NuKe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Şu anda izliyorum ve kopuyorum! Mutlaka izleyin.. Aha link ; http://www.showtvnet.com/turksinemasi/film/dunyayi_kurtaran_adam.shtml#[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 filmin başında star wars dan alınan sahneler vardı sanırım yanlış hatırlamıyosam[hline]nick imin herkülle hiçbir alakası yok horacules tamamen sallama bir nick ve hiçbir anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tvdemi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 eheh tv demi eheheheh adam linkini vermiş ya (evet abi sazanım ben) Bende baktım biraz ama çok kötü ya merkez suan inişe geçiorum diyo adam eğiliyo ahah[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 abi siz bi tamamını izleyin. Adam ayağına taş bağlıyo zıplıyo. Taşı çıkarıyo resmen uçuyo. Taşa tekme atıyo taş dağa çarpıp patlıyo falan.. izlemeyenler kesin izlesin... Bir türk başyapıtı(!!!)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Dracula İstanbulda da war orda ya süper bu arada DKA'da filmin sonlarına doru aldığı kılıcın hastasıyım[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 abi wisconsin'de okuyan bi arkadaşım var.adam "o film'i burda ,dünyanın en abzürd film'i diye gösterime soktular.1 hafta herkes ondan konuştu" falan demişti.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Doğru ztn dünyanın en kötü filmi mi absürt mü ne öle abudik gubidiq bişi seçildi[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 zaten böyle aptal bi filmin iyi bişey seçilmesine imkan yok. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Muahauahauh :D "Kartal 1 bilinmeyen bir güç bizi kendine çekiyor!"[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 tekrar tekrar izledim o filmi abi divx'i war süpper ya[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 arkadaşlar DKA nı ikinci filmi geliyor..oyuncular aynı..ama cem yılmaz olacak..bu sefer bir yerden hacı olmayacak..bunu yönetmen bir arkadaş sööledi bana..öbümüzdeki aylarda çekimler başlıormuş..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 benim duyduğum şu: cüneyt arkın ve mehmet ali erbil olacak..[hline]Sessizliğimde az ama öz konuşurum. Gevezeliğimde çok boş konuşurum. Demek ki neymiş: "Bonecrusher SUS!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Şunu söyleyeyim size DKA daki o uzay sahneleri çekilirken bir sinema kiralanmış arka planda starwars oynarken çekilmiş film.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 benim bildiğim o starwars dan alınan sahnelerin telif hakkı ödedndiği için adam batmış[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Bivrip, 04 September 2003 12:43 tarihinde demiş ki:tekrar tekrar izledim o filmi abi divx'i war süpper ya nerden buldun divxini satin mi aldin yoksa indirdin mi? kazaada bi adam war tfsmikrobu@kazaa bi onda war bu film ama indirmeme izin vermiyo herif nerden indirebilirimki başka?[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ikincisi çekiliyo onun ,bakalım nasıl olucak[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 çeklimiyo,daha planlanmıyo bile,bi ara patladı araya ama sonra bırakıldı,mali destek,ciddi yatırımcı bulunamadı,taksimde atılgan fanzin ve ıvırzıvır eşya dükkanı var,div-x'ini ve orjinal posterini bulabilirsiniz,hatta orda kıvırcık saçlı gözlüklü adam duruyo,o adam 2.filmin senaryasonu yazıyordu bi ara,ama tabi mali destek vs vs,(adını unuttum herifinya,bilen varsa yazsın:p)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar