horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Şimdi bu hatunu modellemiş olan amcamız süper ultra bi tutorial hazırlamış ilgilenenlere.*!Bi görsel sanatlar bölümü olsa oraya postlardım diye düşünür*[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 wöh bee hatta ohannessburg[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 iste bence hl3 de kizin suratini bundan daha bile iyi goruruz bitti artik[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bune be 3d mi peh :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 İnanamadım görünce.. Sanki sadece ağız bölgesi sonradan eklenmiş gibi duruyor o kadar.. Tenin dokusu, rengi, ten hataları, kaşlar, gözler, makyaj.. Huh.. Bunu kim yapmışsa, gerçekten ellerinden öpmek gerekiyor.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 kadının biri çekmiş resmini koymuş 3d dio[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 iyi hoş teknik olarakta çok çirkin, bi de saçlar fazla seyrek kellik sorunu var bunun yoksa travesti mi?[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 baya guzel yapmis, kizin agzi bile kokuyo[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 çok çirkin bir kız. yanağına illa o çilleri koyması gerekmezdi. ayrıca birçok anatomik hatası var. "aha şurası" diyemiycem ama perfect hatlara sahip değil. perfect hatlara sahip değil ama cildi, göz kapağı, çenesi felan çok gerçekçi. Hatta gözlere bayıldım, adam kılcal damarlara kadar girmiş. Hele tene taptım. Yahu ben böyle yapabilcem var ya ne süper şeyler çıkartırım.. :P[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bence gözlerini aynı noktaya bakmaması dışında önemli bir hata yok... zaten deri tex.'leri çok iyi...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ben pek 3dlik bişi görmedim birazcık boynundaki şey öyle duruyor ama.. :-?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 abi ilk resimde saçlardan başka her şey normal .. bu kadarda saçmalık olmaz yani ordaki deri altından görünen damarıda çizicen peh..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ilk resimde gözleri farklı yönlere bakıyor biraz ve saçının üst ortası biraz az (saçını arkaya doğru tarayıp toplamış olmasını varsayıyorum). Son resimde ise üst dudağı biraz ince kalmış yada dişler fazla gözüküyor ancak bunlar normalde de olabilecek şeyler. Kadın çok güzel olmasada mükemmel bir çalışma.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: ShARkY, 19 August 2003 00:36 tarihinde demiş ki: İnanamadım görünce.. Sanki sadece ağız bölgesi sonradan eklenmiş gibi duruyor o kadar.. Tenin dokusu, rengi, ten hataları, kaşlar, gözler, makyaj.. Huh.. Bunu kim yapmışsa, gerçekten ellerinden öpmek gerekiyor said: Bonecrusher, 19 August 2003 02:09 tarihinde demiş ki: perfect hatlara sahip değil ama cildi, göz kapağı, çenesi felan çok gerçekçi. Hatta gözlere bayıldım, adam kılcal damarlara kadar girmiş. Hele tene taptım. ee adam anladigim kadariyla oturup her yerini eliyle cizmemis bunun zaten. grafik tasarimdan fazla anlamam; ama modelleme bildigim kadariyla gercek objeleri alip 3d ortamina aktarmak oluyor. yani cene, burun, alin zaten var. adam sadece bunu sevindiriyor uzuyor, hareket ettiriyor filan. o yuzden sadece agiz sahte duruyor ve gozler salak salak bakiyor. matrix de ki agent smith modellemeleri dusunulurse pek bisiy sayilmaz bu sanirim. horace benden iyi bilir tabii. [Bu mesaj dark-dr tarafından 19 August 2003 06:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 sabah sabah kandırma horace bizi şimdi :) adam karsımda yapmadıgı sürece inanmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Evet kızın kulakları arkadan takip ediyor kızı biraz.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Wöh, ciltteki yağlardaki parıldamalar bile son detayına kadar düşünülmüş.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Şimdi bu adam 3D sculpturer oluyo. Bunları fotoğraf kullanarak SIFIRDAN yapıyo. Bak o altta bi tutorial linki vermişim bi girip bakın nası da yapıyo bezemenk. Aslında ben sadece o tutoriala baksın 3d ile ilgilenenler diye postlamıştım ama neler olmuş. :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Aha işte bi yanıs mesaj daha hey allam ya. Kafayı yiyom ben ya ühüh. [Bu mesaj blue_demon tarafından 19 August 2003 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Bonecrusher, 19 August 2003 02:09 tarihinde demiş ki: çok çirkin bir kız. yanağına illa o çilleri koyması gerekmezdi. ayrıca birçok anatomik hatası var. "aha şurası" diyemiycem ama perfect hatlara sahip değil. perfect hatlara sahip değil ama cildi, göz kapağı, çenesi felan çok gerçekçi. Hatta gözlere bayıldım, adam kılcal damarlara kadar girmiş. Hele tene taptım. Yahu ben böyle yapabilcem var ya ne süper şeyler çıkartırım.. :P[hline]By Gamers For Gamers Onlar anatomik hata diil. Her insanda bulunan yamukluklar. Adamın olayı gerçekçilik. Gerçek de mükemmel diildir.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Ayrıca o kız çirkinse sana kolay gelsin. :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Oharas Yuh be harbi muthis yapmis herif. Bide bize bakin, biz popomuzun ustunde oturup adami izleyelim, YETER ULEAAAYYNN BIZDE CIKARALIM BISEYLER< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Türkler de iyidir be. Ne yetenekli gençler var bi de öle kendilerine öğreticek birilerini ve bi de para vericek birilerini bekleyen. Aha bikaç türk sana. 1 2 3 4 5[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 oha helal olsun.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 salakça olmuş iğrenç bi kız[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar