arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Arcane Arts gururla sunar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Etkileyici...[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ev yanıyomu ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 cool:)[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hmm güzel olmuş beendim fakat silüette biraz daha detay iyi olur :) bide silüet in elinde gitar mı var ben mi yanlış görüyorum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasherSW Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 süper :) muhteşem :)[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 guzel baya bi smudge kullanilmis sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 kesin bir diablo teması mevcut ama neresi çıkaramadım.. :) eline sağlık pek hoş olmuş..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 diablo 1 deki, Tristan ın mezarlığı mı ? :lol:[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 eft olanbilir[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 o grave boyle değildi ama ondan eminim Kale surları gibi tepesi yoktu bi kere. ama olma ihtimalide bulunsn %40 to %60.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 kara kalem bi resmi bilgisayara geçirdikden sonra çizgileri dağıtarak yapılmış bişiye benzio öyle dimi?[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 wala ben bu tekniği Front page in Image Composer programıdnaki bir teknik diye hatırlıyorum[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 so cool[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 aaa ben ne de güsel çıkmuşum di mii[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tugend Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Şahane olomuş.Resim programında görmeyeli kendini aşmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 impressed[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Oha tebrikler...[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 tebrikler arcane.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 güzel değil, hatta çirkin bence.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 arcane kardeş kıskandıımı felan sanma ama ben beğenmedim yaw, bak valla sen daha güzel şeyler yapıosun, bu şey ne bilim biraz abuk kaçmış, iddaaya girerim bundan çok daa ii tasarımların vardır hdd'n de.. yalanmı[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bu eski çalışmamın tek olayı photoshopta ap ayrı resimleri sentezleyip tek resim haline getirmemdi alakasız resimleri tek resim haline getirdim , ilk çalışmamdı yoksa ben de beğenmedim görünüşünü, olayı güzel görünüşü kötü[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Cok guzel olmus bence eline saglik Arcane. Dramatik bi havasi var. Zemini oyle smooth nasil yapıyorsunuz photoshopda? Karla kaplı bir zemin gibi duruyor.[hline]in my own ashes, i am standing without a soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 photoshopta yapmadım da zemin tamamen smear ile yapıldı sanırım photoshoptaki smudge ile benzer bir görüntü elde edebilirsin dramatik hava vermeye çalışmıştım yaparken[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 buna bakarken skeleton song dinliyorum... tamam simdi camdan atliyabilirim[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar