Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mortis said: kabaran saç of bu yüzden kestim saçımı şöle iskandinav genine sahip olamadık ki uzun düz saçımız olsun. +1 çok çektim hala çekiyorum. ama bir yere kadar böyle gitmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ara makası yaptır bol bol ben paso kadın kuaforlerinde takıldım hehe en iyi onlar anlio. erkek kuaforüne gidiosun kırpıo -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ara makası nedir? :p Bir keresinde saç düzleştiricisiyle komple düzleştirdim. İlk defa saçımı öyle görünce bir değişik oldu. Ondan sonra hiç yapmadım. Uzatmaya başladığımdan beri de hiç gitmedim kuaföre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 metalci dediin kuafore gitmez zaten! ^_^ ara makası , böle makas düşün ama bi kısmı kesio bi kısmı kesmio hehe irenç anlattım. yani saçından geçirince adam o makası, aradan bazı saçları alio. yoğunluğu azalio bölelikle kabarmio saçların. Hayat kurtarıcı bi çözüm. özel günlerde gidip yaptır derim xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yok bi erkeğe göre gayet iyi anlatmışın aramakası :D ben de yaptırırdım sonra bi garip hissediyodum. sanki saçın kalmamış gibi sddjf ama mükemmel bi çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bi keresinde annemin kuaförüne gitmiştim ucundan alsın malsın falan dediler. Adam sordu fön çekiyim mi diye. Çek abi dedim çek ne biliyosan yap. Ne biliyim fönün sonucunda saçların o hale geleceğini =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 axedice said: Bi keresinde annemin kuaförüne gitmiştim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 axedice said: Bi keresinde annemin kuaförüne gitmiştim ucundan alsın malsın falan dediler. Adam sordu fön çekiyim mi diye. Çek abi dedim çek ne biliyosan yap. Ne biliyim fönün sonucunda saçların o hale geleceğini =/ kadın kuaföründe fön çekince komik oluo bana çekmişlerdi resmen KADIN saçı yaptılar böle parladı saçım sarı gibi oldu . dedim ne ettin saçıma. eve gittim yıkadım saçımı direk. o şekilde dolanamazdım. Hafif böle dışarı doğru bombeli oldu bi de yanlardan . meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 arama kası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 aramakasu var bi de japoncası あらまかす die yazılıyor. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 axedice said: Adam sordu fön çekiyim mi diye. Çek abi dedim çek ne biliyosan yap. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 said: Çek abi dedim çek ne biliyosan yap Bu bittiğin andır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ahahahahaah Mortis said: kadın kuaföründe fön çekince komik oluo bana çekmişlerdi resmen KADIN saçı yaptılar böle parladı saçım sarı gibi oldu . dedim ne ettin saçıma. eve gittim yıkadım saçımı direk. o şekilde dolanamazdım. Hafif böle dışarı doğru bombeli oldu bi de yanlardan . meh. olum fön dersen salak saçma, kıvrımlı, bombeli, dalgalı, havalı bişey yapar onlar. düz fön diceksin dümdüz olsun istiyosan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Axedice'ın bir de balyaj çalışmaları var. Sulu boya ve pastelin yanında tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 urmesque said: ahahahahaah Mortis said: kadın kuaföründe fön çekince komik oluo bana çekmişlerdi resmen KADIN saçı yaptılar böle parladı saçım sarı gibi oldu . dedim ne ettin saçıma. eve gittim yıkadım saçımı direk. o şekilde dolanamazdım. Hafif böle dışarı doğru bombeli oldu bi de yanlardan . meh. olum fön dersen salak saçma, kıvrımlı, bombeli, dalgalı, havalı bişey yapar onlar. düz fön diceksin dümdüz olsun istiyosan :D napiim yeterince çekingen bi şekilde gidiodum zaten kadın kuaförlerine fön çek diebildim sadece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mortis said: kabaran saç of bu yüzden kestim saçımı şöle iskandinav genine sahip olamadık ki uzun düz saçımız olsun. haha bir tutam saç verebilirim, sonra çoğalttırıp ektir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 http://img263.imageshack.us/img263/4180/dsc0536uf8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 nazlı yarim haber salmış gibi çıkmışsın xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oha kesilmiş hafiften bıyık görüntüsü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 nazlı yarim haber salmış ama hava cok sıcak gibi daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ağzında bi de yemek artığı var ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 xunn patideki en tatlı mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Lidriel said: xunn patideki en tatlı mal. bilerek üstteki mesajı alıntıladım. isterim ki bu lafa forum bomb yapılsın, şiir yazılsın. beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Lidriel said: xunn tatlı (tu) Bakınız nasıl da tatlı http://img80.imageshack.us/img80/3410/dsc0477dg0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 [img=]http://img98.imageshack.us/img98/6249/resim098qd8.th.jpg] resim de kingofloss un ayağı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar