axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 FromTheHell said: hepsini friend listeme ekleyim hemen Yalnız şu listeyi yazılabilir/yazılamaz falan diye bi güncelleyin ona göre friend liste ekliyelim. Şimdi isabella ve alatarieli eliyoruz direk, hmm rayka 12 yaşında onu da geç. Başka kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kıllısın forgiver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Sly-One said: bu heralde bu "KARI", "MEME" ws. furyasının doruk noktaları. daha öteye gidemessiniz heralde diye umuyorum. korku içindeyim. +1 hazır herkes buraya bakıyorken, rating de "olm bu kızların çoğunun albümde fotosu var" söylemiyle maksimize edilmişken söyleyeyim: hiç yakışıklı görünmüyorsunuz bööle aklı memede, fikri şeyinde mesajlar yazarken. her şeyin bi şeyi var. dozu kaçırmak beceriksizlerin işidir. yakıştırmayın kendinize beceriksizlik. saygılar anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya şu olay anladıığım kadarıyla veştitsanın üye olması ve herkesin ona foto koy die spam yapması ile başladı. Sonra o kadar çok geyik döndü ki şu son günlerde, Bütün kızlara foto koy demeler , yok kız listesi çıkarma derken çığ gibi bütün paticiğe yayıldı. Artık rahatsız edici seviyeye geldiği ortada. Zaten bu saatten sonra şu geyiği devam ettiren olmıcaktır. umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ayar overdose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ema apla *önünde eğilir* *saygılarını sunar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Hmm bu ütop gavur memleketlerine gidiyodu. Onu da çıkaralım listeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 orda inaktif kullanıcı dolu zaten, o liste çöp. yeni liste yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 axedice said: hmm rayka 12 yaşında onu da geç. Başka kim var? SADFAASDAFASDFSFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mortis said: Zaten bu saatten sonra şu geyiği devam ettiren olmıcaktır. umarım. yanıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Emaleth said: Sly-One said: bu heralde bu "KARI", "MEME" ws. furyasının doruk noktaları. daha öteye gidemessiniz heralde diye umuyorum. korku içindeyim. +1 hazır herkes buraya bakıyorken, rating de "olm bu kızların çoğunun albümde fotosu var" söylemiyle maksimize edilmişken söyleyeyim: hiç yakışıklı görünmüyorsunuz bööle aklı memede, fikri şeyinde mesajlar yazarken. her şeyin bi şeyi var. dozu kaçırmak beceriksizlerin işidir. yakıştırmayın kendinize beceriksizlik. saygılar anacım. maç izliorm bitsin, bu konuda yazıcağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 :( yaa ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Kucuk Osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 thahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Listeye laf atanlar ya boşluktan ya da muhalefet olma hastalıgından yapıyolar bunu sanırım. zira liste kötü bişey olsa en başa 1.5 yıllık sevgilimi yazmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bırakın da herkes çocukluğunu gençliğini yaşasın. belki siz de zamanında buna benzer şeyler yaptınız, ama şimdi büyüdünüz olgunlaştınız. onlar da yanlış yapa yapa öğrenecek.. plx... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 liste güzel de şurası fail; Fistan said: Clementine zynp vanille demorah edi afush tipitip Sabrina TrojanMistress helena Horrible Diablesse 534534 senedir girmiyorlar. Hele Diablesse en son girdiğinde ben lise 2 deydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 PINK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 liste iyi kötü meselesi değil de kızları "mim"leyip şu son akımın gidişiyle bağdaştırınca ortaya doğabilecek sonuçlar senin sevgilini bağlamasa da diğer kızları rahatsız edebilir bunu da düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Fistan said: Listeye laf atanlar ya boşluktan ya da muhalefet olma hastalıgından yapıyolar bunu sanırım. zira liste kötü bişey olsa en başa 1.5 yıllık sevgilimi yazmazdım. ya şurda geyiine sıraladın ettin liste çıkardın tamam da sonra ayrı topic açıldı kız database i falan die . rahatsız olanlar oldu. Geyik bi yere kadar geyik , karşıdaki insanlar rahatsız oluosa kesmek gerek. yani birisi ben bundan rahatsız oluorum dedii zaman, onu sallamayıp devam edince üstüne bi de karşılık verince.problem çıkıo ki bu olmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oper said: bırakın da herkes çocukluğunu gençliğini yaşasın. belki siz de zamanında buna benzer şeyler yaptınız, ama şimdi büyüdünüz olgunlaştınız. onlar da yanlış yapa yapa öğrenecek.. plx... onlar derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 biraz daha zorladılar mı banlanacaklar zaten. salla zaugna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 banlanmanın sebeplerini söyler misin? küfür mü ettim? şahsa hakaret mi ettim? ya da başka bişe? lan herkes geyiğini yaparken sorun yok, sonra bişe oluyo herkes hayt huyt demeye başlıyo.. onlar, onlar işte neyse daha fazla konuşmiycim. kıskançlarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar