nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Gelmeyi düşünmüyorum ya. Sevmem ki öyle börek. Bi de yalnız gelmek istemem, giden arkadaş da yok :D Dersane var falan :( Ama o apartman girişlerinde sakızdan alınan biralarla keyif yapmak gibisi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 nileppezdel said: Ardeth said: tebrikler led nerden hangi bölümden? Kadıköy Anadolu Lisesi eşit ağırlık bölümünden mezun oldum :D ya evet bunu dedikten sonra fotoğrafa geri dönüp sakal kontrolü ve dediğimin yanlış olma olasılığının farkına vardım (arkadaki arkadaşın da yardımı oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 abi ahauah nası üni mezunu sanarsınız güzelim led'i sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 şöyle bişey buldum gezerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 benden 1 adet daha foto hatta bitane daha ama benden çok ordaki resme dikkat çekmek istiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fede said: şöyle bişey buldum gezerken Oha arkadaki tiplere gel ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 vay ben bunu hatırlamıyorum, neresiydi orası? ayrıca fail çıkmışım hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hangisisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sol arka ortadaki ivy soldaki cansu galiba isapel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Son yaptığımız fotoğraf çekiminden güzel(!) bir kare ve bendeniz :D +18 Kalp hastası ve sara hastalığı olanlar bakmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evilmaddox : saçlarında sörf yapmak istiyorum bebeğim. burtonun olduğu resim kızılay burger king önü 5 dolara bahse girerim //vazgeçtim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Sly-One said: sol arka ortadaki ivy soldaki cansu galiba isapel cansu olmamali o, olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Overseer said: evilmaddox : saçlarında sörf yapmak istiyorum bebeğim. Numara alıp sıraya giriyosunuz, nüfus kağıdı fotokopisi, ikametgah ve 3 vesikalıkla vezneye 10 yetele yatırıp, makbuzu da belgelere ekleyip başvuruyosunuz. Biz size dönücez :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 oha SAÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hoahha saçlar harika ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 axedice said: fede said: şöyle bişey buldum gezerken Oha arkadaki tiplere gel ahahaha en arkadaki emo ölümcül şimdi dikkatimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 c/p emoymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 1 saçlara gel hahaha süper. 2 ivy'den sağlam emo oluyormuş onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ivy çok emo ya zaten cnms :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Fede anadolunun bagrından kopup gelen emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 föne parası yetmemiş emo fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 aklınızı başınıza toplayın! emo memo yumo boş bu işler boş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evilmaddox said: Son yaptığımız fotoğraf çekiminden güzel(!) bir kare ve bendeniz :D +18 Kalp hastası ve sara hastalığı olanlar bakmasın =) ahah bi karikatürü vardı yiğit özgürün; -abi saçında bişey var -... - aa kafanmış böyle bişeydi, evet o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 gencler sinava gidiyorum, donunce yollucam bu resmi yillik fotografim icin, fikrinizi soylerseniz cok sevinirim sol ust isvecte road tripe cikmadan once, sag ust amerika, sol alt turkiye'de kardan gay yapisimiz, sag alt da kiz arkadasimla nasi sizce? http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/andac.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Güzel gayet. İyi bir yıllık çalışması olur koyarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar