Zep Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 güzel kızmıssın tebrik ederim fasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 lo utop o resimdeki yer kaçıncı yüzyıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 zep tşk senin de fotoğrafların için hürriyete tıkladık geçen, inanılmaz. özellikle erkek arkadaşlar çok beğendi agasfg. gencay bta orası da, perdenin içi. gayet yaşadığımız yüzyıl. ha bi de perma saçı çok yıpratıyormuş sdf. baluu asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 1001 gece devri orçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Ben burda seni her görüşümde yıpranıyorum ama, hiç hesaba katmıyorsun bunları.. 21 m Ankara ayrıca V8'I YOLDA KIZI KOLDA SEVERIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 BURMA BURMA BIYIKLARIM, TARKAN SENİ AYIKLARIM. diye kamyon yazısı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bir köpeğim vardı beni çok severdi bana çok sağdıktı bir sevdiğim vardı köpeğim kadar olamadı.. Ahhh selin aaahh !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 sağdık değil sadıktır abi o zaten:(8( o değil de köpekle eş tuttun beni lftplstşk gfag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 noluo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Ütop seni bi yerden tanıyo muyum derken kime benzettiğimi buldum http://kikka.greywolves.org/2005/07/Candy1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 seni senle yaşamak varken hayalinle yaşamak gücüme gidiyor kusuruma bakma.. Utku, hazırlan gelip alıyorum seni izmire gidiorz, ilk uçakla ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 gidelim doğanım izmire, ilk uçakla selin karşıla bizi mendereste, kucakla mola verirsek bir de özdilekte mutlu ederiz selini kaymakla, sucukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 herif coştu durduramıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 axedice said: Ütop seni bi yerden tanıyo muyum derken kime benzettiğimi buldum http://kikka.greywolves.org/2005/07/Candy1.png en büyük korkum buydu, şerefsizim aklıma gelmişti sdf. kaşar olm bu. clementine filan diyelim daha çok biz ya da ahana bebek vs afsdf. baluu, ne demiş ünlü türk düşünürü ibrahim tatlıses? "beni benden alırsan seni sana bırakmam". pek bi atalarımızın izindesin valla sfsd. utku sucuk cumhuriyetten olsun abi, bi de pişmaniye plz agality. yalnız baluuyu alma korkuyorum gfsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 oha nabıyosunuz lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 clementine dedin ömrümden ömür yidin. candy iyiydi be. clementin gibi emo olcaana candy gibi ol daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 valla dooru dion aga. dünya kadar malım olcaana fındık kadar halım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 babam sevdı aldı anamı ben sefdım aldım babayi.. Adaletin batsın selin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 lahana bebek nası abi? ben değil, dünya adaletsiz be gülüm, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 40 yıllık şoroloyum, böyle muhabbet görmedim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 !!!!BANA SEVGI SEVGİ DİYE VERDİN ZEHİRİİ!!!! So let the love tear us apart, I've found the cure for a broken heart, Let it tear us apart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 tüm sevip de sevilmeyenlere gelsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Bir ah de yeter be gülüm http://www.youtube.com/watch?v=LCssVlt_Bs4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 abi buyur dinler dinler ağlarsın :'[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bu dünya macerasında birlikte üretmenin kendiliğinden sunduğu en saf mutluluklarla ödüllendirildik. Vefa borcumu ödemek için bir yaşam yetmez biliyorum... Teşekkür hiç yetmez. Hissettiklerimi kalbimin diline bıraktım. Sen en iyi o dilden anlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar