Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çingene gibi yaşamayı öneriyorum yarını düşünmeden...[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
paticiğin geleceği çiğköftenin içinde![hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Nail in my heart
From my creator
You gave me life
Now show me how to love
Mesaj tarihi:
forever dürüm çiğköfte?[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Nail in my heart
From my creator
You gave me life
Now show me how to love
Mesaj tarihi:
hellhound konu saptırma akedemsi ne ya :D[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
Ankarada Dersaneye giderken her gün dürüm çiğ köfte yerdim

üstünede bira sakaryada eheh nası yakardı dersde

hatta aşmıştık işkembe çorbası içip gittik 3 kere dersaneye

(13 kaşık sarımsak dökmüştüm içine )

Dersane koktu sonra sahibi kovaladıydı ahah[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
Konu aslında hiç sapmamış bence gayet yerinde duruyor.....şu anda burada gördüğüm arkadaşlık bana paticiğin geleceğini açıklamaya yeter zannedersem[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red
I whisper in your ear
Do you dream of me?
Mesaj tarihi:
heyt dürümünü sevdiğimin istanbulu
burda adam gibi dürüm yapan yokki bizde yesek[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
Fiercewind, 03 September 2003 03:16 tarihinde demiş ki:
Konu aslında hiç sapmamış bence gayet yerinde duruyor.....şu anda burada gördüğüm arkadaşlık bana paticiğin geleceğini açıklamaya yeter zannedersem
+1
u rule cicilerim :))
Mesaj tarihi:
Paticik dürüm ve çiğ köfteye beni çagırmayanları kınıyorum.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Mesaj tarihi:
Simdi gecenlerde ben bir durum yemisim(demek geliyo icimden.Eyer 2 yil evvelsi olsaydi tabikide derdim) Bole kizilayda/ Hani su gimanin arkasindaki sokakta.Ufff varya bir cig kofte birde yaninda kendiliginden cikmis olan 10 tane parmagida yedim
o derce yani/
Ahh ahha CIG KOFTE ISTIYOM/KAR ISTIYOM/ISKENDER ISTIYOM[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler
kimsesizlerin siirleri
Miranin omnis
Mesaj tarihi:
Bence yeni kullanıcı eski kullanıcı diye ayrım yaparsanız asıl ozaman biter paticiğin geleceği. Elde avuçta buluna 10-15 ''eski'' kişiyle zaten burası forum olmazdı. Yenileride aranıza dahil ederseniz zaten 1 sene sonra kalmaz yenisi eskisi hangisi hangisiydi unutursunuz.[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 05 September 2003 16:06 tarihinde demiş ki:
;) yazık sana ya. Malezyada ne yapiyorsun bakiim :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

Ya egitim goruyoruzda egitimmi iskencemi anlamadim
Ya brakin kebabi lahmacunu da
Insan bir cig kofte yemezmi ya
2 YIL OLDU 2
Allahim neydi gunagim[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler
kimsesizlerin siirleri
Miranin omnis
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 03 September 2003 23:18 tarihinde demiş ki:
Paticik dürüm ve çiğ köfteye beni çagırmayanları kınıyorum

İstanbul'a geldiğimde beni gezdirmeyenleri, beni aramayanları kınıyorum (dasher dahil..)[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Mesaj tarihi:
şööööyle en okkalısından felsefi bir mesaj yazma moduna giriyordum ki onun yerine karnımın acıktığını farkettim.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
  • Yeni Oluştur...