Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:
kabaran saç of
bu yüzden kestim saçımı

şöle iskandinav genine sahip olamadık ki uzun düz saçımız olsun.

+1
çok çektim hala çekiyorum. ama bir yere kadar böyle gitmesi lazım.
Mesaj tarihi:
Ara makası nedir? :p Bir keresinde saç düzleştiricisiyle komple düzleştirdim. İlk defa saçımı öyle görünce bir değişik oldu. Ondan sonra hiç yapmadım. Uzatmaya başladığımdan beri de hiç gitmedim kuaföre.
Mesaj tarihi:
metalci dediin kuafore gitmez zaten! ^_^

ara makası , böle makas düşün ama bi kısmı kesio bi kısmı kesmio hehe irenç anlattım.

yani saçından geçirince adam o makası, aradan bazı saçları alio. yoğunluğu azalio bölelikle kabarmio saçların. Hayat kurtarıcı bi çözüm. özel günlerde gidip yaptır derim xP
Mesaj tarihi:
Bi keresinde annemin kuaförüne gitmiştim ucundan alsın malsın falan dediler. Adam sordu fön çekiyim mi diye. Çek abi dedim çek ne biliyosan yap. Ne biliyim fönün sonucunda saçların o hale geleceğini =/
Mesaj tarihi:
axedice said:
Bi keresinde annemin kuaförüne gitmiştim ucundan alsın malsın falan dediler. Adam sordu fön çekiyim mi diye. Çek abi dedim çek ne biliyosan yap. Ne biliyim fönün sonucunda saçların o hale geleceğini =/

kadın kuaföründe fön çekince komik oluo bana çekmişlerdi resmen KADIN saçı yaptılar böle parladı saçım sarı gibi oldu . dedim ne ettin saçıma. eve gittim yıkadım saçımı direk. o şekilde dolanamazdım. Hafif böle dışarı doğru bombeli oldu bi de yanlardan . meh.
Mesaj tarihi:
ahahahahaah

Mortis said:
kadın kuaföründe fön çekince komik oluo bana çekmişlerdi resmen KADIN saçı yaptılar böle parladı saçım sarı gibi oldu . dedim ne ettin saçıma. eve gittim yıkadım saçımı direk. o şekilde dolanamazdım. Hafif böle dışarı doğru bombeli oldu bi de yanlardan . meh.

olum fön dersen salak saçma, kıvrımlı, bombeli, dalgalı, havalı bişey yapar onlar. düz fön diceksin dümdüz olsun istiyosan :D
Mesaj tarihi:
urmesque said:
ahahahahaah

Mortis said:

olum fön dersen salak saçma, kıvrımlı, bombeli, dalgalı, havalı bişey yapar onlar. düz fön diceksin dümdüz olsun istiyosan :D

napiim yeterince çekingen bi şekilde gidiodum zaten kadın kuaförlerine fön çek diebildim sadece :/
Mesaj tarihi:
Mortis said:
kabaran saç of
bu yüzden kestim saçımı

şöle iskandinav genine sahip olamadık ki uzun düz saçımız olsun.

haha bir tutam saç verebilirim, sonra çoğalttırıp ektir :p
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...