roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 utop un koyduğu resim mindfuck fotoları gibi olmuş, bi saat utop u aradım o fotoda :) "typo fail. edit systems activated."
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 [quote kingpin off beni benden aldı bu sözler, lise yıllarına döndüm. aa evet hadi herkes lise yıllarındaki fotoları koysun
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 olm eralp.. şu fotoğrafa bakıyorum bakıyorum.. bakıyorum.. foto
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 roket adam said: utop un koyduğu resim mindfuck fotoları gibi olmuş, bi saar utop u aradım o fotoda :) uahsuahsauh
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bence soru nesi yok axedice nesi yok ciğerim fotonun?
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SKeLeToN said: Pru kahve de sevmion o zmn sen ? Ben kahve tiryakisi olduum için bayıldım valla efes dark brown'a. doğrudur kırk yılda bir belki içerim
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben bu gece kendime misyon edindim foto koyacağım bi sürü.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Super adamsın abi sen, neyin olacak :D super-adam said:
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cuce said: bence soru nesi yok axedice nesi yok ciğerim fotonun? Stil desen var, tarz desen var. Ama kıl.. Hiç kıl yok ne yazık ki.
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sly-One said: ben bu gece kendime misyon edindim foto koyacağım bi sürü. yaşadık desene bu gece uyku yok ozaman bize sadds
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 axedice said: Cuce said: bence soru nesi yok axedice nesi yok ciğerim fotonun? Stil desen var, tarz desen var. Ama kıl.. Hiç kıl yok ne yazık ki. aheuea abi sizde var da ne kazandınız bugüne kadar yani ? hayatınıza ne kattı bi kısa cümle ile alabilir miyim :)
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ewet uykunuzu kaçıracak fotolar az sonra
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sakalım var ve mutluyum benım hayatıma bunu kattı
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cuce said: sakalım var ve mutluyum benım hayatıma bunu kattı bi de sen koy RP fotoğraflarını
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 evet neyse bu gece slyın edeleleri ile coşacaz!
Öne çıkan mesajlar
oper
Baluu
olm eralp..
şu fotoğrafa bakıyorum bakıyorum.. bakıyorum..
oper
uahsuahsauh
kingpin
Cuce
axedice nesi yok ciğerim fotonun?
kingpin
ivy
kingpin
Cuce
Mortis
aha bi ara böle bonus takılıodum
PrudenT
doğrudur kırk yılda bir belki içerim
Sly-One
Baluu
Super adamsın abi sen, neyin olacak :D
axedice
Stil desen var, tarz desen var. Ama kıl.. Hiç kıl yok ne yazık ki.
ivy
yaşadık desene
bu gece uyku yok ozaman bize
sadds
kingpin
aheuea abi sizde var da ne kazandınız bugüne kadar yani ? hayatınıza ne kattı bi kısa cümle ile alabilir miyim :)
Sly-One
aquila
Cuce
Mortis
bi de sen koy RP fotoğraflarını
Cuce
ivy
dasd
Mortis