nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Gelmeyi düşünmüyorum ya. Sevmem ki öyle börek. Bi de yalnız gelmek istemem, giden arkadaş da yok :D Dersane var falan :( Ama o apartman girişlerinde sakızdan alınan biralarla keyif yapmak gibisi yok :)
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 nileppezdel said: Ardeth said: tebrikler led nerden hangi bölümden? Kadıköy Anadolu Lisesi eşit ağırlık bölümünden mezun oldum :D ya evet bunu dedikten sonra fotoğrafa geri dönüp sakal kontrolü ve dediğimin yanlış olma olasılığının farkına vardım (arkadaki arkadaşın da yardımı oldu)
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 abi ahauah nası üni mezunu sanarsınız güzelim led'i sdf
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 benden 1 adet daha foto hatta bitane daha ama benden çok ordaki resme dikkat çekmek istiyorum:D
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fede said: şöyle bişey buldum gezerken Oha arkadaki tiplere gel ahahaha
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 vay ben bunu hatırlamıyorum, neresiydi orası? ayrıca fail çıkmışım hehehe.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sol arka ortadaki ivy soldaki cansu galiba isapel
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Son yaptığımız fotoğraf çekiminden güzel(!) bir kare ve bendeniz :D +18 Kalp hastası ve sara hastalığı olanlar bakmasın =)
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evilmaddox : saçlarında sörf yapmak istiyorum bebeğim. burtonun olduğu resim kızılay burger king önü 5 dolara bahse girerim //vazgeçtim değil
Osso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Sly-One said: sol arka ortadaki ivy soldaki cansu galiba isapel cansu olmamali o, olmasin.
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Overseer said: evilmaddox : saçlarında sörf yapmak istiyorum bebeğim. Numara alıp sıraya giriyosunuz, nüfus kağıdı fotokopisi, ikametgah ve 3 vesikalıkla vezneye 10 yetele yatırıp, makbuzu da belgelere ekleyip başvuruyosunuz. Biz size dönücez :D:D
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 axedice said: fede said: şöyle bişey buldum gezerken Oha arkadaki tiplere gel ahahaha en arkadaki emo ölümcül şimdi dikkatimi çekti
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 1 saçlara gel hahaha süper. 2 ivy'den sağlam emo oluyormuş onu anladım.
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Fede anadolunun bagrından kopup gelen emo.
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 aklınızı başınıza toplayın! emo memo yumo boş bu işler boş!
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evilmaddox said: Son yaptığımız fotoğraf çekiminden güzel(!) bir kare ve bendeniz :D +18 Kalp hastası ve sara hastalığı olanlar bakmasın =) ahah bi karikatürü vardı yiğit özgürün; -abi saçında bişey var -... - aa kafanmış böyle bişeydi, evet o geldi aklıma
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 gencler sinava gidiyorum, donunce yollucam bu resmi yillik fotografim icin, fikrinizi soylerseniz cok sevinirim sol ust isvecte road tripe cikmadan once, sag ust amerika, sol alt turkiye'de kardan gay yapisimiz, sag alt da kiz arkadasimla nasi sizce? http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/andac.jpg
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Güzel gayet. İyi bir yıllık çalışması olur koyarsan :)
Öne çıkan mesajlar