slickers Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bence kuşadası deniz var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 deniz kenarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 oha! bira içiyor adam. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ferrero said: deniz kenarı. inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 neden dalga geçiyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ben sen dalga geçtin sanmıştım :) hakkaten şehir olarak neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 said: bira içtiğimi göstermek istedim. Hardcore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Lady Lulla said: buda benim =) ZEYNEP??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 van gölü de olabilirdi. asd. tekirdağ. edit: ven ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 zebi sen nerden tanıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 oba hatun varmış, yazılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 hııı edit o zaman ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuşmayım konuşmayım diyorum ama yeter artık dayanamıyorum geyik yapar bititirsiniz dedim ama abarttınız.Arkadaşlar Lady Lullayı ben getirdim buraya getirdiğime pişman etmeyin... Abuk subuk faketir o dur budur mesajları atmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 pardon bana mı laf geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ben getirdim onu bee bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bence sana değil de fake derken aslında fake olmaması ihtimalini düşünmeden konuşan arkadaşlara gelmeli laf. Ayıp ya hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 zeynep olm bende tanıyorum bizim eski liseden edit: ciddi bende şaşırdım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ya abicim fake veya değil. kim getirmiş hiç önemli değil. hatta kimin sevgilisi o hiç mi hiç önemli olmayan bir husus bana göre. %99 u erkek olan bir foruma aklı olan adam kız arkadaşını davet etmez zaten (sevgilin olsun olmasın.) ps: peki bunca zaman siteye gelen kızlar nasıl geldi illa ki davet ile geldiler. onları da zan altında bırakmayalım bi yerde ama bu benim düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 tmmda direk uye olup ilk mesajiyla yeni gelenler filan varken direk albume resim koymak insan supheleniyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aman yaa vazgeçtim salla kjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kingpin said: %99 u erkek olan bir foruma aklı olan adam kız arkadaşını davet etmez zaten (sevgilin olsun olmasın.) ohoo bu zihniyetle devam edersek.. hoş ben de aynı zihniyetteyim ama bari herkes böyle olmasın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aga şurda bi gün de olay çıkmasın ya. burası bi de alkol alsa o zaman gör sen eğlenceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Abi %99'u erkek olan bir foruma kız getirmek mantıklı değil diyorsun da, insanlar gelen kızı böyle zor durumda bırakarak kaçırıyorlar resmen. Benim de kız arkadaşım üye oldu ama çekiniyorum buraya resim mesim koyarsa 2-3 abaza atlıycak sonra kalpler kırılıcak diye. İnsanlar insan olmayı bilse kızlı erkekli gayet güzel bir ortam olur. Ama aramızdaki birkaç abaza insana ben tam olarak bir insan gözüyle bakmamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 alkollü albüm istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yazılacak kız mı varmış burda kardeş, bi tanıştırsanıza. asdgasdgdadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar