forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 of düz yolda nasıl yürüyorsunuz evden yemek almak harici dışarı çıkmıyorum son 1-2 aydır, yine de güzel bişey gördüm mü dönüp bakmadan geçebiliyorum aferin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 çekemiyoruz. sen askere gittikten sonra köprünün altından çok sular geçti oper. sen de değiştin, biz de.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aquila said: dory said: patideki kizlar da maşallah birbirinden Lima yahu lafini bil de konus bacim. ok =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Sly-One said: oper az silkin sen de her topicte abartıyorsun böyle devam ederse ban yakındır söylemedi deme. hahaa tek abartan benim şimdi di mi. peki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Emaleth said: Sly-One said: bu heralde bu "KARI", "MEME" ws. furyasının doruk noktaları. daha öteye gidemessiniz heralde diye umuyorum. korku içindeyim. +1 hazır herkes buraya bakıyorken, rating de "olm bu kızların çoğunun albümde fotosu var" söylemiyle maksimize edilmişken söyleyeyim: hiç yakışıklı görünmüyorsunuz bööle aklı memede, fikri şeyinde mesajlar yazarken. her şeyin bi şeyi var. dozu kaçırmak beceriksizlerin işidir. yakıştırmayın kendinize beceriksizlik. saygılar anacım. yenden bi hatirlatayım dedim gerci cok gecmemis uzerinden ama unutmussunuz. bi de bana balik derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 evet ayar diyagramı dory --> pati kızları, özellikle de kedi resmi koymayan pati kızlarına bilimum duyarlı erkek patililer --> pati kızlarını ve seviyeyi koruma amaçlı, ters hareket yapanlara MEME tarikatı --> çarşı herkese karşı. savaş başlasın bari. ne uzadı konu yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oper said: yeter lan cekemiyonuz mu? ne alıp veremedeğiniz var benle.. alla alla herkes takmış bana. sen gidip o arkadaşını bulsana gözlük alcam olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ifşa 1. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 roket adam said: evet ayar diyagramı dory --> pati kızları, özellikle de kedi resmi koymayan pati kızlarına bilimum duyarlı erkek patililer --> pati kızlarını ve seviyeyi koruma amaçlı, ters hareket yapanlara MEME tarikatı --> çarşı herkese karşı. savaş başlasın bari. ne uzadı konu yaa. bold kısımda düzeltme yapalım.. --> göstermelik seviye koruma muhabbeti ayağına kızlara yavşama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oper said: kamp kurim derken çadırı kurma da. sddfa ne demek lazım şimdi sana sen söle bence kamp kuranlar düşünsün ben ztn istanbulda diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adamınbiri said: oper said: yeter lan cekemiyonuz mu? ne alıp veremedeğiniz var benle.. alla alla herkes takmış bana. sen gidip o arkadaşını bulsana gözlük alcam olm. çıkmış ordan benim adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oper sesli söyleyince bütün büyüsü kaçıyor yapma amaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Scheriff said: oper said: kamp kurim derken çadırı kurma da. sddfa ne demek lazım şimdi sana sen söle bence kamp kuranlar düşünsün ben ztn istanbulda diilim aga sen bunu ciddiye mi alıyosun ? offf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 forgiver said: oper sesli söyleyince bütün büyüsü kaçıyor yapma amaa sessizlerin sesi olacam bundan sonra, açıklarınızı suratınıza patlatacam zırlayacaksınız hepiniz sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 soldali eleman tek traşta bir jileti köreltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 benim de öyle oluyo np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oper said: Scheriff said: oper said: kamp kurim derken çadırı kurma da. sddfa ne demek lazım şimdi sana sen söle bence kamp kuranlar düşünsün ben ztn istanbulda diilim aga sen bunu ciddiye mi alıyosun ? offf :D almış gibi mi gözüktü ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 seninki sakal degil ki, sanki komur madeninden cikmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 evet :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 arkaaşım etkileyemediniz kızı zaten yatmış uyumuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 işler yoğundu madende o ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oper cik git, yabis yabis oldun, tobe tobe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aa etkilemek isteyen mi vardı ? hangi bahtsızmış bakim o (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yeterince ii görememişin sen bi daha ki denemeye kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 miyop var biraz bende ondandır scheriff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar