kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aktiftablet said: Bu kadar metalci olmaya kasıp da camili tshirt giymek fail değil de neil? empati yapın biraz, o da insan :P özüne dönmeye çalışıyor dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben baluunun taktiğini anladım da söylemeyim şimdi neyse. how i met your motherın sondan 1 2 önceki bölümünü izleyen varsa anlamıştır beni :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aga her iddaasına girerim senlen. o ayakkabı converse ve o beyaz taban'ın yan tarafında kırmızı bir şerit var. :) gıcık olduğum ayakkabıları daha iyi bilirim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Xo fail lan direk failsin. neden mi ? olm onu da siler :D uahauahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 :(:( kingpin mod olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Baluu said: Xo fail lan direk failsin. neden mi ? olm onu da siler :D uahauahua bunu da sil. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 NOWAI ! sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 silemessin zaten yemez fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Baluu said: Xo fail lan direk failsin. neden mi ? olm onu da siler :D uahauahuaZUHA, NUB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 xo, nubluğunun ispatını silmeyeceğim. nispet olsun dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 :) owshit modların kendi bölümünde post silebileceğini niye akıl etmedim lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bu sorunun cevabını da mı düşünemiyorsun.. of of xxx oxo oox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tüm etek muhabbetini kaçırmışız ya :( sesu yafrum =) yakışmış sana. converse de güzel aldırma bu baluuya giymeye devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 converse'den benim kadar nefret eden bir birey daha var mı acaba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yalnız değilsin adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Of abi biri de msnden uyarsın, patiye hatun resim koydu desin. Alayınız şerefsiz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Birkaç sayfa önce biri public ayar vermişti, "kız fotoğrafı koyunca "ay kız fotosu kondu 1234 sayfa tartışılmış ne qaddar abazayız" tribi yapmak cool olmuyor" demişti yav. Ne çabuk unuttunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ciddiyim ak ben ya, biri gerçekten uyarır msnden ya. Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 neden hala kimseden suicidegirls şifresi bulamadınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 1 yıllık hesabım var şifreyi napiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Dev said: Of abi biri de msnden uyarsın, patiye hatun resim koydu desin. Alayınız şerefsiz ha. herkes converse giymesin plx 46 nömero ayağı olanlarda giymesin plx hatta tek tük görelim "hmm yakışmış" "hmm tatlı gözüküyo" diyelim hmm tatlı gözüküyo sesu durmak yok yola devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Overseer said: herkes converse giymesin plx 46 nömero ayağı olanlarda giymesin plx hatta tek tük görelim "hmm yakışmış" "hmm tatlı gözüküyo" diyelim http://img387.imageshack.us/img387/1240/image353qk8.jpg 45 numara filan, yakışmış mı röehe alternoluğuma da dikkatinizi çekmek isterim, ben o çonverslerlen okula gidiyordum, evet hem de lise bi de hep saçını kestir derlerdi kestirmezdim, çok aykırıydım (müdür yardımcısı odasına çağırıp disipline veririm sizi diyince "yanlar kısa arkalar uzun" yaptırdık tabi o ayrı :< ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/hoppa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 of penth kıskandım resmen nerdeyse nazarım değecek. o nası bi rahatlama hali, o nası bi delirmeli eğlenmek bakışı yahu. maşşşşallah :) gözüm çıksun vesselam, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 SANA GELİYORUM ALLAHIM bakışı olmuş yandaki insancığın bakışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar