Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 roket adam said: Dev said: I'm too sexy for my car iç mekanda güneş gözlüğü takan insan modeli mi yoksa? owşit abi kendimi kontrol edemiyorum u söyleyen herif gibi olmuş bu foto.
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 GwindonSurion said: şevki - kaan 2 kişilik pati buluşması fotoları pek yakında ahah. yemiş valla çok kötü.
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 daha aşşağa gidilmiyo cidden ya ooof:(
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 N-c said: bitmeyince bokunu çıkarıosunz çnkü BİZE Bİ ŞANS DAHA VEEEEER!!!!!!!!111BİR
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Kim bokunu çıkarıyor? Altı üstü bilgisayara kaydedip her akşam... Haaaa...
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 hhahahahahahahahahahahhahahahahahahaha ahahahahahahhahahaha mükemmeldi ooof gülmekten ölüyorum şuan ahahahahahhahahaha
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Dev said: I'm too sexy for my car Nasıl ya Dev = Alper ? Holy Shit Alper ?
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Baluu said: gene kaçırdık.. darn! mod olarak garbage'a tayini mi isteyecem lam! hep kaçırıyos biz ama :(
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 o değil de dasaa konu dışında da tam dalga geçmelik "rapor yazılır" konusu açılmış hemen kapamışınız yahu 2 dakka bi kapamayında girip eğlenelim :/
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Kaede said: Nasıl ya Dev = Alper ? Holy Shit Alper ? yanlış dev = devrim a.k.a doğaç sfdvsd
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 @Ardeth: zenci doktorlar cemiyetinden emir geldi yaw.. "türk doktoruna leke bulaştırılmasın. izin verme!" dediler, beni türk kızlarına ve zenci kızlara emanet edin! dedim tabi bende.. ondan sonra biraz garip konuşmalar döndü -türk doktorlarına leke bulaştırılmasın! konuyu kapat! +tamam hallederim ben.. beni türk kızlarına ve zenci kızlara emanet edin! -.... alloooo.. ee dasaaa, araya adana girdi galiba. +sana mı girdi! -ha? +alo -aloo +... -aloo +aloo -... +aloo -biz tünele girmiştik, orada hat koptu galiba +öle her yere girmemek lazım -ehahaha. lam olm konuyu kapa, sonra da telefonu kapa +roger that! -aaayt men.. when i saw that subject, i was like "oh whaada fuck is dat!" +take it easy dude. ayyt? -ayt. c ya. +bye..
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 vay anam vay neler dönmüş burda serhat ya.
irin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 asinanyavuz said: Otobüs bekleyen ben Dişlek ben ortaköy mado?yeryuzunun en iyi kunefe servisi yapan yeri?
Öne çıkan mesajlar