Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyayı Kurtaran Adam!!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu anda izliyorum ve kopuyorum! Mutlaka izleyin.. Aha link ;
http://www.showtvnet.com/turksinemasi/film/dunyayi_kurtaran_adam.shtml#[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...
Mesaj tarihi:
filmin başında star wars dan alınan sahneler vardı sanırım
yanlış hatırlamıyosam[hline]nick imin herkülle hiçbir alakası yok horacules tamamen sallama bir nick ve hiçbir anlamı yok
Mesaj tarihi:
eheh tv demi eheheheh adam linkini vermiş ya

(evet abi sazanım ben)

Bende baktım biraz ama çok kötü ya

merkez suan inişe geçiorum diyo adam eğiliyo ahah[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
abi siz bi tamamını izleyin. Adam ayağına taş bağlıyo zıplıyo. Taşı çıkarıyo resmen uçuyo. Taşa tekme atıyo taş dağa çarpıp patlıyo falan.. izlemeyenler kesin izlesin... Bir türk başyapıtı(!!!)[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...
Mesaj tarihi:
abi wisconsin'de okuyan bi arkadaşım var.adam "o film'i burda ,dünyanın en abzürd film'i diye gösterime soktular.1 hafta herkes ondan konuştu" falan demişti.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
benim duyduğum şu:
cüneyt arkın ve mehmet ali erbil olacak..[hline]Sessizliğimde az ama öz konuşurum.
Gevezeliğimde çok boş konuşurum.
Demek ki neymiş: "Bonecrusher SUS!"
Mesaj tarihi:
said:
Bivrip, 04 September 2003 12:43 tarihinde demiş ki:tekrar tekrar izledim o filmi abi divx'i war süpper ya

nerden buldun divxini satin mi aldin yoksa indirdin mi?
kazaada bi adam war tfsmikrobu@kazaa bi onda war bu film ama indirmeme izin vermiyo herif
nerden indirebilirimki başka?[hline]-
Mesaj tarihi:
çeklimiyo,daha planlanmıyo bile,bi ara patladı araya ama sonra bırakıldı,mali destek,ciddi yatırımcı bulunamadı,taksimde atılgan fanzin ve ıvırzıvır eşya dükkanı var,div-x'ini ve orjinal posterini bulabilirsiniz,hatta orda kıvırcık saçlı gözlüklü adam duruyo,o adam 2.filmin senaryasonu yazıyordu bi ara,ama tabi mali destek vs vs,(adını unuttum herifinya,bilen varsa yazsın:p)[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
  • Yeni Oluştur...