Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Evet burayı 'açlar' basmıştır..asıl konuyu konuşmak isteyenleri bekliyoruz:D[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Forseti Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Çingene gibi yaşamayı öneriyorum yarını düşünmeden...[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 paticiğin geleceği çiğköftenin içinde![hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bişi anlamadım ben bu topicten :p herkes çiğköfte falan dio ben de gidip süt içiim bari.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Bu arada bu forum paticiğin geleceğidir:)burdan şu mantık çıkar kimse endişelenmediğine göre herkes burada olacak:) forever paticik[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 forever dürüm çiğköfte?[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Sly-One, 03 September 2003 00:06 tarihinde demiş ki: bişi anlamadım ben bu topicten :p herkes çiğköfte falan dio ben de gidip süt içiim bari.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... bu da bi mantık tabi:)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
metboy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hellhound konu saptırma akedemsi ne ya :D[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Ankarada Dersaneye giderken her gün dürüm çiğ köfte yerdim üstünede bira sakaryada eheh nası yakardı dersde hatta aşmıştık işkembe çorbası içip gittik 3 kere dersaneye (13 kaşık sarımsak dökmüştüm içine ) Dersane koktu sonra sahibi kovaladıydı ahah[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konu aslında hiç sapmamış bence gayet yerinde duruyor.....şu anda burada gördüğüm arkadaşlık bana paticiğin geleceğini açıklamaya yeter zannedersem[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 heyt dürümünü sevdiğimin istanbulu burda adam gibi dürüm yapan yokki bizde yesek[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 said: Fiercewind, 03 September 2003 03:16 tarihinde demiş ki: Konu aslında hiç sapmamış bence gayet yerinde duruyor.....şu anda burada gördüğüm arkadaşlık bana paticiğin geleceğini açıklamaya yeter zannedersem+1 u rule cicilerim :))
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paticik sen bizim herseyimissin!!! :tebrikz:[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Welcome to die[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ayrıca dün yazmadığım şu meşhur sözü de yazmak isterim :: "Şişman kadın şarkı söylemedikçe, perde kapanmaz"[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paticik dürüm ve çiğ köfteye beni çagırmayanları kınıyorum.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Simdi gecenlerde ben bir durum yemisim(demek geliyo icimden.Eyer 2 yil evvelsi olsaydi tabikide derdim) Bole kizilayda/ Hani su gimanin arkasindaki sokakta.Ufff varya bir cig kofte birde yaninda kendiliginden cikmis olan 10 tane parmagida yedim o derce yani/ Ahh ahha CIG KOFTE ISTIYOM/KAR ISTIYOM/ISKENDER ISTIYOM[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ;) yazık sana ya. Malezyada ne yapiyorsun bakiim :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bence yeni kullanıcı eski kullanıcı diye ayrım yaparsanız asıl ozaman biter paticiğin geleceği. Elde avuçta buluna 10-15 ''eski'' kişiyle zaten burası forum olmazdı. Yenileride aranıza dahil ederseniz zaten 1 sene sonra kalmaz yenisi eskisi hangisi hangisiydi unutursunuz.[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Estel_Anorien, 05 September 2003 16:06 tarihinde demiş ki: ;) yazık sana ya. Malezyada ne yapiyorsun bakiim :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Ya egitim goruyoruzda egitimmi iskencemi anlamadim Ya brakin kebabi lahmacunu da Insan bir cig kofte yemezmi ya 2 YIL OLDU 2 Allahim neydi gunagim[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Estel_Anorien, 03 September 2003 23:18 tarihinde demiş ki: Paticik dürüm ve çiğ köfteye beni çagırmayanları kınıyorum İstanbul'a geldiğimde beni gezdirmeyenleri, beni aramayanları kınıyorum (dasher dahil..)[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 şööööyle en okkalısından felsefi bir mesaj yazma moduna giriyordum ki onun yerine karnımın acıktığını farkettim.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Öne çıkan mesajlar