Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 off ben senin adını unicode olarak algılayaraktan, aşınan yavuz diye okumak zorunda mıyım ya. böyle gözümün önüne bi adam geliyo, aşınıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 okuma böyle başını gör bu o de geç bence en iyisi. ama sonra diğer as ile başlayanlarla karıştırma. ya da beni ismimle çağır boşver o yaratık ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Overseer said: Dev said: Of abi biri de msnden uyarsın, patiye hatun resim koydu desin. Alayınız şerefsiz ha. herkes converse giymesin plx 46 nömero ayağı olanlarda giymesin plx hatta tek tük görelim "hmm yakışmış" "hmm tatlı gözüküyo" diyelim hmm tatlı gözüküyo sesu durmak yok yola devam (tu) ayağım 46 alayını giyerim. hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 benim 46 converse vardı ( çaldılar ) bildiğin paletti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Penthesilea said: http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/hoppa.jpg o elindeki bira değildir umarım ! karaciğer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 öhm. http://img55.imageshack.us/img55/2465/adszib3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Baluu said: converse'den benim kadar nefret eden bir birey daha var mı acaba xD bende nefret ederdim. ta ki one star'la tanışana kadar. reklamları izlediniz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 asinanyavuz said: okuma böyle başını gör bu o de geç bence en iyisi. ama sonra diğer as ile başlayanlarla karıştırma. ya da beni ismimle çağır boşver o yaratık ismi. benim aklıma da a. sinan yavuz geliyor. bende de 3 isim var a ile başlayan öyle yazıyorum da, nick yapmamıştım hiç. evet a. sinan yavuz söz sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 converse one star rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 roket adam said: benim aklıma da a. sinan yavuz geliyor. bende de 3 isim var a ile başlayan öyle yazıyorum da, nick yapmamıştım hiç. evet a. sinan yavuz söz sizde. bak düşenin halinden düşen anlıyor işte. 12 yaşında ben düşünmüştüm çünkü ilk mail adresimi asinanyavuz şeklinde almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ağzım yamuk değil.. neden öyle yapmışım bilmiyorum. arkadaş çekip duruyodu iki de bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nike just do it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 asinanyavuz said: SANA GELİYORUM ALLAHIM bakışı olmuş yandaki insancığın bakışı. Bence çoktan gitmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bi insan bu kadar bedevi olur lan. fail oldu foto :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mortis said: Penthesilea said: http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/hoppa.jpg o elindeki bira değildir umarım ! karaciğer!yok abi gin tonic euheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sayın seyirciler gördüğünüz gibi buraya foto koymak için kız olmak gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sdflskj napalım abi almıyor işte hit :( kız olsan 3 sayfası vardı şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 uzun da saçlarımız var ama nafile. peh. sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oper said: bi insan bu kadar bedevi olur lan. fail oldu foto :( aynı durumdayım. insan bi bakar son resme. ona yorum yapar, öyle kendininkini koyar. ayıp yaptığın. sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Penthesilea said: Mortis said: Penthesilea said: http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/hoppa.jpg o elindeki bira değildir umarım ! karaciğer!yok abi gin tonic euheue -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Eternalus said: bayan patiler resim koymasın şuraya ya, 50 sayfa pis muhabbet dönüyo.evet yahu irkek fotoları istiyoruzz.PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 göbekli olan banlı arkdaş malik yanındaki kuzeni sağdakide ben oluyorum fotoyu çekende asinanyavuz o mükemmel makinası ile onu çekmek aklımıza gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oh shi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Eternalus said: bayan patiler resim koymasın şuraya ya, 50 sayfa pis muhabbet dönüyo. sonunda biri bu mesaj kalıbı ile prim yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sol tarafataki göbekli banlı arkadaş malik yanındaki kuzeniymş sağdaki de ben ayrıca fotoyu o mukemmel makinası ile çekende asinanyavuz:D sinanı niye kimse çekmedi ulan hala anlamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar