Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

metalci dediin kuafore gitmez zaten! ^_^

ara makası , böle makas düşün ama bi kısmı kesio bi kısmı kesmio hehe irenç anlattım.

yani saçından geçirince adam o makası, aradan bazı saçları alio. yoğunluğu azalio bölelikle kabarmio saçların. Hayat kurtarıcı bi çözüm. özel günlerde gidip yaptır derim xP
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Bi keresinde annemin kuaförüne gitmiştim ucundan alsın malsın falan dediler. Adam sordu fön çekiyim mi diye. Çek abi dedim çek ne biliyosan yap. Ne biliyim fönün sonucunda saçların o hale geleceğini =/

kadın kuaföründe fön çekince komik oluo bana çekmişlerdi resmen KADIN saçı yaptılar böle parladı saçım sarı gibi oldu . dedim ne ettin saçıma. eve gittim yıkadım saçımı direk. o şekilde dolanamazdım. Hafif böle dışarı doğru bombeli oldu bi de yanlardan . meh.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahaah

Mortis said:
kadın kuaföründe fön çekince komik oluo bana çekmişlerdi resmen KADIN saçı yaptılar böle parladı saçım sarı gibi oldu . dedim ne ettin saçıma. eve gittim yıkadım saçımı direk. o şekilde dolanamazdım. Hafif böle dışarı doğru bombeli oldu bi de yanlardan . meh.

olum fön dersen salak saçma, kıvrımlı, bombeli, dalgalı, havalı bişey yapar onlar. düz fön diceksin dümdüz olsun istiyosan :D
Sosyal ağlarda paylaş

urmesque said:
ahahahahaah

Mortis said:

olum fön dersen salak saçma, kıvrımlı, bombeli, dalgalı, havalı bişey yapar onlar. düz fön diceksin dümdüz olsun istiyosan :D

napiim yeterince çekingen bi şekilde gidiodum zaten kadın kuaförlerine fön çek diebildim sadece :/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...