Lexius Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 hiçbiriniz evde güneş gözlüğünü takıp nası göründüünüze bakıp sora çıkmıomuz dimi evden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bence de ne o öyle. apartmandan çıkana kadar takmam ben bele güneş gözümü acıtıcak. anca. olur mu len ev içinde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ben zaten gözlüklü olduğum için evde takıp bakıp çıkamıyorum=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yazıq lan:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 senko basket oynarken bile güneş gözlüğü takıyor ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 senko ayrı bir organizma olum. sevimli ama len yazık yavruma öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 roket adam said: ben de kapalı alanda güneş gözlüü takan insan modeli demiştim sonra baktım herkes öyle ben de çark ettim artık ben de öyle fotolar çektiriorm yakında koyarım. yok abi ayar oldum ben bilader ben bir soru sormuşum. ayrıntısı senı ne kadar alakadar ediyor neye göre , kime göre kafanda standartlar uydurupta millete kılıf uyduruyorsun ben o resmı cektırdıgımde kendım bıle güldüm ulan motorcu gibi olmuşum bi resim cekeyim bari dedim. ama gel görki burdaki roket adam benım hava attıgımı düşünecek kadar aşşağılık kompleksi yaşıyan birisimiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 vaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 dostum yaşlısın diye üzülme yaşını koru ayrıca karizma çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 HEY dostum. nedir bu agresiflik. makara olsun diye söyledik herhalde, bi fotoya ayar vermeye çalışcak ve insanları tek fotodan değerlendirecek kadar MAL değilim tabii ki de. ayar olmana gerek yok. don't panic. ayrıca herkesin öyle fotoları vardır elbet. neden birer viski alıp rahatlamıyoruz he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 biz yalnızca rakı içeriz.. Delikanlı ol.. sdkjghksjdghjksdh Allah belamı ne hallere geldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 gormemissiniz, ugrasmiyorum. ben de nihana katiliyorum. cok gerekli bi mesajdı, cok sacma gorunuyorsun hala. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bacım sana birşey demiyorum zaten sen devam et. sende böyle rahatlıyorsun. evet 1 duble viski iyi gider. ama viskim yok euhehaue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bana kendimi tekrar ettiriyosun lakin, oQue. ben de sana ayran oneririm, harareti alir, kemikleri guclendirir. elveda rumelide mustafa namik olmemis bu arada. (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Garip... İnsanlar garip.. Düşünceleri daha garip.. Döngüleri daha garip. Bir insanı insan olduğu için sevenler daha garip. Oysa bi insan olabildiğinin en iyisi gibi görünmeli. Olabildiğinin en iyisi gibi fotoğraflanmalı.. Bir kere kahve içmesini bilmeli, düzgün konuşmalı.. Aykırı olmamalı.. Sokağa çöp atmamalı.. pahalı ve şık giyinmeli.. Her şeyi zamanında ve yerinde yapmalı.. Güneşte gözlük on, güneş yok ise gözlük off.. yemek yerken bıçak kullanmalı. Dürüst olmalı.. Doğru olmalı.. Şu olmalı bu olmalı.. Böyle davranmalı.. Saygılar Düriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 saygilar bacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bi iki ayar vereyim antipatik olayım, sonra kendimi bi bok sanayım. kendimden biliyorum. hoş değil asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Is the world a better place when it's upside down? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 insanin kendini bilmesi cok guzel fistoş, tebrik ederim. ben de kendimi biliyorum, herseye karsi olmadigim da ortada, dogru soyleyeni dokuz koyden kovuyorlar. sacma durmus sacma dedik albume konan yorumlara bikbik edicekseniz gidin photobucket hesabi alin bitane, orda boyboy koyun fotograflarinizi, istediginiz gibi tagleyin, karizmatique, sequesie etc. kim karisir? burda yorum yapinca, msnden adam toplayıp kavgaya geliyosunuz, bu da cok sacma misal, en az o fotograf kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 qwewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 msn kapalı doriş. adam saçma olmadıgını iddia etmiyor sen hala o resim saçma, görmemişsiniz falan vs diyorsun, konusma bari de adamdan saysınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 fizbana katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 tamam. çözümlemesini yapalım. madem ben resimimi çekmek istiyordum. evde gözlük takamazdım, çünkü hava attığımı düşünürlerdi,yada akıllarına başka şey gelirdi bu arkadaşlarımızın. napmalıydım ? sokakta konuya konsepte kıyafete gözlüğe tipime uygun bir güneş altı bir mekan bulup orada çekmeliydim bu resmi. ve paticik com albümüne ancak bu evrelerden sonra koymalıydım. evet yanlış yaptım. özür diliyorum. halen tartışma çıkarır tarzı mesajlarını bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Sly-One said: fizbana katılıyorum MSN'den mi geldin kankut ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar