market banka vb yerlerde sıranın önüne geçince aldığın tepkiler *işten kovulman(games are bad,they make you mad) *kütüphane yangınında önceki gün kapıda yazanı hatırladığımda(yabgın'a karşı önlemler alındığı için kapalıdır gibi bişi yazıyodu) *babanın mezarına "saygını gösterirken" seni yakalamaları ve giydirdikleri kıyafet+dude'in tepkisi *polis üniforması ile sivil dövmek(if i had a camera,you would be my b*tch now) *ve daha binlerce küçük şey kedi-pompalı ilişkisine hayranım bu arada[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar